Air Geography & QUIZ

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ελήφθη - Κατενοήθη,
δεν κατάλαβα οτι πρέπει ο ίδιος ο τεστερ να το επιβεβαιώσει. Η απάντηση σου περι Βαρκελώνης είναι ανδιαμφησβήτα σωστή.
Θα είμαι πιό υπομονετικός ! :oops:

Σωστη η Βαρκελώνη!!! Μπράβο σε όσους το βρήκαν.

Η φωτό του Γκόνζο θα έλεγα ότι ειναι από την Αγγλία.
Αν δεν ηταν από την Ευρώπη (όπως ξέρουμε) θα ήταν από εδώ
http://maps.google.com/maps?ll=36.98198 ... &t=k&hl=en
Στα σύνορα των πολιτειών Οκλαχόμα, Κάνσας και Τέξας φαίνεται ότι καλλιεργούν ΜΟΝΟ έτσι. :shock:

Αγγλία λοιπόν?

Πάντως το έχω δει και στην Κύπρο σε ένα σημείο που ούτε καν θυμάμαι πώς λεγόταν... :? Και φυσικά στην ...Αραβική χερσόνησο... :lol:

Πρέπει να είναι η Δανία. Την κυκλική διάταξη την είχα δει σε κάτι αγροκτήματα.

Δεν ειναι Αγγλια ουτε Δανια ουτε Κυπρος.

Οπως παρατηρησατε μιλαω για Ευρωπη. Και δεν προκειται για κανα-δυο χωραφια , αλλα για μια περιοχη που ειναι ...αρκετες δεκαδες μιλια μηκος (για να μην καρφωθω) ΓΕΜΑΤΗ απο στρογγυλα χωραφια και γιάυτο και λεω οτι ειναι χαρακτηριστικο της χωρας.
Αν δεν υπηρχε ο περιορισμος μεγεθους φωτογραφιων, η αρχικη φωτο δειχνει πανω απο 60 τετοια χωραφια σε μια μονο φωτογραφια

Στις παραπανω χωρες εγω δεν εχω δει τετοια χωραφια. Αν υπαρχουν θα ειναι ενα-δυο διασκορπισμενα και δεν θα δινουν αυτην την γενικη εντυπωση.
Keep trying Gentlemen!

Μεγάλη ξηρασία βλέπω.Θα έλεγα νότια Ευρώπη και Πορτογαλία :?:

αν ηταν χαρακτηριστικό της χωρας θα το ήξερε τουλαχιστον ενας απο ολους εμας που εχουμε γυρισει τη μιση Ευρώπη :p Χωράφια σαν αυτά υπάρχουν σε αρκετές χώρες.

Επισης δεν μπορώ παρά να επισημάνω ότι η φωτό από τα χωράφια θα μπορούσε να είναι απο οπουδήποτε ενώ το νόημα του κουιζ είναι να βρίσκουμε γεωγραφικά χαρακτηριστικά. Ειδάλλως θα μπορούσαμε να βάλουμε μια αεροφωτογραφία από τα τετράγωνα χωράφια της Θεσσαλίας, όμοια με χιλιάδες άλλα ή αστικά τετράγωνα από οποιαδήποτε πόλη.

Τι λέτε εσείς?

Οποιος κραταει σκορ να βαλει δυο βαθμους στον κυριο Σαριδακη!
Ειναι Πορτογαλια . Απο το κεντρο της χωρας και κατω ειναι ΜΟΝΟ τετοια χωραφια. Ειναι μοναδικο το θεαμα ολες τις εποχες του χρονου .
Μια ματια στο Google Earth θα σας πεισει!

Οβελιξ, δεν μπορω να ξερω ποιο ...μισο της Ευρωπης εχει γυρισει ο καθενας. Μπορει στο μισο που εχεις γυρισει εσυ να συμπεριλαμβανονταν και η Πορτογαλια , οποτε σιγουρα θα το ειχες προσεξει.

Αν θελουμε να απλοποιησουμε τις ερωτησεις κανενα προβλημα. Δεν νομιζω οτι η αριστερη πλευρα στην τελικη της Βαρκελωνης ηταν πιο ευκολη για καποιον που στο μισο της Ευρωπης που εχει γυρισει δεν συμπεριλαμβανονταν η Ισπανια!

Οτι θελει ο λαος! Καρδιες δεν χαλαμε :)

Νομιζω οτι ο Billy εχει σειρα για κουιζ.

Εγώ απλά είπα ότι η φωτό θα μπορούσε να είναι από οπουδήποτε μια και ο τρόπος αυτός καλλιέργειας είναι πολύ διαδεδομένος.

Δεν θα τα χαλάσουμε. Έχω όμως κάτι υπέροχα πράσινα βουνά με χωριουδάκια επάνω, χαρακτηριστικότατα της χώρας που φωτογράφισα. Έτσι και τα βρείτε, γράψτε μου :lol: :lol:
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=4862

Ποιος εχει σειρά παρακαλώ?

Να πουμε για πλακα Κροατια ή Σλοβενία ή Βορειος Ιταλία κατάρχην και μετά να μιλήσουμε για τα χωρια αφου κατασταλαξουμε στην χώρα. Υποψιάζομαι το κεφαλοχώρι στο πάνω μέρος της φωτό είναι το χωριό μιας κουμπάρας μας που μας βάφτισε τον μικρό . :D

(Το υπονοούμενο το έπιασα, την αλλη φορά θα βάλω τέστ με φωτό του Λευκού Πύργου)