Bladerunner
Economy-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGTS
Όντως το σενάριο είναι αρκετά solid!
aris79":2xsfq4bj said:Ποιάς έκτασης φωτιά κάνει τόση σημαντική ζημιά στο αεροπλάνο, αφήνει λιπόθυμους ή ακόμα και σκοτώνει τους πιλότους και τους επιβάτες (δηλητηρίαση από CO ?) και παρόλα αυτα δεν είναι ικανή να οδηγήσει σε συντριβή, παρά αφήνει το αεροσκάφος να πετάει για 5,6,7 ώρες....όσο τελοσπάντων τους καπνίσει να μας πουν;;;;
seven4seven":8sp3t0d9 said:Σενάρια για τρομοκρατία δεν έχουν θέση εδώ. Θεωρούνται αυτόματα βλακείες απο ειδήμονες που ούτε κάν έχουν κατανοήσει το τι έχει συμβεί και έχουν και άποψη.
Κατ' αρχήν πιο αληθοφανείς μου φαίνονται οι θεωρίες που διαβάζω εδώ μέσα παρά τα όσα ακούω από ΜΜΕ. Εξαιρέσεις; Και βέβαια υπάρχουν. Είναι εκείνοι που το έχουν τραβήξει από τα μαλλιά. Αλλά εμένα δε με απασχολεί τι θα γράψει ο καθένας εδώ γιατί αφενός είναι forum για απόψεις και αφετέρου δεν είναι κάτι με το οποίο θα ασχοληθεί κάποιος που δεν έχει σχέση με την αεροπορία. Ο κόσμος όμως που δεν ξέρει, επηρεάζεται από αυτούς που γίνονται μαϊντανοί και ανοίγουν το στόμα τους και πετάνε βατράχια. Εγώ λοιπόν που δεν είμαι έγκριτος σχολιαστής αλλά το επάγγελμα μου είναι στο αεροπλάνο, με προσβάλει όταν βλέπω ειδήμονες, ανθρώπους της αεροπορίας, ''σοβαρούς'' υποτίθεται δημοσιογράφους να λένε αυτά που λένε. Ρεζιλεύονται και κάποιος πρέπει να τους μαζέψει. Θεωρητικά εφόσον δεν υπάρχουν αποδείξεις για τίποτα όλα ισχύουν και όλα είναι σωστά. Αλλά αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί τα ΄δεν ξέρω , δεν είδαμε , δεν ακούσαμε'' μόνο ανικανότητα δείχνουν. Το μόνο που μένει ν' ακούσω είναι ότι το νησί στο οποίο είναι το αεροπλάνο είναι το νησί του lost, και οι αεροπειρατές το μετακινούν στο χάρτη για να μη βρεθεί ποτέ. Πριν λοιπόν το παίξετε κάποιοι θιγμένοι με τις θεωρίες συνομωσίες, δεχτείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν οργιάζει η φαντασία τους. Δεν πιστεύω οτι ένα αεροπλάνο θηρίο έχει προσγειωθεί σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα, ούτε ότι μας ψεκάζουν. Τα υπόλοιπα είναι παραμυθάκια για να μένουν -όσο μπορούν- ήσυχοι οι δύσμοιροι συγγενείς. Σε κάθε ατύχημα, κάθε φορά γίνονται τα ίδια. Πριν μιλήσουμε ας σκεφτόμαστε τι λέμε. Και αν εγώ είμαι η υπερβολική, μην πας μακριά. Γύρνα να δεις τα πρώτα σχόλια σε άλλα accidents και θα καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω ''χορός των τεράτων''seven4seven":1h5un7dp said:Aris79 φωτιά ήτανε. Ένα νέος είδος φωτιάς που σκοτώνει ο,τι ζωντανό βρίσκεται στο αεροπλάνο, αλλά δεν πειράζει το ίδιο το αεροπλάνο, και το αφήνει να πετάει για ώρες. Αυτό που λέει ο έγκριτος σχολιαστής στο λινκ.
Σενάρια για τρομοκρατία δεν έχουν θέση εδώ. Θεωρούνται αυτόματα βλακείες απο ειδήμονες που ούτε κάν έχουν κατανοήσει το τι έχει συμβεί και έχουν και άποψη.