Το... νέο airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ας ξεθάψω κι εγώ ένα παλιό θέμα. Πριν λίγο ενεργοποίησα ένα νέο theme για κινητά τηλέφωνα. Θα παρακαλούσα λοιπόν τα μέλη που έχουν κάποιο smartphone (π.χ. iPhone) να επισκεφτούν το φόρουμ με το κινητό τους. Κανονικά με το που θα μπείτε στις σελίδες του φόρουμ θα ανοίξει κατευθείαν η Mobile έκδοση του φόρουμ. Με συσκευή HTC που το δοκίμασα ήταν οκ.

Καλή περιήγηση, λοιπόν.

OK και απο iPhone 3GS

:great:

OK και απο το Blackberry Storm 9500 :great:

Πολύ ικανοποιητική η πρωτη επαφη και απο εμενα με Android Froyo συσκευή (LG Optimus One).

Πολύ καλό, λειτουργεί και σε μένα (htc desire).

Υπάρχει ένα θέμα με το gallery όταν προσπαθώ να μπω από το κινητό.

Ναι το γνωρίζω. Θα το φτιάξω :wink:

Πωπω ΜΠΡΑΒΟ, χίλια μπράβο! Είχα φάει τα δάχτυλά μου στο zoom in/zoom out από iphone τόσο καιρό! :great:

Άκη μήπως θα ήταν εφικτό να προστεθεί και η επιλογή απο το χρήστη της mobile ή της κανονικής έκδοσης;
Το λέω αυτό διότι όταν μπαίνεις απο smartphone π.χ απο το HTC HD2 μου, βλέπεις κανονικά τη mobile έκδοση και είναι πολύ βολικό. Αυτό όμως συμβαίνει όταν μπείς και απο tablet τα οποία δυστηχώς τρέχουν λειτουργικό κινητών τηλεφώνων και είναι λίγο άβολο στη 10" οθόνη να είσαι σε mobile version. Τουλάχιστον στο iPad μου αυτό συμβαίνει αλλά φαντάζομαι θα συμβαίνει και σε ταμπλέτες με Android. (Έχω μια επιφύλαξη για το Android 3.0 Honeycomb)

Στο θέμα αυτό το Honeycomb δεν είναι καλύτερο από το iPad.
Σωστή η παρατήρηση. :great: