Υπόστεγο Aegean Airlines

Συγγνώμη για το off topic, αλλά μήπως τα μπέρδεψε με τα free2/space available (δεν θυμάμαι πως ακριβώς λέγονται) εισιτήρια που (φαντάζομαι) δικαιούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας; Αν και ναι μεν μπαίνεις stand by, αλλά δεν σου κάνουν check in μέχρι λίγο πριν την πτήση. Την έχω περάσει άπειρες φορές την διαδικασία στο παρελθόν, κυρίως με Air Greece, καθώς δικαιούμουν τέτοια εισιτήρια λόγω εργασίας του πατέρα μου στην ΥΠΑ.

το υποστεγο της αιγαιου ακουσα οτι σε λιγες μερες(τελος δεκεμβρη) θα ειναι ετοιμο.εχει κανενας νεωτερα?

Nαι! Το υποστεγο της Αιγαιου σε λιγες μερες (τελος Δεκεμβριου) θα ειναι ετοιμο! :)

redhell":770ob8z8 said:
Οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται george_a .

Αφού ο Γερμανός εκμεταλλευτής έβαλε τη τζίφρα του σε κάτι τέτοιο, δίκιο έχουν να φωνάζουν άπαντες Ολυμπιακάριοι. Εξάλλου όταν υπογράφηκε το σχετικό κείμενο τι ήταν η Aegean? Ένα μικρό σπυρί στην πλάτη της Ολυμπιακής που δεν έφτανε απλά να το σκάσει... Άσχετα με την πορεία των γεγονότων...

Όπως και να έχει από εσωτερική πληροφόρηση που έχω το υπόστεγο θα καταστεί επιχειρησιακό το δεύτερο εξάμηνο του 2010.

Το υπόστεγο θα λειτουργήσει κανονικά μέσα στις επόμενες ημέρες....

Το υπόστεγο της Α3 άνοιξε και υποδέχθηκε το πρώτο του αεροσκάφος τα μεσάνυχτα της Τρίτης (ξημερώματα Τετάρτης). Συγκεκριμένα, μπήκε "δοκιμαστικά" ένα Α321 (δυστυχώς οι συνεπιβάτες μου στο αυτοκίνητο ήταν βιαστικοί και δεν με άφησαν να το φωτογραφήσω :rant: :wall: !!). Πάντως, με το Airbus μέσα, δεν νομίζω ότι υπήρχε χώρος για δεύτερο αεροσκάφος. Άντε κανά RJ το πολύ και αυτό με αντίθετη φορά. Είδωμεν...

τελος του μηνα το υποστεγο θα ειναι ετοιμο γινονται οι τελικοι ελενχοι και αν δεν κανω λαθος και η εγκριση της Υ.Π.Α.μπηκε το πρωτο Α321(SX-DVO) kαι ξεκινησαν οι διαγραμμησεις στο εδαφος.το ειδα απο κοντα και οντως χωραει δυο AIRBUS.το ενα με την ουρα και το αλλο με την μυτη...μακαρι να δουμε και αλλα υποστεγα να φτιαχνονται γιατι μεχρι τωρα βλεπαμε εμπορικα κεντρα.

seven4seven":h1c20k1u said:
Ε, ας του πει καποιος οτι απο τα τελη του ετους θα μπορει να ξαναπεταει αφοβα με Α3 μιας και οι αλλαγες κινητηρων θα γινονται στο υποστεγο της, αφου τον πειραζει τοσο πολυ.
Αν ξαναεπιμενει, ΟΚ, δικαιωμα του, ας παει με το EC-KHI, το JTV, το BKU, και τα αλλα μαργαριταρια, να αισθανεται ασφαλης. ;)

μηπως να παει με το ΒΒU της Α3? μιας και μιλαμε για μαργαριταρια

Για πες μας αγαπητέ matrix τι έχει το BBU ?????????