Το... νέο airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
πολυ καλυτερη η εικονα της κεντρικης σελιδας τωρα! αρχιζει και μ'αρεσει! :6:

Θα πρότινα το εξής:
Αν γίνεται, όταν κάνουμε αναζήτηση να εμφανίζει ως αποτέλεσμα τα post ή τις συγκεκριμένες σελίδες στις οποίες υπάρχει αυτό που αναζητάμε.
Θα σου δώσω το εξής παράδειγμα: Έκανα αναζήτηση τη λέξη "Podgorica" και μου έβγαλε 17 σελίδες της "Euroair", μία της "2007 Airport Awards" και 11 "Pote tha pari i OA epitelous kenouria Aeroplana!!!????". Μήπως θα ήταν καλύτερο να έβγαιναν σαν αποτέλεσμα συγκεκριμένα post?
Ίσως να γίνεται ήδη αυτό και να κάνω εγώ λάθος στην αναζήτηση, αλλά όσο και να το έψαξα δεν βρήκα λύση.

Σωστός o Φώτης, κι αυτό ήδη υπάρχει ;)

Απλά όταν πας στην σελίδα αναζήτησης κάτω αριστερά υπάρχει το "Εμφάνισε τα αποτελέσματα κατά:". Εκεί κάνε κλικ στο κουτάκι "Δημοσιεύσεις" και θα σου βγάλει τα αποτελέσματα όπως ακριβώς το ζήτησες ;)

Akis":21276s34 said:
κι αυτό ήδη υπάρχει ;)

off topic.....απ' όσα καταλαβαίνω, ότι ζητάμε υπάρχει ήδη ή γίνεται άμεσα.
Μήπως λοιπόν γίνεται, όταν στην αναζήτηση γράφουμε "LOTTO" να μας βγάζει τους χρυσούς αριθμούς?

:thx: :thx: :thx:

Akis":3enucnuu said:
Γίνετε, απλά το σχετικό κουμπάκι υπάρχει μόνο στα ποστ του μέλους.

Ααα, ωραία ευχαριστώ :D Με το νέο (και υπέροχο) site μας, θ'αλλάξει τίποτα και στο forum (skin, χρώματα κλπ.) ή θα το αφήσετε σε αυτήν την μορφή; Δεν έχω τίποτα εναντίον της, απλά ρωτάω :lol:

Ναι κι εδώ θα αλλάξουν αρκετά πράγματα, κάπου τις επόμενες βδομάδες ελπίζω να είμαι έτοιμος. Θα την δείτε την διαφορά ;)

Ερωτηση ............. Δηλαδη τωρα θα εχουμε 2 σελιδες να γραφουμε , η αυτη θα παραμεινει μονον για σερφαρισμα χωρις την δυνατοτητα επεμβασεων και εμεις θα πρεπει να ξανακανουμε εγγραφη στην νεα σελιδα η οχι ? Ευχαριστω.

Όχι, μία σελίδα θα έχεις. Τα παλιά θέματα θα περάσουν στο νέο φόρουμ και όλα θα υπάρχουν όπως υπάρχουν και σήμερα. Απλά θα γίνει μια μεγάλη αναβάθμιση του φόρουμ στην νέα έκδοση μαζί με την ανανέωση του design.

Re: Μια πρώτη γεύση του... νέου airliners.gr

Όπως βλέπετε και στο φόρουμ έγινε σήμερα το πέρασμα στην νέα εποχή. Πολλά είναι διαφορετικά, αλλά σχεδόν όλα υπάρχουν. Επιπλέον αλλαγές θα γίνουν τις επόμενες μέρες, όπως και τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει και το album. Λίγο υπομονή, μιας και όλα δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε λίγες ώρες! :wink:

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Re: Μια πρώτη γεύση του... νέου airliners.gr

Aκη, ωραιο ειναι! Μια παρατηρηση μονο: τα νεα ποστς σε μια ενοτητα φαινονται μονο απο το οτι το ονομα αυτου που εχει ποσταρει πιο προσφατα ειναι σε bold? Αν, ναι, λιγο ακομα visual reference θα βολευε!

Καλες Γιορτες σε ολους 8)