Άγονες Γραμμές στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Άγονες Γραμμές - 2009 edition

"ακυρώνονται οι διαγωνιστικές διαδικασίες" και "θα επαναπροκηρυχθούν μετά την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα κυβέρνηση."
"Κατά τη μεταβατική περίοδο, σημειώνεται, το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχεια των πτήσεων στις άγονες γραμμές και την αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στα ελληνικά αεροδρόμια." :?:

αυτά σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής

Οπότε, παρά να λέμε τα δικά μας, περιμένουμε την "απάντηση" του Βάσι και της Α3. Αυτή (έρθει, δεν έρθει) θα δείξει πολλά...

Μου ειπαν πριν λιγο οτι ειπε στον ΣΚΑΙ οτι η Aegean προτιθεται να δωσει τα αεροπλανα της για να εκτελουνται τα αγονα με τα ΜΙΣΑ λεφτα απ' οτι θα παίρνει η Olympic Air.. (Ενδεχομενως να κανω καποιο λαθος αλλά μου το μετέφεραν τηλεφωνικά)

-edit-
με προλαβε ο jerry..

Έεεεεετσι!!!! Στα όπλα, στα όπλα... Σφαγή προβλέπεται και χωρίς αναισθητικό μάλιστα :banana: ...

Πρώτη σοβαρή κόντρα Βάσι-Βγένο 8) ...

Πάντως, εξεπλάγην λιγο απ΄τον Κο Βασιλάκη αφού τόσο δυναμική απάντηση και χωρίς ούτε μια μεμψιμοιρία, ανήκουστο...

Είδαν και τα start-up routes της νΟΑ, αναθάρρησαν και επιτέλους κατάλαβαν ότι είναι Νο 1 και με την βούλα...

Να δω ATR72 να απογειωνεται σε διαδρομο 800 μετρων να κοψω τις φλεβες μου με ξυριστικη μηχανη.. :twisted: Ισως βεβαια να τα προσφερει για τις διαδρομες που ενδεικνυνται τα αεροσκαφη της Α3, αλλα και παλι.. χα! Αιμα και βια! Το ειχα γραψει εδω αλλα με το εσβησαν! (καλως, γιατι ειχε και κατι αλλα οφφ)

Δηλώσεις εντυπωσιασμού από το Βασιλάκη. Αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι από τη συμφωνία πώλησης η Olympic air θα αναλλάβει τα δρομολόγια αυτά μέχρι βρούνε άκρη.

Βέβαια αν θέλλει η Aegean να κάνει μερικά από τα δρομολόγια με τα μισά λεφτά και να παίρνει ο Βγενόπουλος τα άλλα μισά μιας και έχει τα δικαιώματα, τότε το συζητάμε...

Εμένα πάντως κάτι μου βρωμάει. Όλα αυτά γιατί; Λόγω εκλογών; Ίσως να είναι πιο δίκαιος ο διαγωνισμός αν δοθεί χρόνος στις εταιρίες να προσαρμόσουν το κεφάλαιο ανάλογα με τις βλέψεις τους για τις άγονες γραμμές. Αλλά γιατί ακύρωση του διαγωνισμού κι όχι αναβολή της διορίας του. Σκοντάψαν σε κάποια γραφειοκρατική τυπικότητα που δεν βλέπω εγώ; Ή μήπως κάνει γερά "παζάρια" το απερχόμενο ΥΜΕ;! ...λέω εγώ τώρα :roll:

M!ke":1bkt2lyg said:
... Ίσως να είναι πιο δίκαιος ο διαγωνισμός αν ...

Ο διαγωνισμος αυτος ΠΟΤΕ (δηλαδη εννοω και στο παρελθον) δεν ηταν δικαιος. Πιστεψε το. Και ο,τι αφορα την ακυρωση. Στην ουσια αναβολη ειναι, διοτι εκ νομου πρεπει σε μια τετοια περιπτωση να προκηρυχθει νεος σε 7 μηνες. Βεβαια το "ακυρωση" χτυπαει πιο πολυ σε σχεση με το "αναβολη" και ολοι ξερουμε οτι η (ειδικα ελληνικη) δημοσιογραφια αγαπαει το "αιμα"