Aegean Cabin Crew

Η τελευταία μου πτήση με την Αιγαίου ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, από τα τέσσερα cabin crew members οι τρεις ήταν άντρες. Ίσως να έτυχε το πρόγραμμα να τους είχε μαζί, γιατί ήταν και η μοναδική φορά που είδα ιπτάμενο φροντιστη στην εν λόγο εταιρεία.

Πάντως στην μια από τις δύο αεροπορικές εταιρείες της Θεσσαλονίκης, όπως μου είπαν, είναι υποχρεωτικό να γίνεται πρόσληψη ιπταμενων φροντιστων, με βάση έναν νέο νόμο, τον οποίο δεν γνωρίζω.

Άρα είδομεν.
Δεν τρέφω, εννοείτε, ελπίδες αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να προσλάβουν αν όντως παίζει κανένας καινούργιος νόμος για πρόσληψη αντρών φροντιστών.

Καλημέρα σε ολους! Εχω στείλει και εγώ βιογραφικό στην εταιρία με βάση το Ηράκλειο και θα ήθελα να ρωτησω αν έχουν τηλεφωνήσει σε κάποιον από εσάς.. Διάβασα οτι για Αθήνα έχουν ξεκινήσει ήδη οι συνεντεύξεις, αλλά δεν έχει ακουστεί τίποτε για τις υπόλοιπες πόλεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Καλησπέρα,μήπως κάποιος γνωρίζει πόσο συχνά η aegean βγάζει ανακοινώσεις σχετικά με προσλήψεις αεροσυνοδών ?

Συνηθως αρχες του ετους για απασχολη απριλη-οκτωβρη, εποχικη δηλαδη. Δυσκολα πιστευω οτι θα ξανανοιξουν θεσεις για το '16. Δεν χανεις παντως να στειλεις ενα βιογραφικο (οταν ξανανοιξουν την φορμα), το κρατανε για ενα χρονο στις βασεις τους.

Καλησπέρα σας!

Την άλλη εβδομάδα θα πάω για συνέντευξη στην aegean για αεροσυνοδός. Επειδή όμως δεν εχω εμπειρία θα ήθελα όποιος ξέρει να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για το πως γίνεται η συνέντευξη. Ευχαριστώ!!

@sofaki Που σε κάλεσαν για συνέντευξη?

@flying Doc Είχες δίκαιο τελικά... Μόλις έμαθα ότι έχουν καλέσει για συνέντευξη και έχουν ήδη προσλάβει 8 μέλη πληρώματος για Λάρνακα η Aegean όλες κοπέλες. Επίσης έμαθα πώς οι αιτήσεις ήταν ίσες δλδ τόσες γυναίκες όσο και άντρες. Άρα όντως υπάρχει κάποιο θεματάκι με την πρόσληψη αντρών στην Aegean επειδή μίλησα με κοπέλα υποψήφια και μου είπε πως υπήρχαν πάρα πολλές αιτήσεις από άντρες και παραξενεύτηκε τόσο η ίδια όσο και οι άλλες κοπέλες που στα interviews δεν είδαν ούτε ένα άντρα.

Καλησπέρα! Έχω πάει για συνέντευξη στην Aegean την Πέμπτη 18/02 (χθες), είχαμε προςωπικη συνέντευξη, ήμασταν 3 κορίτσια και μας ρωτούσαν διαφορά... Στο τέλος μας είπαν οτι όσες κοπέλες κάνουν για αυτη την θέση θα ενημερωθούν μέσα απο τηλεφωνική επικοινωνία... Μήπως έχουν πάρει τηλ σε κάποιες κοπέλες; Να μην περιμένω άδικα...
Ευχαριστω!

alkistis.goldfish":26bah46m said:
επισης μπορει καποιος να μας απαντησει για το θεμα των γαλλικων? εκαναν σε καποιον/καποια συνεντευξη στα γαλλικα? διαβασα και αλλη μια κοπελα που ρωταγε αλλα δεν ελαβε απαντηση, ενω μια αλλη κοπελα εγραψε οτι μιλαει αγγλικα και γαλλικα και την προσελαβαν αλλα δεν διευκρινισε αν στην συνεντευξη της εκαναν ερωτησεις και στις 2 αυτες ξενες γλωσσες
αν ξερει καποιος ας μου πει παρακαλω! ευχαριστω πολυ! :)

Εμάς μιλάγανε μόνο αγγλικά κι ελληνικά!