Αποριες σχετικα με το επαγγελμα αεροσυνοδου

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Αρχίσαμε πάλι....Τι πληγή κι αυτή...

Να αντιστρέψουμε το ερώτημα;Τι εκτιμούν,νομίζουν,υποθέτουν οι υποψήφιες αεροσυνοδοί ό,τι κάνει ένα μέλος πληρώματος θαλάμου επιβατών;Ποια φαντάζονται ό,τι είναι τα καθήκοντά του;

α) Σταματήστε να τσακώνεστε και απολαύστε το topic
β) Εκείνο με τα βιογραφικά να το καθιερώσουμε. Να βάλουμε και φωτό και τηλέφωνο όμως.

Να γιατί σε ρωτάνε κάποιοι γιατί διαβάζεις αυτές τις θεματικές ενότητες!Πονηρούλη!Θέλεις να ανοίξεις δικιά σου αεροπορική,ε; :cool:

Μέσα στο μυαλό μου είσαι. Τρομερή δικαιολογία :D
spam off από μένα :cool:

Η συνεισφορά αυτού του thread στη ψυχική υγεία του μετα-μνημονιακού Έλληνα είναι ασύλληπτη! «Ανυπεράσπιστες» κοπελίτσες που ζητούν βοήθεια (πολύ πιο ξύπνιες από ότι ίσως φανταζόμαστε – πάντα υπάρχει μια «αθώα» αναφορά στην εξωτερική εμφάνιση) και «αγανακτισμένοι» μπλαζέ άνδρες που σνομπαρο-φλερτάρουν… και περνάνε αυτοί καλά και εμείς οι αναγνώστες καλύτερα. Αφήστε λοιπόν το thread να «ανθίσει». Κι ας μας κόβει τη δουλειά σε μας τους ψυχολόγους. Άντε χαλάλι...

Και εσένα όμως δε σε βλέπω αμέτοχη... :banana:
off-topic terminated και από εμένα. :cool:
Επείγον:Στο θέμα περί Hermes σας ζητάνε.

Καλησπερα! Υπαρχει καμια κοπελα απο Ροδο που περασε απο συνεντευξη και την ειδοποιησαν οτι περασε ?

Αρχίσαν να ειδοποιούνε??? Σημερα πέρασα απο συνεντευξη και μας είπαν μέχρι αύριο το πρωί....

Εγω περασα την τεταρτη και μας ειπαν μεχρι σημερα!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.