Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η VIKING έκλεισε τις βάσεις Ρόδου Ηρακλείου μόλις μίλησα με μια γνωστή μου απο το Ηράκλειο.Η εταιρεία αναφέρει σαν δικαιολογία ότι ακυρώθηκαν οι πτήσεις του Οκτωμβρίου μεγάλο ψέμα για να δικαιολογηθεί η εταιρεία.Η αλήθεια είναι ότι οι τρομερές καθυστερήσεις σε συνδυασμό με πάμπολλα τεχνικά προβλήματα και φυσικά την ανοργανωσιά έβγαλαν ''εκτός'' την VIKING.
Το πρόβλημα που προκυπτει είναι πως η εταιρεία χρωστάει πολλές χιλιάδες ευρω στο προσωπικό.Επίσης μου είπαν πως τελευταία στιγμή είπαν ότι οι βάσεις κλείνουν στο προσωπικό.
Τώρα φίλε/η airlaw πιοιος είχε δίκιο για τα προηγούμενα σχόλια?Δυστυχώς στην Ελλάδα μας αρέσει να μην βλέπουμε την πραγματικότητα σε πολλά πράγματα όχι μόνο στην αεροπορία δηλάδη ο στρουθοκαμιλισμός είναι στο αίμα των Ελλήνων.
Τα πράγματα για την VIKING είναι σκούρα αν μείνει ανοιχτή βέβαια.
Το πρόβλημα που προκυπτει είναι πως η εταιρεία χρωστάει πολλές χιλιάδες ευρω στο προσωπικό.Επίσης μου είπαν πως τελευταία στιγμή είπαν ότι οι βάσεις κλείνουν στο προσωπικό.
Τώρα φίλε/η airlaw πιοιος είχε δίκιο για τα προηγούμενα σχόλια?Δυστυχώς στην Ελλάδα μας αρέσει να μην βλέπουμε την πραγματικότητα σε πολλά πράγματα όχι μόνο στην αεροπορία δηλάδη ο στρουθοκαμιλισμός είναι στο αίμα των Ελλήνων.
Τα πράγματα για την VIKING είναι σκούρα αν μείνει ανοιχτή βέβαια.