NFEEFE
V.I.P.-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- OAL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAT
Καλα διαβαζω τα σχολια και εχω λιωσει....
Ρε παιδια συγνωμη, αλλα απο ποτε το που παει και που ειναι ενα αεροπλανο ειναι προσωπικο δεδομενο??? Μηπως να μη το λενε και στο αεροδρομιο οτι φευγει και να το βγαζουν στα μουλωχτα???Θα ηθελα να απαντησω στους προηγουμενους
Δε μας ενδιαφερει τι γινετε στο εξωτερικο μιλαμε για Ελλαδα.Αλλα αν θελετε να μαθετε στην Αμερικη αλλα και σε αλλες χωρες οποιος μπει σε τετοιου ειδους σαιτ γνωριζουν οι αρχες ποιος ειναι τι κανει και ποτε το κανει. Και ποτε πηγε στη τουαλετα και γιατι.Ολα τα θεωρειτε απλα!
Εμενα ως επιβατη με ρωτησες φιλε αν θελω να με κατασκοπευει ο καθενας για το που ταξιδευω?
Πηρε κανεις την αδεια μου?Eγω δε γουσταρω να βλεπει κανεις το αεροπλανο που ταξιδευω με την οικογενεια μου ειτε αυτος ειναι ελληνας ειτε τουρκος ειτε πακιστανος.
Το κακο μια φορα γινεται και ποτε δε ξερεις.Και δεν εννοω μονο για τρομοκρατια που γιατι και οχι.
Εννοω για προσωπικα δεδομενα! Αν σας λεει κατι αυτο.Oτι κι αν γινετε τα εξηγειτε! Δε βαριεσαι το χει και ο γειτονας .Βρε ακουγονται οι συνομιλιες πυργου ελεγχου με πιλοτους αυτο δε σας λεει τιποτα?