Airspace Traffic monitoring

• Thread starter Thread starter kostisgiap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλα διαβαζω τα σχολια και εχω λιωσει.... :thx: :thx: :thx:
Θα ηθελα να απαντησω στους προηγουμενους
Δε μας ενδιαφερει τι γινετε στο εξωτερικο μιλαμε για Ελλαδα.Αλλα αν θελετε να μαθετε στην Αμερικη αλλα και σε αλλες χωρες οποιος μπει σε τετοιου ειδους σαιτ γνωριζουν οι αρχες ποιος ειναι τι κανει και ποτε το κανει. Και ποτε πηγε στη τουαλετα και γιατι.Ολα τα θεωρειτε απλα!
Εμενα ως επιβατη με ρωτησες φιλε αν θελω να με κατασκοπευει ο καθενας για το που ταξιδευω?
Πηρε κανεις την αδεια μου?Eγω δε γουσταρω να βλεπει κανεις το αεροπλανο που ταξιδευω με την οικογενεια μου ειτε αυτος ειναι ελληνας ειτε τουρκος ειτε πακιστανος.
Το κακο μια φορα γινεται και ποτε δε ξερεις.Και δεν εννοω μονο για τρομοκρατια που γιατι και οχι.
Εννοω για προσωπικα δεδομενα! Αν σας λεει κατι αυτο.Oτι κι αν γινετε τα εξηγειτε! Δε βαριεσαι το χει και ο γειτονας .Βρε ακουγονται οι συνομιλιες πυργου ελεγχου με πιλοτους αυτο δε σας λεει τιποτα?
Ρε παιδια συγνωμη, αλλα απο ποτε το που παει και που ειναι ενα αεροπλανο ειναι προσωπικο δεδομενο??? Μηπως να μη το λενε και στο αεροδρομιο οτι φευγει και να το βγαζουν στα μουλωχτα??? :wall:

Επειδή όλοι κατακρίνουμε το κείμενο και όλα αυτά και με το να συνεχίζουμε ακόμα και να γελάμε με τις ....... που γράφουν, χαλάμε το θέμα... Ας το λήξουμε και ας γράψουμε αν είναι τίποτα πιο ουσιαστικό...

Εχει και κανείς άλλος πρόβλημα να μπει στην σελίδα ή εμένα κάτι έχει κολλήσει; Προσπαθώ εδώ και κανα μισάωρο αλλά δεν ανοίγει...

Σε μένα λειτουργεί μια χαρά.

Καταραμένοι DNS της forthnet! Αλλαξα dns και δούλεψε μια χαρά!

Βλέπω μπήκε και το κουμπάκι για τα reg/callsign (πολύ καλό) και απο default δεν εμφανίζονται τα waypoints (ακόμα καλύτερο γιατι βαρίομουνα κάθε φορά να πρέπει να τα κάνω hide :P)

Νομιιζω πως το site πια αγγιζει το τελειο!Μπραβο Βeryl ,το μονο που μενει τωρα ειναι η καλυψη ολου του FIR !
Respect Beryl :thx:

Θέλουμε πίσω τη Ρόδο από τα 1200m υψόμετρο.

Καταπληκτικό ????
Πάλι μπράβο τι κάνει το υψόμετρο.
Έχει καλύψει όλα τα νότια μέχρι Αίγυπτο.
Αλλά και όλη την Κρήτη και νότια της Πελοποννήσου.
Ακόμη έχει πάρει αεροσκάφος δίπλα στη Κωνσταντινούπολη
στα Δαρδανέλια
και πάλι εύγε στα παλικάρια.

Aυτή τη στιγμή βλέπω ένα α/φος (D-AIQF) Β-ΒΑ των Ιωαννίνων (ανατολικά του Berat τώρα), της DLH, που εκτελεί δρομολόγιο PMO-MXP. Κάνουν τέτοια διαδρομή απο Σικελία για Β. Ιταλία ή πρόκειται περί λάθους?

Επιτελους βλεπουμε και εμεις απο Κυπρο τα αεροπλανα που περνανε απο πανω μας,την τελευταια βδομαδα δεν βλεπαμε τιποτα..... :thx: :thx: :thx: