Αποριες σχετικα με το επαγγελμα αεροσυνοδου

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
ζητώ την βοήθειά σας...

καλημέρα σε όλους!
με λένε ζέτα και είμαι νέο μέλος εδώ στην παρέα σας και ως εκ τούτου χρειάζομαι τις πολύτιμες πληροφορίες.
διάβασα όσα θέματα μπόρεσα για να λύσω κάποιες απορίες μου όμως ακόμα σο κεφάλι μου έπικρατεί μία σύγχυση...
Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω να εργάζομαι ως αεροσυνοδός και θα ήθελα όποιος μπορεί να μου πει από που πρέπει να ξεκινήσω.είδα τώρα για τα open days της emirates αλλά δεν είμαι προετοιμασμένη καλά για να πάω το Σάββατο.
Να σας πω ότι είμαι 30 ετών(?ελπίζω να μην είμαι πολύ μεγάλη πια... :( ) και γνωρίζω αγγλικά (επίπεδο proficiency).
ακόμα θέλω να ρωτήσω σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση ποια είναι τα κριτήρια?εγώ έχω ύψος 1.65 αλλά το σώμα μου δεν είναι το καλύτερο δυνατό.δεν είμαι πολύ αδύνατη δηλαδή είμαι κανονική.
Έχω ελπίδες λέτε?
Σαε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Re: ζητώ την βοήθειά σας...

ολόκληρο τόπικ έχουμε viewtopic.php?f=62&t=5802&p=146357#p146357 για αυτό, το έχουμε απαντήσει 1000 φορές, και πρέπει να ανοίξεις καινούργιο;

καταρχήν ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις...
κατάδεύτερον το έχω δει αυτό το λίνκ καινομίζω αναφέρεται μόνο στην emirates.εγώ δεν θέλω πληροφορίες για την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά γενικά ή μάλλον συγκεκριμένα σε αυτά που ρωτάω.πχ.εάμ υπάρχει κάποιο site με αγκελίες αεροπορικών εταιρειών κτλπ.
τέλος νομίζω πως ρώτησα κάτι αρκετά ευγενικά και το ύφος της απάντησης που έλαβα ήταν πολύ απότομο χωρίς λόγο....

Υπάρχουν ήδη 59 θεματικές ενότητες για το θέμα και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ποστ
viewforum.php?f=62

Καταλαβαίνεις και εσύ ότι είναι λίγο δύσκολο να υπάρχει διαφορετικό τόπικ για κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά και ερωτήσεις όπως αν το 1,65 είναι ΟΚ δεν έχουν νόημα (αν σου πει δλδ κάποιος ότι δεν είναι ΟΚ εσύ θα αποφασίσεις να μην δεις τις πιθανότητες σου;).

συγνώμη γλυκειά μου, είμαι σε αυτό το φόρουμ 6 χρόνια, και αυτό που συμβαίνει το τελευταίο χρόνο από τους wanabe αεροσυνοδούς δε περιγράφετε, μπαίνουν άτομα, ρωτάνε 2 πράγματα, ευχαριστώ δε λένε, και δε τα ξαναβλέπουμε ποτέ. Ε δε είναι φόρουμ αυτό, cosmopolitan είναι

Ζέτα μου καταρχάς καλωσόρισες στο φόρουμ.
Επειδή πολλές κοπέλες σαν και εσένα έχουν εκφράσει την απορία αν το ύψος/βάρος/εμφάνιση/τατουάζ αποτελούν ή όχι τροχοπέδη για την εργασία τους στον αεροπορικό χώρο και κυρίως στο εξαιρετικά απαιτητικό επάγγελμα της αεροσυνοδού έχω να σας προτείνω το εξής:

Θα μπορούσατε όλες οι δυνητικές αεροσυνοδοί να ανεβάζετε ένα σύντομο βιογραφικό σας και κυρίως μερικές φωτογραφίες (2-3 αρκούν) ολόσωμες ώστε να παίρνετε μια άποψη από τα έμπειρα μέλη για το τι ελπίδες έχετε και το τι μπορείτε να κάνετε ώστε να βελτιώσετε τις πιθανότητες πρόσληψης σας.

Απαραίτητο είναι επίσης να αναφέρετε το ακριβές σας ύψος, βάρος, περιφέρειες γιατί στο φόρουμ αυτό υπάρχουν άνθρωποι πολύπειροι στον αεροπορικό χώρο που γνωρίζουν καλά το τι ψάχνουν οι recruiters τόσο των Ελληνικών όσο και των ξένων εταιριών και με αυτές τις πληροφορίες μπορούν να σας πουν τι να περιμένετε και κυρίως πως μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες σας έναντι των ανταγωνιστριών σας!

Επίσης θα πρότεινα να συγχωνευθούν τα ξεχωριστά τόπικ των Emirates, Aegean, OA, των καινούργιων Ελληνικών εταιριών που ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια και όποιων άλλων σε ένα και μόνο (σαν το παλιό κάλο Επάγγελμα Αεροσυνοδός) ώστε και εσείς οι μέλλουσες να μην ψάχνετε από δω και από κει και εμείς που θέλουμε να σας βοηθήσουμε να μην χάνουμε την μπάλα!

καλησπέρα και σε ευχαριστώ για τον κόπο να μου απαντήσεις.
αυτό που αναφέρεις με το βιογραφικό κ τις φωτογραφίες το ανεβάζουμε κάπου συγκεκριμένα εδώ?στην ενότητα βιογραφικά για παράδειγμα?
Υ.Γ είσαι πολύ γλυκιά και πρόθυμη να βοηθήσεις και πάλι ευχαριστώ.

Ζέτα μου είμαι ΓΛΥΚΟΣ, το cv σου και τις φώτο σου μπορείς να τις ανεβάσεις στο τοπικ Προσλήψεις ιπτάμενων συνοδών viewtopic.php?f=62&t=7988 ή ακόμα και σε αυτό εδώ έκτος αν οι moderators επιθυμούν να τις μετακινήσουν κάπου αλλού.

ουπς!συγνώμη!!!!διορθώνω και λέω λοιπόν πως είσαι πολύ γλυκός και πρόθυμος και σε ευχαριστώ!

είσαι πολύ γλυκιά και πρόθυμη
Ζέτα μου είμαι ΓΛΥΚΟΣ
είσαι πολύ γλυκός και πρόθυμος

http://www.youtube.com/watch?v=av46yj3pX7I

συγγνώμη , δεν άντεξα...

Θα μπορούσατε όλες οι δυνητικές αεροσυνοδοί να ανεβάζετε ένα σύντομο βιογραφικό σας και κυρίως μερικές φωτογραφίες (2-3 αρκούν) ολόσωμες ώστε να παίρνετε μια άποψη από τα έμπειρα μέλη

Θαύμα ! Από forum θα το κάνουμε reality !!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.