Viking Hellas

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η VIKING έκλεισε τις βάσεις Ρόδου Ηρακλείου μόλις μίλησα με μια γνωστή μου απο το Ηράκλειο.Η εταιρεία αναφέρει σαν δικαιολογία ότι ακυρώθηκαν οι πτήσεις του Οκτωμβρίου μεγάλο ψέμα για να δικαιολογηθεί η εταιρεία.Η αλήθεια είναι ότι οι τρομερές καθυστερήσεις σε συνδυασμό με πάμπολλα τεχνικά προβλήματα και φυσικά την ανοργανωσιά έβγαλαν ''εκτός'' την VIKING.
Το πρόβλημα που προκυπτει είναι πως η εταιρεία χρωστάει πολλές χιλιάδες ευρω στο προσωπικό.Επίσης μου είπαν πως τελευταία στιγμή είπαν ότι οι βάσεις κλείνουν στο προσωπικό.
Τώρα φίλε/η airlaw πιοιος είχε δίκιο για τα προηγούμενα σχόλια?Δυστυχώς στην Ελλάδα μας αρέσει να μην βλέπουμε την πραγματικότητα σε πολλά πράγματα όχι μόνο στην αεροπορία δηλάδη ο στρουθοκαμιλισμός είναι στο αίμα των Ελλήνων.
Τα πράγματα για την VIKING είναι σκούρα αν μείνει ανοιχτή βέβαια.

Μπορεί εταιρίες να μην έκλεισαν για καθηστερήσεις και τεχνικά αλλα όλες οι εταιρίες που είχαν λάθος οργάνωση,ακαθόριστο πλάνο,φιλοσοφία '' ζούμε σήμερα και αυριο βλέπουμε'' έβαλαν λουκέτο.

Μακάρι φίλε η εταιρία να επιβιώσει.

Χωρίς να γνωρίζω από μέσα την οργάνωση της εταιρίας απλώς να σημειώσω μια σημαντική παρατήρηση που συνέβη αρκετές φορές μέσα στη σεζόν και μιλάω κυρίως για το MD 82 της εταιρίας, ότι είχε βραχεία παραμονή σε διάφορα αεροδρόμια της χώρας (Ρόδος, Κως, Ηράκλειο) της τάξης των 2-3 ή 4 ημερών. Ίσως δείγμα της μη καλής οργάνωσης ή της ασυνέχειας του προγράμματος. Σίγουρα όχι ενθαρρυντικό μιας και αφενός το αεροσκάφος ως γνωστόν βγάζει λεφτά όταν είναι στον αέρα και όχι στο έδαφος και αφετέρου μέσα στο peak της σεζόν έπρεπε να μην προλαβαίνουν και όχι να κάθεται ο στόλος για μέρες.

Δυστυχώς το τέλος έφτασε και γιά αυτή την εταιρεία. Είναι πιά θέμα ημερών να σταματήσει τις πτήσεις. Ηδη τα δύο Α320 καθηλώθηκαν λόγω χρεών.

Μπορεί να μας ενημερώσει ο Airlaw παρακαλώ?

Τα παιδια λυπαμαι εγω ολα καταρρεουν στην Ελλαδα τελικα.

Απο την Κυπρο μαθαινουμε οτι η βαση εκλεισε λογω χρεων και απο την εταιρεια στο αεροδρομιο αλλα και στον τουριστικο πρακτορα και οχι οπως μας ελεγε ο φιλος μας οτι ο πρακτορας χρωστουσε στην εταιρια.Κριμα ειναι οι εργαζομενοι και οχι τα αφεντικα αφου κατι αλλο θα βρουν να κανουν και παλι.

Ακομα μια εταιρεια ειναι στα προθυρα του λουκετου!!κριμα για τα παιδια της καμπινας που θα μεινουν και παλι χωρις δουλεια,αλλα για καποιους "ανωτερους" η φραση "ολα εδω πληρωνονται"τα λεει ολα!!!

Άκουσα ότι λόγω και της απεργίας τα έχουν μαζεμένα στην Αθήνα για κάποια φωτογράφηση...
Δημιουργία αναμνήσεων...

Σωστά, τώρα που κλείνει η εταιρία, τα αεροπλάνα ξεκινάνε καινούργια καριέρα σαν φωτομοντέλα! :D