Αποριες σχετικα με το επαγγελμα αεροσυνοδου

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
είναι τόσο αστείο άραγε το άγχος των ανθρώπων να πετύχουν σε μία συνέντευξη και γενικά σε μία δουλειά?
μια μικρή κοινωνία είναι και το forum και ώς εκ τούτου υπάρχουν τα πάντα από πλευράς χαρακτήρων.
εγώ κρατάω μόνο τα θετικά μυνήματα που δέχτηκα από κάποιους εδώ,οι υπόλοιποι συνεχίστε να το διασκεδάζετε ΄κάνει πολύ καλό το γέλιο!

μιλάτε λες και είστε σοφοί γεροντάδες, οι γκουρού της αεροπορίας!

αρκετοί από εδώ μέσα είναι,όντως.Πέρα απο κάθε πλάκα.

Με το να θέλουν να μάθουν κάτι που δεν είναι αυτονόητο σε κάποιον που δεν είναι aviation enthusiast όπως εσείς;

Σαν απλός παρατηρητής του φόρουμ και χωρίς να είμαι 'ενεργό' μέλος,θα σου απαντήσω με δυο λέξεις που χρησιμοποίησες εσύ: 'aviation enthusiast'. Αυτό νομίζω πως είναι η ουσία του συγκεκριμένου φόρουμ και όχι η συζήτηση τσιχλόφουσκα (όσο διασκεδαστική και αν είναι) περί επαγγελματικού προσανατολισμού των 'wannabe' αεροσυνοδών.

συγνώμη Ζέτα (και όποια άλλη που θέλει να γίνει αεροσυνοδός), άλλα αν δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ρημαδιασμένο κουμπάκι Αναζήτηση, για να βρεις την πληροφορία σου, ρωτάς το ίδιο και ανοίγεις και νέο τόπικ, ε πως να νιώθω, όταν αυτή δε θα μπορέσει σε κατάσταση σοκ, να ανοίξει την πόρτα εξόδου, μετά από ατύχημα; :deadthread:

λες ε?ίσως έχεις δίκιο...θα το ξανασκεφτώ λοιπόν καλύτερα τώρα που μου το λες!

Ρε παιδια τι κακία είναι αυτή χαλαρώστε λίγο.. Άνθρωποι είμαστε όλοι, ζούμε σε μια χώρα πουλημένη και προσπαθούμε για το καλό μας να δουλέψουμε κάπου και να σωθούμε.. Τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα, η ανεργία τεράστια, έχει πέσει πείνα, ποιο το πρόβλημα όταν μπορούμε μεταξύ μας να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον να μην το κάνουμε? Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ κακό να ρωτάς κάποια πράγματα. Τα φόρουμ είναι και γι' αυτό το λόγο.. Κι εσύ ρε Θανάση ηρέμησε λίγο αδερφέ μου.. Οκ δεν είμαστε όλες σούργελα επειδή δεν ψάχνουμε.. Ίσως να μην έχουμε χρόνο γιατί εργαζόμαστε για να βγάλουμε το ψωμί μας. Όπως είσαι κι εσύ μπαρμαν έτσι κι εγώ είμαι σερβιτόρα και είμαι περίφανη γι' αυτό.. Οι γυναίκες έχουμε μια παραπάνω ανασφάλεια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε μυαλό που ξυρίζει.. Δείξτε λίγη αγάπη για τις γυναίκες... Δεν κάνει κακό! :(

Νομιζω οτι σε αυτο το φορουμ κανενας δεν αρνηθηκε να προσφερει τις οποιες γνωσεις του σε καποιο θεμα.

Σε οποιαδηποτε ερωτηση.

Πιστευω ομως οτι αυτο που καταλαβαινω οτι εννοουνε,οσοι αντιδρουνε,ειναι απλουστατο.

Πριν μπεις και γραψεις την οποια απορια σου,ριξε ενα βλεφαρο μερικες σελιδες πριν,και αν δεν βρεις την ερωτηση σου,τοτε γραψτην.

Δεν γινεται να βλεπεις ερωτησεις που εχουν απαντηθει μερικα ποστ νωριτερα.

Λιγο ψαξιμο και αν δεν καλυφθεις υπαρχουν πολλα ατομα εδω μεσα που θα βοηθησουν οποιον εχει αναγκη.

Αυτα!
Και με τοσες πληροφοριες που εχω διαβασει με βλεπω να παω και γω για συνεντευξη.Ετοιμος ειμαι,οπως και ολοι μας!

piperwarrior":7rtylo9t said:
εάν περίμενες για συνέντευξη δεν θα ρωτούσες κάποιον που μόλις βγήκε απο την συνέντευξη τι τον ρωτήσαν ή τι παίζει γενικά; Λογικότατο το βρίσκω εγώ, να έχεις ένα heads-up...
Το συγκεκριμένο δεν το βρίσκω λογικό. Άλλο να μπαίνεις σε ένα φόρουμ και να ρωτάς και όποιος θέλει να απαντάει ή να ψάχνεις στο ίντερνετ. Το να ρωτήσεις όμως τον άγνωστο που μόλις βγήκε από τη συνέντευξη, το θεωρώ αγένεια και ότι φέρνεις σε δύσκολη θέση και τον εαυτό σου και τον άλλον. Είναι ανταγωνιστής σου, γιατί να σου απαντήσει? Τον νοιάζει να έχει πιθανότητες να πάρει ο ίδιος τη δουλειά, όχι να καθησυχάσει τους υποψήφιους που έπονται!

Το να είσαι άπειρος και να ψάχνεις έτοιμες απαντήσεις για να εμφανιστείς γνώστης είναι ΑΝΗΘΙΚΟ και δε δικαιολογείται από την ευαίσθητη γυναικεία φύση που κάποια επικαλέστηκε.Αν δεν έχεις εμπειρία,πας ως άπειρος.Άπειρους ψάχνουν.Αλλιώς επιχειρείς να εξαπατήσεις.-

Έλα βρε! Σήμερα είναι και η μέρα της γυναίκας!!! Κακούργιε... Λοιπόν κορίτσια επειδή οι άντρες είναι πολύ κομπλεξικοί υπάρχει κάποια που να έδωσε συνέντευξη στην Ρόδο σήμερα να μας πει λεπτομέρειες? Άντε γιατί κουράστηκα...

Αν για εσένα είναι κομπλεξικός όποιος διαφωνεί μαζί σου,τότε δε κάνεις για "αεροσυνοδός".Επίσης και εγώ περιμένω να ακούσω τα νεότερα για να σχολιάσω και να γελάσουμε λιγάκι.
Υ.Γ.:Ημέρα της Γυναίκας είναι,όχι της "ανώριμης κορασίδας".

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.