Aegean Cabin Crew

Vla95":1n7f35dn said:
Καλησπέρα! Έχω πάει για συνέντευξη στην Aegean την Πέμπτη 18/02 (χθες), είχαμε προςωπικη συνέντευξη, ήμασταν 3 κορίτσια και μας ρωτούσαν διαφορά... Στο τέλος μας είπαν οτι όσες κοπέλες κάνουν για αυτη την θέση θα ενημερωθούν μέσα απο τηλεφωνική επικοινωνία... Μήπως έχουν πάρει τηλ σε κάποιες κοπέλες; Να μην περιμένω άδικα...
Ευχαριστω!

καλησπέρα vla95 και καλή επιτυχία,
πέρασες από μία συνέντευξη ή ήταν κάποιο δεύτερο στάδιο συνέντευξης?

Ήταν δεύτερο στάδιο συνέντευξης, δλδ μας είπαν οτι αυτες οι κοπέλες που θα επιλεχθούν θα ξεκινήσουν εκπαίδευση...

Vla95":3epp5nw4 said:
skyfall":3epp5nw4 said:
Vla95":3epp5nw4 said:
Καλησπέρα! Έχω πάει για συνέντευξη στην Aegean την Πέμπτη 18/02 (χθες), είχαμε προςωπικη συνέντευξη, ήμασταν 3 κορίτσια και μας ρωτούσαν διαφορά... Στο τέλος μας είπαν οτι όσες κοπέλες κάνουν για αυτη την θέση θα ενημερωθούν μέσα απο τηλεφωνική επικοινωνία... Μήπως έχουν πάρει τηλ σε κάποιες κοπέλες; Να μην περιμένω άδικα...
Ευχαριστω!

Ήταν δεύτερο στάδιο συνέντευξης, δλδ μας είπαν οτι αυτες οι κοπέλες που θα επιλεχθούν θα ξεκινήσουν εκπαίδευση...
Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

skyfall":7nbu2hlh said:
Vla95":7nbu2hlh said:
skyfall":7nbu2hlh said:

Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Ευχαριστω πολυ!

Και εγω πέρασα χτες το δεύτερο στάδιο της συνέντευξης και είχε γαλλικά..

Δεν σε πήραν τηλ ακομα; Τι σου είπανε;

Δεν έχω κάποια ενημέρωση μέχρι στιγμής.Μέχρι τέλος εβδομάδας είπαν.Φαντάζομαι πως μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα πάρουν όσες κοπέλες θα προσλάβουν τηλέφωνο γιατί έχουν και συνεντεύξεις στις 25 αρα το γκρουπακι με τους επιτυχόντες θα ενημερωθεί μέχρι 26-27 για να αρχίσει η εκπαίδευση πρώτη Μαρτίου.

Γνωρίζει κάποιος αν γίνονται συνεντεύξεις και μετά τις 25 του μήνα ή αν τελειώνουν σ΄αυτήν την ημερομηνία;

Δεν νομίζω διότι τον Μάρτιο είναι η εκπαίδευση και η σύμβαση είναι Απρίλιο με Οκτώβρη.Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις

Για συνεντεύξεις στο Ηράκλειο εχει ακούσει κανένας τίποτα;;