AEGEAN στην Star Alliance

• Thread starter Thread starter flou 1908
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είχα κάνει καινούριο topic αλλά το έκαναν merge με αυτό εδώ. :roll:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως μου φαίνεται λίγο χαζός και αβάσιμος ισχυρισμός ότι η Lufthansa μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά στην ανάπτυξη της Α3.

Εγω προσωπικα εχω βαρεθει να ακουω αυτο το 'mama Lufti' ειναι τελειως λαθος αντίληψη. Δεν ειναι ο λογος που η Lufthansa "δεν αφηνει" την Αιγαιου να αναπτυχθει σε long haul. Ο λογος ειναι πολυ πιο γενικος. Ειναι η Turkish η Emirates η Swiss η Lufthansa η Qatar η Austrian η Air France η KLM κλπ. Ειναι το συστημα που εχει ηδη στηθει εδω και πολλα χρονια. Ο ανταγωνισμος των προιοντων connection ειναι πολυ πανω απο το league που παιζει η Αιγαιου. Ειληκρινα δεν το βλεπω να γινεται και πιστεψτε με αν γινει θα θορυβηθω πολυ για το μελλον της. Πλεον δεν μιλαμε για Ελληνες διασπορας και δεν υπαρχει τοση κινηση για Ελλαδα (ισως μονο εποχικη το καλοκαιρι τον υπολοιπο χρονο τι θα κανει?) μιλαμε μονο για connection passengers πλεον. The long haul train in the Aegean operation region has left the station and Aegean is (will) not (be) on it. Και αυτο κατα την δικη μου αποψη θα ειναι για το καλο της να μεινει μακρια απο αυτο.

Note: Νομιζω οτι αυτη η συζητηση ειναι τελειως off topic στο Aegean στην Star Alliance.