Air Geography & QUIZ

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Βοήθεια...(όχι για τον Βασίλη...)

Δεν είναι Κυκλάδες... :idea:

Άσε ρε! :lol:

Καταρχήν αμφισβητώ το προηγούμενο τεστ. Δεν είναι η Τήλος. Τα μπέρδεψε ο Τζάμπα Κάπτεν και δεν ήξερε τι φωτογράφιζε.

Δευτερον, δεν απαντώ σε θολές φωτογραφίες.

Τρίτον, είμαι έτοιμος να κανω επεισόδια και βανδαλισμούς τώρα που ο αγώνες γυρίζει σε βάρος μου. :twisted: :twisted:

Τέταρτον θα επιστρέψω δριμύτερος. Έχω δουλειά 8)

Ανεξάρτητα από τις φιλονικίες σας, θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε ένα "project" με θέμα τη φωτογράφιση της Ελλάδας αλλά και του κόσμου... από πάνω :!: Είδα μια έκθεση το καλοκαίρι στη LJU που είχε τέτοιο θέμα (περίπου δηλαδή) και σε συνδυασμό με το μικρόβιό μας να καθόμαστε στα παράθυρα και να κολλάμε πάνω τους φωτογραφίζοντας κάθε ακρωτήρι θα έβγαζε κάτι καλό... Ε :?: :wink:

@ovelix
Έχοντας φτάσεις πλησίον της κορυφής του γεωγραφικού "Ολύμπου"΄, διακρίνω μία έλλειψη ψυχραιμίας. Φυσικά κατανοώ ότι το επίπεδο δυσκολίας έχει ανέβει δραματικά, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι οι ψυχικές σου δυνάμεις θα σε οδηγήσουν για ακόμα μία φορά εις την επιτυχίαν... :idea:

Η ένστασή σου (Τήλος) απορρίπτεται από την Ανώτατη Γεωγραφική Γερουσία, και μάλιστα χωρίς πιονή δια την προσβλητική σκέψη σου. :twisted:

Όσο για τις ατυχείς επίσης φωναχτές σκέψεις σου, το Σώμα σε θεωρεί με μη "χαρακτηρισμένο αρνητικά" παρελθόν, οπότε συνεχίζεις ακεραίως το ευγενές σου συμμετοχικό χόμπι. :)

Η δε φωτογραφία του τελευταίου τεστ, έχει τεκμηριωθεί από την ανώτατη διαγωνιστική επιτροπή της Γεωγραφικής Υπηρεσίας (και μέσω Google earth), οπότε ο νικητής θα εισπράξη την δόξαν την καλλίστην... 8)

Άντε τσακίσου τώρα να βρεις τί είναι πριν αρχίσει να ξεθωριάζει η μπογιά ενός γεννημένου πρωταθλητή... :D

Φυσικά οποιαδήποτε συμμετοχή είναι ευπρόσδεκτη. Please...join us..do so.

@jerry
Σε βρίσκω πολύ δημιουργικότατο. Γιατί όχι και μία έκθεση σε κάποιο αεροδρόμιο...που τελευταία έχουν ξανοιχτεί σε κάτι παρόμοια... :wink:

@Βilly
Σου θυμίζω ότι εάν έχεις σωστή απάντηση πρέπει να συνεχίσεις με νέο...θέμα... :wink: :lol:

Κάλαμος Καστος Μεγανήσι...στο βάθος η Ιθάκη :wink:
Επειδή είμαι σίγουρος για την απάντηση συνεχίζω με μια ερώτηση που έχει δυο σκέλη:
:arrow: A. Ποιο είναι το ποτάμι
:arrow: Β. Ο τύπος του αεροπλάνου

https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=4680

Λατρεύω τη γεωγραφία και παρακολουθώ με ενδιαφέρον το παιχνίδι, αλλα την αδυναμία μου την ξέρετε:

SARIDAKIS VASILIS":17vhbpl6 said:
:arrow: Β. Ο τύπος του αεροπλάνου

A330/340 :wink: