AEGEAN στην Star Alliance

Σε ποια σελίδα; Εγώ δεν το βλέπω... :(

Μόνο στην σελίδα του web ckeck-in μου το βγάζει..

Αστείο ή όχι υπάρχει στις ξενόγλωσσες και όχι στην Ελληνική έκδοση. Αλλά λίγη υπομονή, λογικά θα το φιξάρουν.

Έχεις δίκιο. Μπήκε λίγο πριν ξεκινήσει το webcast της τελετής ένταξης.

Ανυπομονώ να δω ποια είναι τελικά η μυστηριώδης κυρία της Α3, την οποία βλέπω εδώ και ένα χρόνο, στην ιστοσελίδα της Star Alliance.

http://www.staralliance.com/en/about/ai ... -airlines/

Επίσης, για την ιστορία, η Aegean είναι και η πρώτη εταιρεία-μέλος, της οποίας ο κωδικός ΙΑΤΑ έχει και αριθμητικό χαρακτήρα εκτός από γράμματα.

Προσέξατε ότι δεν υπήρχε σαφής απάντηση στο "Τι θα γίνει μετά τη συνένωση A3-OA;"
Ειπώθηκε κάτι γενικό τύπου "Είναι νωρίς, δεν έχουμε καν την απάντηση της επιτροπής ανταγωνισμού ακόμα. Εάν και όταν πραγματοποιηθεί, τότε θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος ώστε ο νέος αερομεταφορέας να κληρονομήσει την συμμετοχή στην *Α" (σε ελεύθερη απόδοση)

Επίσης, νομίζω πως πήρε το αυτί μου κάτι σαν "(...) Τα μέλη του δικού μας FFP, και σύντομα του FFP της *A (...)". Υπάρχουν άραγε σχέδια για ενιαίο FFP ή μιλούσε για Μ&Μ?

Καλησπέρα

Υπάρχει κάνα link από την τελετή ένταξης για εμάς που τη χάσαμε;

Ευχαριστώ

H τελετή έληξε γύρω στις 14.30. Αρκετά εντυπωσιακή μπορώ να πώ, με τους εκπροσώπους των υπολοίπων 27 εταιριών παρόντες αλλά και μία αεροσυνοδό από κάθε μια εταιρία της Star Alliance με τις στολές τους. Το κλου της υπόθεσης ήταν τα δώρα για τον κάθε παρευρισκόμενο, όπου ανάμεσα σε αυτά ήταν και ένα εκπληκτικό Boeing 787-8 στην 1:200 με τα χρώματα της Star Alliance και stickers όλων των εταιριών-μελών για να το... προσωποποιήσεις όπως θέλεις!!!
Φωτό σύντομα

όντως , δεν εχει γινει ανακοινωση τι θα συμβει μετα την συνένωση;

Εφοσον σαν ονομασια θα κρατηθει η Olympic, πως θα ειναι μεσα στην *Α ;