Aegean Cabin Crew

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο e-mail (και ποιό είναι) που μπορούμε να επικοινωνήσουμε με το τμήμα προσωπικού της εταιρίας;

Παιδιά επικοινώνησα με την Aegean και μου είπαν ότι οι συνεντεύξεις με βάση την Αθήνα συνεχίζονται και θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα. Kekakoy σ΄ευχαριστώ για το προσωπικό μήνυμα.

Tιποτα καλη μου.Οποτε ελπιζουμε για καμια βδομαδα ακομα εεε...

Μπορει καποιος να μου πει εαν γνωριζει κατι για Θεσσαλονικη;καλεσαν καποια κοπελα;ξεκινησαν οι συνεντευξεις;

elllle":2qqlxzjq said:
αλλο παλι και τουτο με το τιραντάκι! γιατι έτσι? τι να πω κατι θα χουν στο μυαλο τους. καλη επιτυχια λοιπον κοπελα μου!

Θελουν να δου αν εχεις τατουαζ

Γεια σας , ειμαι καινουργιος στο forum και εγω οπως ολοι μας εστειλα να δοκιμασω τη τυχη μου στην aegean. Πρωτα απ ολα μη στεχανωριεστε γιατι και εγω ειχα στειλει μεσα ιανουαριο και με καλεσαν σημερα για συνεντευξη. Θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβως περιλαμβανει και πως ειναι το ολο κλιμα στην συνεντευξη γιατι πρωτη φορα που ασχολουμαι με αυτο το επαγγελμα και μπορω να πω πως εχω αγχωθει πολυ ειναι η αληθεια. Υπαρχει μηπως καποιο αλλο ατομο που το καλεσαν για τις 25 του μηνα??

Παιδιά καλησπέρα και πάλι. Και εγώ εγώ είχα κάνει αίτηση, όπως είπα για Αθήνα και Ρόδο και σήμερα το πρωί με πήρανε τηλέφωνο για να πάω στη συνέντευξη στης 25 του μήνα (για Αθήνα ).
Καλή επιτυχία σε όλους! !

Καλησπέρα σε όλους..θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που ήδη πέρασαν συνενετυξη.Τι είδους ερωτήσεις σας έκαναν; Υπάρχει κάποια η οποία δήλωσε γαλλικα ώστε να μου πει περίπου το ερωτήθηκε; Ευχαριστώ