Air Geography & QUIZ

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
:
Εγώ λέω να το κάνουμε και πρωταθληματάκι... :idea:

:arrow: Και μια και μου πήρατε φόρα, αρχίζουν τα ζόρια...

Pollyyyyy kalli idea....

AM ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ

Ag. Γεώργιος? :wink:

edit: Δεν είναι το ξερονήσι που ειπα νωριτερα.

Το νησάκι που θες, Τζάμπα Κάπτεν, είναι 13 μίλια νότια-νοτιοδυτικά του Σουνίου. Δεν είμαι βέβαιος πώς ονομάζεται.

@Ovelix
δεν σε πιάνω άκακε γίγαντα :lol:

Ρε Billy, είπαμε να το δυσκολέψουμε, αλλά ρε άνθρωπε και συ... άνοιξες τον φάκελο βραχονησίδες... :lol: οι κανόνες όμως είναι "no help", οπότε ο νικητής θα φέρει κάθε αξισύνη και θα γίνει επίτιμο μέλος της παγκόσμιας γεωγραφικής κοινότητας... :wink:

Συγγνώμη, Απόστολε, προς τον Βασίλη πήγαινε αυτο.

Λοιπόν αφού ξέθαψα και συμβουλεύτηκα το TPC G-3A (ααχχ, τι καημός) είμαι εντελώς βέβαιος ότι η βραχονησίδα της φωτογραφίας είναι o Άγιος Γεώργιος έξω από το Σούνιο. Βέβαια έρχομαι δεύτερος όμως ο makedonas έβαλε ερωτηματικό. Λοιπόν, κέρδισα?

Καπταιν δεν είναι τόσο δύσκολο αν δουλεύεις στην Υδρογραφική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού :lol: ...είναι μόλις 13 μίλια νότια-νοτιοδυτικά του Σουνίου όπως σωστά έγραψε ο Οvelix και το όνομα του Αγ.Γεώργιος με την δεύτερη σωστή απάντηση από τον makedona.Η φωτογραφία από HER-ATH(7-4-2005)μέσα από το SX-BBU(733) της AEGEAN στην κάθοδο για προσγείωση στον 3R

Συνεχίζει ο Οvelix :wink:

Σας ευχαριστώ. Μόλις έγινα μέλος της παγκόσμιας γεωγραφικής κοινότητας. Ευχαριστώ Κάπτεν Τζάμπο-Μουστάκα.

Δεν έχω φωτό να παραθέσω. Παραχωρώ τη θέση μου σε όποιον έχει κάτι ενδιαφέρον.

Μέχρι στιγμής έχω 2 στα 2 :wink: