Aegean Cabin Crew

επισης μπορει καποιος να μας απαντησει για το θεμα των γαλλικων? εκαναν σε καποιον/καποια συνεντευξη στα γαλλικα? διαβασα και αλλη μια κοπελα που ρωταγε αλλα δεν ελαβε απαντηση, ενω μια αλλη κοπελα εγραψε οτι μιλαει αγγλικα και γαλλικα και την προσελαβαν αλλα δεν διευκρινισε αν στην συνεντευξη της εκαναν ερωτησεις και στις 2 αυτες ξενες γλωσσες
αν ξερει καποιος ας μου πει παρακαλω! ευχαριστω πολυ! :)

Απ' όσο ξέρω (από γνωστή μου που την πήραν πέρυσι ) σου κάνουν ερωτήσεις σε όλες τις γλώσσες που έχεις δηλώσει ότι ξέρεις.

Χαίρετε και από εμένα.
Έχω κάνει και εγώ αίτηση στην Aegean για Λάρνακα. Είμαι καινούργιος βέβαια στο θέμα του επαγγέλματος και έχω ψάξει να εμβαθύνω τις γνώσεις μου όσο αφορά την θέση γενικά. Μήπως έχει ειδοποιηθεί κανένας για την Λάρνακα?

Το ότι η Αegean,κατά 99,99999999999999% ΔΕΝ προσλαμβάνει ιπτάμενους φροντιστές, μάλλον δε σ' ενδιαφέρει.

Μα στην αγγελία στην ιστοσελίδα τους αυτό έγγραφε. Ιπτάμενος Φροντιστής για Λάρνακα. Αν δεν προσλαμβάνουν τότε γιατί ζητάνε??
Εκτός και αν δεν κατάλαβα τι λες ή απλά αναφέρεσαι σε κάποιον άλλο :p

Eίναι υποχρεωμένοι να το γράψουν για να μη θεωρηθεί ότι κάνουν διακρίσεις φύλου. Πες μου από πότε έχεις να δεις ιπτάμενο φροντιστή στην Aegean , για να σου πω σε ποιον απευθύνομαι (προσωπικά, τελευταία φορά που είδα Ι/Φ στην Α3, ήταν το 2006).

Εγώ είδα τον προηγούμενο μήνα πάντως.. :mrgreen:

Αυτό δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια. Φαίνεται ότι ξανάρχισαν και μπράβο τους.

Α ναι? Δεν το ήξερα. Τελευταία φορά που ταξίδεψα μαζί τους ήταν το 2010 και άλλες 5 πιο πριν και η αλήθεια είναι πως δεν είδα άντρες φροντιστές ποτέ. Περίεργο. Ήταν πολύ συγκεκριμένοι πάντως (ίσως και περισσότερο από τις γυναίκες) όσο αφορά τους άντρες για ύψος, σωματότυπο, στρατιωτική θητεία κτλ.
Όπως και νά'χει, ίσως να παίζει αυτό που λες, να είναι υποχρεωμένοι λόγο διακρίσεων. Έχω απορία όμως αν έχουν ειδοποιήσει για Λάρνακα ή ακόμα. Εννοώντας και γυναίκες.