seven4seven
Concorde-Class-Member
- Περιοχή
- Airside
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- KLM
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- VHHH
Οταν λες tail lights? Εννοεις τα logo lights?
seven4seven":9vamnohg said:Ο minimum καθετος διαχωρισμος ειναι στα 1000 ποδια. Ο,τιδηποτε παραπανω, ειναι φυσιολογικο. Ο,τιδηποτε παρακατω, ειναι near miss!
KGP":191wd25n said:αυτο ισχιει???
http://www.holidaymate.com/Flight_Resul ... =3&frm=2,0
(all flights from LONDON AIRPORTS to NORTH CYPRUS!!!!!!?)
Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2009
Πτήσεις "γιόκ "με απόφαση Βρετανικού Ανώτατου δικαστηριου
Τέρμα οι πτήσεις για τις "Τουρκοκυπριακές Αερογραμμές "πριν προλάβουν καλά καλά να απογειωθούν προς και από το Τουρκικό ψευτοκράτος της Κύπρου οι οποίες σε συνεργασία με Βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο ήλπιζαν να ξεκινήσουν σύντομα τις πτήσεις μεταξύ Άγγλίας και κατεχομένων. Η καταδικαστική απόφαση του Ανώτατου Βρετανικού...
Δικαστηρίου χαρακτηρίσθηκε ως ιδιαίτερα σημαντική για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Μεγαλονήσου,αφού μεταξύ άλλων στην απόφαση τονίζεται πως η Κυπριακή Δημοκρατία απολαμβάνει αποκλειστική κυριαρχία επί ολόκληρου του εδάφους και των χωρικών της υδάτων, ανεξάρτητα σε ποιο βαθμό ασκείται αποτελεσματικά ο έλεγχος αυτός, και έρχεται να υπογραμμίσει για μια ακόμη φορά τον επιτυχή και τις περισσότερες φορές άνισο αγώνα που δίνει η Κυπριακή Δημοκρατία για να υπερασπιστεί τα αυτονόητα.
Angel Aviation":38hn91sn said:...Το ερώτημα μου είναι αν είναι εμαιλ που έρχεται αμέσως, η αν θέλει κ αυτό το χρόνο του, καθώς η πτήση μου θα ήταν μεθαύριο. οπότε και ήθελα πληροφορίες για next time που θα έχω αυτό το πρόβλημα...