Re: Στην Aegean πλήρωσα 10 Ευρώ για 5 κιλά υπέρβαρο
Εχω ταξιδεψει περι τις 110 φορες με ΟΑ ή Α3, και με υπέρβαρα τρελά!! ΠΧ 70, 55, 60 κιλά..
Μάλλον να πεις ευχαριστώ που έχεις ταξιδέψει 110 φορές με ΟΑ και Α3 με υπέρβαρα τρελά και δεν πλήρωσες μία! Επειδή δηλαδή στην χαρίζουν με τα υπέρβαρα και δεν έχεις πληρώσει ποτέ, έχεις το free pass να το κάνεις αυτό αιωνίως? Τώρα μας δημοσιοποιείς την "αγανάκτησή" σου. Τις προηγούμενες 110 φορές που την γλύτωσες με τα τρελά υπέρβαρα δεν είδα πουθενά να το κάνεις θέμα!
Τις φορές που ταξίδεψα μόνο με το πορτοφόλι μου μου είπε κανένας "μπράβο"?
δεν νομίζω ότι συνηθίζεται παγκοσμίως να λένε μπράβο σε όσους ταξιδεύουν χωρίς αποσκευές.
Semi-flex εισιτήριο 245 ευρώ εσωτερικό πηγαινέλα, να με βάλουν να πληρώσω
δεν έχει σχέση η τιμή του εισιτηρίου με το βάρος. Δηλαδή την χαρίζουμε στους επιβάτες που πλήρωσαν από 200 ευρώ και πάνω και στους άλλους τους βάζουμε να πληρώσουν υπέρβαρο?
Και τέλος δεν εννόησα τη φράση
Πρ'ωτη φορά μου συνέβη εντός Ελλάδος. Να σημειώσω ότι αλλές δύο φορές έχω πληρώσει υπέρβαρο, με ΑιρΦρανς, και Αεροφλοτ, αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο από Α3
Ντροπή να χρεώνουν υπέρβαρα στην Ελλάδα και ντροπή της Α3 που χρεώνει υπέρβαρο!!! Μόνο η Air France, Aeroflot, Delta, Air China και JAL και σε χώρες όπως η Γερμανία, ΗΠΑ, Βραζιλία και Μ. Βρετανία επιτρέπεται να χρεώνουν.
Από σήμερα, κόβεται, και συνεχίζουμε ΜΟΝΟ με Ολυμπιακή και Athens
Μέχρι να τύχει κάποιος υπάλληλος της ΟΑ ή της ZF που θα σε χρεώσει και αυτός. Τότε μάλλον θα προτιμήσεις το τρένο...
Μιας λοιπόν και μας παρέθεσες την οργή σου, να σου πω ότι (κατά τη γνώμη μου πάντα) έχεις άδικο. Αφού διαβάσεις τους όρους μεταφοράς (όπως είπε και ο Άκης)θα δεις ότι το θέμα του υπέρβαρου δεν είναι μόνο στο εξωτερικό αλλά (περιέργως) ισχύει και εδώ. Όπως λοιπόν σε όλο τον κόσμο έτσι και στην Ελλάδα είναι θέμα υπαλλήλου που θα τύχεις στο check in. Μπορεί να τη γλυτώσεις (και συνήθως έτσι γίνεται) μπορεί όμως και να πληρώσεις. Όπως λοιπόν και αυτοί δεν σου είπαν μπράβο όταν ταξίδεψες μόνο με το πορτοφόλι σου, έτσι κι εσύ δεν τους είπες μπράβο όταν στις 110 φορές που θα έπρεπε να σε χρεώσουν υπέρβαρο, έκαναν τα στραβά μάτια.
Τέλος, διάβασε όλο το παρόν topic μιας και το θέμα του υπέρβαρου έχει ξανασυζητηθεί και σε πιο ευρύτερη βάση αλλά και με παραδείγματα και από το εξωτερικό αλλά και από ΟΑ.