Το... νέο airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι είναι σωστό ότι πλέον εδώ και λίγες μέρες υπάρχουν διαφημίσεις στις σελίδες μας. Δυστυχώς μια τέτοια κίνηση μετά από συνολικά 6 χρόνια λειτουργίας ήταν αναγκαία. Το περιεχόμενο των διαφημίσεων δεν το καθορίζω εγώ. Το google διαλέγει κάθε φορά τι θα δείξει ανάλογα με τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι όταν κάποιος επισκέπτης της ιστοσελίδας ή κάποιο μέλος του forum κάνει κλικ σε κάποια διαφήμιση τότε βοηθάει αυτόν τον χώρο. Δεν μιλάω όμως για τρελά ποσά και σίγουρα τα λεφτά που θα βγουν από αυτές τις διαφημίσεις αυτές δεν θα καλύψουν τα έξοδα συντήρησης αυτών των σελίδων.

Σε καμία περίπτωση δε διαμαρτυρήθηκα για το γεγονός των διαφημίσεων (ούτε έχω τέτοιο δικαίωμα). Αντιθέτως μάλιστα, μου είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι σε ένα δαπανηρό φόρουμ δεν υπήρχε ίχνος διαφήμισης.
Εύχομαι το νέο εγχείρημα να "δουλέψει" και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του φόρουμ αυτού.

Μην αγχώνεσαι, δεν το πήρα ως διαμαρτυρία ;)
Πάντως πιστεύω ότι οι συγκεκριμένες διαφημίσεις είναι τοποθετημένες σε σημεία που δεν ενοχλούν πολύ τους αναγνώστες των ποστ.

σχετικά με τον καταλογο του νηολογίου.
Επειδή σχεδόν ποτέ δεν υπάρχει σύνδεσμος φωτό τουλάχιστον στις νέες καταχωρήσεις, προτείνω η σύνδεση να μπαίνει μόνο όταν υπάρχει σχετική φωτογραφία.
Ευχαριστώ

Επειδή σχεδόν ποτέ δεν υπάρχει σύνδεσμος φωτό τουλάχιστον στις νέες καταχωρήσεις
Το σχεδόν είναι λάθος. :wink:

Η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι προσωρινά μη διαθέσιμη λόγω της απουσίας του search από τη νέα gallery. Στη gallery μας υπάρχουν φωτογραφίες για πολλά από τα αεροσκάφη της βάσης δεδομένων απλώς προσωρινά δεν είναι δυνατή η διασύνδεση βάσης & gallery.

εγω ειμαι νεο μελος..ασχολουμε με τη φωτογραφια..αλλα δεν εχει τυχει μεχρι στιγμης να βγαλω καμμια σε σχεση με αεροδρομιο ή αεροπλανο..νομιζω απαγορευεται κιολας(σε περιπτωση που με πιασουν!)..αν κανω λαθος διορθωστε με..ο πατερας μου εχει τραβηξει μερικες ωραιες οταν περνουσαμε πανω απο αλπεις...επισης πως τις φορτωνουμε εδω?

Οχι σε αμιγως πολιτικα ελληνικα ελληνικα αεροδρομια μπορεις να φωτογραφισεις οτι θελεις χωρις καμια διωξη. Η φωτογραφιες απαγορευονται σε πολιτικα αεροδρομια τα οποια εχουν στρατιωτικες εγκαταστασεις και σε στρατιωτικα αεροδρομια εφοσον δεν εχεις καποια αδεια σχετικα με το τι θα τραβηξεις.

Re: Μια πρώτη γεύση του... νέου airliners.gr

Akis":21ewi05i said:
Δεν λέει αυτό Φώτη μου. Λέει την αναζήτηση φωτογραφιών. Αυτή δυστυχώς για την ώρα δεν έχει ενσωματωθεί, κάτι το οποίο θα γίνει όμως στο μέλλον.
Ξέρω ότι το άργησα το θέμα με την αναζήτηση φωτογραφιών, όμως πλέον είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι υπάρχει. Σε πρώτη φάση σε δοκιμαστική λειτουργία μιας και είναι ένα νέο script που έχω προγραμματίσει και μάλλον θα έχει και κάποια λαθάκια. Είναι όμως αρκετά αποτελεσματικό και γρήγορο.

https://www.airliners.gr/el/gallery/index.php

Πιστεύω η λειτουργία της αναζήτησης δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. Υπάρχουν στην βάση μας ακόμη πολλές φωτογραφίες όπου δεν έχουν καταχωρηθεί στοιχεία όπως αεροδρόμιο, εταιρία νηολόγιο κτλ. Φωτογραφίες που έχουν ανέβει πριν το 2007. Σιγά-σιγά προσπαθώ να περάσω τα στοιχεία αυτά σε όλες τις φωτογραφίες. Όλες οι φωτογραφίες στην κατηγορία Hellenic Airlines είναι πλήρες ενώ οι επόμενες κατηγορίες θα είναι στο μέλλον.

Μπράβο! Πολύ καλή δουλειά. Είναι απλό και γρήγορο. :great:

...και αν θες βοηθεια πουθενα, ξερεις... :wink: