Air Geography & QUIZ

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Mήπως ήταν λίγο πριν προσγειωθείς στο ΜΑD-FRA... :roll:

Α343 LAN Chile :wink:

Δλδ το ποτάμι είναι ο Μάιν

@οvelix
ε ναι λοιπόν, ο Μάιν είναι...
Απορώ πως δεν το κατάλαβες αμέσως...
Πάλι βοήθεια ήθελες... :P

@ Βilly
κακή αρχή έκανες (...εννοώ 8α τραβήξει μακριά η βαλίτσα) με την έξοδο από τα σύνορα... :lol: Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα έχει και ο Ovelix πο΄λύ υλικό να μας την λέει και να βάζει τεστάκια... :lol: (όταν βρίσκει αυτά που του βάζουν... :idea: )... :lol:

Αν είναι πράγματι Μάιν και Α340 να βάλω το επόμενο κουίζ? Χρωστάω από παλιές μου επιτυχίες :D

Kαλά, μια κουβέντα είπαμε...μπορεί και να μην είναι αυτό...Μέχρι να απαντήσει ο Billy, ετοίμαζε υλικό... :wink:

Κύριοι πολύ ωραίο το άθλημα! Αν και το ορθότερο είναι να προσπαθήτε να βρήτε τις απαντήσεις χωρίς χάρτες κλπ. Ξέρω οτι πρακτικα δεν διασφαλιζεται αυτό.
Ερώτηση , για να βάλω ενα κουίζ , πρέπει να εχω απαντήσει σωστά σε κάποια ερώτηση πρώτα? Γιατί από φωτό που έχω τραβήξει, έχω πολύ...πράμα.

@gonso
Θέτεις σωστά ζητήματα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται χάρτες και νομίζω ότι έτσι παίζουμε πια.
Είχαμε ορίσει έτσι ότι όποιος βρίσκει κάτι, βάζει και το επόμενο. Τώρα που το άθλημα βρίσεκι το...κοινό του :lol: ... νομίζω ότι θα ήταν ορθότερο να συνεχίσουμε με άλλον τρόπο.
Εάν έχουν κερδίσει οι Ovelix (προτίστως) και 747 (ελέω geography test), θα έχουμε έναν νέο tester.
Από εκεί και πέρα νομίζω ότι θα ήταν καλό να υπάρχει εκ περιτροπής θέμα για τεστ από όποιον ενδιαφέρεται. Εάν βέβαια στην πορεία μπαίνουν και άλλοι, ε τότε θα τους δώσουμε μία νέα προτεραιότητα... :idea: (για την πρώτη φορά). Μετά στην σειρά...

Ε? Τι λέτε? Τώρα πια τα σπάσαμε τα σύνορα... :lol:

Πώς είναι δυνατόν να βρεις κατι χωρις χαρτη? Αν εξαιρέσεις τα γνωστά σχήματα των νησιών, όλα τα άλλα τα βρίσκεις με χάρτη. Τον Αγ Γεώργιο δλδ τον βρήκα από μνήμης?

Αυτό που τηρήται μεχρι τώρα και ειναι σωστό είναι οτι υπάρχει μόνο μία φωτό την φορά που "παίζεϊ" και έτσι δεν γινεται χαμός.

Οβελίξ, έχεις δίκιο, απλά θα μπορουσαν να πέφτουν πιό "εύκολα θέματα" στην αρχή. Δηλαδή ενώ μπορεί να χρειαζεται χάρτης σε καποιους για τον Αη Γιώργη δεν θα πρέπει να χρειαζεται κανένας χάρτης για την (πχ) Σαντορινη αν υπαρχουν καποιες γνώσεις γεωγραφιας. Αλλιως δεν ειναι παίγνιο γεωγραφιας αλλα ...χαρτοαναγνωσης.
Ομως όπως γράφω και πιο πανω δεν υπαρχει τρόπος να το ελέγξεις αυτό οπότε αναγκαστικά θα συνεχιστει όπως έχει το πράγμα.

Ας βάλω μια σειρά στις απαντήσεις αφού πω ότι σήμερα ήμουνα Ηράκλειο για δουλεία και ένα 3ωρο το απόγευμα όλα κατέβαιναν από τον 9.Ειναι υπέροχο θέαμα μου θύμισε παλιές καλές μέρες στην Γλυφάδα..
seven4seven":1n2wv9pf said:
Σωστά είναι 340 .Η πρώτη σωστή απάντηση για τον τύπο του αεροπλάνου

Ολοκληρώθηκε ο τύπος με τον captainjumbo: Α343 LAN Chile
Ολοκληρώθηκε η απάντηση με το ποτάμι από τον Οvelix ότι είναι ο Μάιν

@captainjumbo
Πιστεύω είναι καλύτερα να πάμε και εκτός συνόρων η Ελλάδα είναι εύκολη :wink:

OveLix":1n2wv9pf said:
Αν είναι πράγματι Μάιν και Α340 να βάλω το επόμενο κουίζ? Χρωστάω από παλιές μου επιτυχίες :D

Βαλε ένα δύσκολο εκτός συνόρων :wink: