Airspace Traffic monitoring

• Thread starter Thread starter kostisgiap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και εγώ συνεχίζω να τα βλέπω, εκτός από ένα PC που δεν είχα κάνει login πρόσφατα και έκανα σήμερα, και εξ αιτίας αυτού βρήκα την ανωτέρω ανακοίνωση.

Από όσο ξέρω άλλο το airport view που ήταν πάντα business only και άλλο να πατάς πάνω σε ένα αεροδρόμιο και να βλέπεις καιρό, metar, αφίξεις αναχωρήσεις

Βλέπω πτήση ΟΑ για Χίο μετά από προσέγγιση να επιστρέφει Αθήνα.

Attachments

• Screenshot_2024-12-01-10-09-23-071_com.flightradar24free.jpg
    Screenshot_2024-12-01-10-09-23-071_com.flightradar24free.jpg
    332,7 KB · Προβολές: 18
Ξαφνική απώλεια ύψους πάνω από τη Θάσο για ένα Citation 650 HA-SCY που πήγαινε IST-MLA. Έχασε 18.000 ft σε 7 λεπτά και φαίνεται να έκανε diversion στη Θεσσαλονίκη αν και χάθηκε από το FR24 στα 8.000 ft. Απ ότι φαίνεται εξέπεμψε 7600 (radio failure)

Prague->Cairo μονοκοπανιά :oops:
Τι υπέρ-εργαλείο είναι αυτό το DH4!
Ενδιαφέρον livery :D
Μετά από 5 ώρες έφτασε καμία φορά:IMG_7710.jpeg

Τα επίσημα specs για το 8-400 δίνουν range 2040 km. Η απόσταση Πράγα - Κάιρο (και μάλιστα ευθεία γραμμή στο Google Maps, όχι waypoints, αν και η διαφορά δεν πρέπει να είναι μεγάλη) είναι περίπου 2600 km. Τα specs μετριούνται με κάποιο payload;

Edit: το "Μετά από 5 ώρες έφτασε καμία φορά" μου θύμισε μια φορά πριν κάτι μήνες που έβλεπα στο Marine Traffic μια παντόφλα να έχει ξεκινήσει από κάτι ναυπηγεία στη Σαλαμίνα (νομίζω) με προορισμό Κεφαλονιά τότε που ήταν κλειστή η διώρυγα και να πηγαίνει με 5-6 κόμβους – οι σκλάβοι στις ρωμαϊκές γαλέρες πιο γρήγορα πήγαιναν. Έφτασε Κεφαλονιά μετά από δυο μέρες…

άλλο ενα περιέργο πουλί....ATR 72-500 της Jump Air (ενοικιασμένο στη Madagascar Airlines) προσγειώνεται στο Ηράκλειο. . . απο Μαδαγασκάρη μέσω Nairobi, Jeddah, Heraklion προς Βrescia . . .

JumpAir_2.jpg