Nontas
Business-Class-Member
george_a":ckgqqtra said:Αν, λέω άν, πρέπει να αλλαχτεί, τι θα κάνουμε; θα φέρουμε τον Nontas να μας το απαγορέψει;
Εγραψα εγώ πουθενά οτι απαγορεύεται?
σας επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα:
Το να γίνει μια σοβαρή εργασία συντήρησης όπως η αντικατάσταση κινητήρα στο ύπαιθρο δεν απαγορεύεται και μερικές φορές είναι και αναπόφευκτο, (δεν υπάρχουν σε όλα τα αεροδρόμια υπόστεγα).Είναι όμως κάτι που πρέπει να αποφεύγεται γιατί οι μηχανικοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν λάθος αν ταλαιπωρούνται απο τα στοιχεία της φύσεως, δεν έχουν σωστό φωτισμό, εργαλεία, κλπ.
Η Α3 όντως αλλάζει κινητήρες στην πίστα, και αυτό δεν είναι οτι καλύτερο. Ελπίζω να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν το υπόστεγο.
Αυτά που γράφω τα εννοώ, είναι σωστά και διασταυρωμένα. Για το τι γράφουν στα μπλόγκ και τις σκοπιμότητες που πιθανόν εξυπηρετούν δεν με ενδιαφέρει.
Μου φαίνεται τζάμπα κάθομαι και ασχολούμαι, εδώ ο καθένας πιστεύει αυτό που νομίζει ή του φαίνεται σωστο κι ας λένε οι άλλοι οτι θέλουν
Κι ευχαριστώ, δεν χρειάζεται να μου πείτε τι γράφουν οι νόμοι και τα "manual", τα "should" και τα "must". Αν δεν το έχετε καταλάβει τα ξέρω καλα.....