Airspace Traffic monitoring

Λοιπον, Beryl, μιας και εχω την δυνατοτητα πλεον να τρεχω SBS 24/7, στειλε μου πμ αν θελεις να σου δωσω κ εγω δευτερο σημα απο Αθηνα. Βεβαια, δεν καλυπτω τιποτε τρομερο, μιας και η κεραια ειναι στημενη στο Περιστερι, αναμεσα σε κτιρια. "Βλεπω" βορεια μεχρι τη Χαλκιδα, νοτια μεχρι τη Μηλο, ανατολικα μεχρι Μυκονο και δυτικα μεχρι Γαλαξειδι. Βλεπω και κινησεις LGAV απο 2000' και πανω (εχω ενα προβλημα εδω, που λεγεται Υμηττος). Χοντρικα αυτα, κατα καιρους εχω δει και αεροπλανα πανω απο τη Χιο ( :shock: ) αλλα δεν ειναι standard. αν σε ενδιαφερει, μιλα μου.

MerNion":30tj67v3 said:
Χάνουμε λίγο την προσέγγιση στο Κάιρο αλλά χαλάλι... :)

Τι ήθελα και το πα....

Final approach στο Κάιρο! 900 πόδια ύψος! 408NM από την Ρόδο!!!!

:arrow: http://img716.imageshack.us/img716/7856/71153062.jpg
:thx:

Αχ και να βλεπω και λίγο approach Luxor... :p

-edit-
πάρτε άλλο ένα, 975 πόδια final στο Cairo:
:arrow: http://img708.imageshack.us/img708/8531/41183024.jpg

-edit2-
Πάω για ύπνο γιατί θα τρελαθώ...
Το καταλάβαμε, δουλεύουν οι 05 στο Κάιρο!

2 προσγείσεις στον 05C και μια απογείωση από τον 05L :banana:

Αν μπορουσατε να βγαλετε και ενα kml file για το google earth θα ηταν ιδανικο,καθως η περιηγηση ειναι καλυτερη απο τα maps ;)

Καλημέρα σε όλους

Χρόνια πολλά και στις Κατερίνες και Στέλιους, Στέλες και λοιπούς εορταζόμενους.

Κατάλαβες τώρα Δημήτρη τι ενοώ όταν λέω 1450 υψόμετρο στην ανατολική Κρήτη.............. Αμα λοίπανε και οι σαμποτέρ, λες και βρισκόμαστε στη κατοχή, καλά θα ήτανε.

Για υπολόγισε τα μίλια να δούμε αν θα βλέπουμε προσγειώσεις και στου Καντάφι.

Γιώργος-sv9cag

Beryl":2eywkef6 said:
Ο φίλος μας από Ρόδο, Λάκης (SV5KKU), έκανε εγκατάσταση του δέκτη του σε θέση με υψόμετρο 1200μ και μας δείνει πλέον καταπληκτική κάλυψη.

Ρε θηρίο Λάκη, στον Αττάβυρο ανέβηκες κι έστησες δέκτη? :shock: :thx:

Και το δικό μου respect για κάλυψη μέχρι ...εκεί κάτω. Το να βλέπεις πτήση Hurghada-Algiers δεν είναι λίγο... :great:

ΥΓ
Υπάρχει περίπτωση να πιάσουμε κανένα αληθινό hub (Ντουμπάι/Ντόχα) ή παραείναι μακριά? :mrgreen:

Dreamliner-X":224wf27x said:
Αν μπορουσατε να βγαλετε και ενα kml file για το google earth θα ηταν ιδανικο,καθως η περιηγηση ειναι καλυτερη απο τα maps ;)
Πρός το παρόν δεν έχω αυτή τη δυνατότητα λόγω περιορισμών
που υπάρχουν από τον hosting provider, είναι στα
μελλοντικά σχέδια και αυτό.

Ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα στο παλικαρι της Ροδου ,εκανε φοβερη δουλεια στην ουσια εκτοπισε τον σταθμο της Χιου απο τον χαρτη ,ελπιζω να κανει και αυτος αλλα και οι αλλοι σταθμοι το ιδιο να φτασουν οσο ποιο ψηλα μπορουν! :great:

Θα 'ταν καλή ιδεα τώρα που και η λίστα έχει μακρύνει το "selected aircraft information" table για ευκολία χρήσης να είναι πάντα ορατό. Το έχω καταφέρει εδώ προσθέτοντας τα παρακάτω CSS rules:

Code:
table.selectedinfo {
    position: fixed;
}

table.acinfo {
    margin: 160px 0 0;
}

Τωρα που τα αεροπλανα εγιναν πολλα στον χαρτη επισης καλο θα ταν να βλεπουμε και το call sign του καθενος συνεχως διπλα απο το καθε αεροσκαφος για παραδειγμα ΑΕΕ 243 η ΟΑL 706 γιατι ο πυργος τα καλει με το call sign παντα.Ευχαριστω :p