Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Διάβασα με προσοχή τα σχόλια και τις απαντήσεις του κύριου Δούκα, ο οποίος φτάνει στο σημείο να μας πει ότι δε μπαίνει σε αεροπλάνα εταιρειών χαμηλού κόστους, επειδή "έχει αμφιβολίες για το αν τηρούν τους κανονισμούς ασφαλείας". I rest my case.

Επίσης, έχει ένα εξαιρετικό ταλέντο στη στρεψοδικία, προκειμένου να απορρίψει όλα τα λογικά επιχειρήματα ανθρώπων, οι οποίοι εργάζονται στο χώρο, με μόνιμες επωδούς: "διαφωνώ με την αντίληψή σας"... "πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα"... "όχι, δεν βγάζετε σωστά συμπεράσματα".

Λυπάμαι...

Προσωπικά θα σταθώ μόνο στο γεγονός ότι, ως ενδεχομένως πολλαπλά καλύτερα αμειβόμενος από την υπάλληλο εξυπηρέτησης των ενδεχομένως €586 μεικτών, εξοργίστηκε από την επιπλέον χρέωση και άρχισε τον αγώνα της αποζημίωσης, αντί να το κάνει γαργάρα και να απευθυνθεί μετά κατ' ιδίαν στην εταιρεία για να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του.

Στο κάτω κάτω, η κοπέλα έκανε απλά και μόνο τη δουλειά της. Αλλά ο "Ελληνάρας" πάντα στον απλό εργαζόμενο θα βγάζει τα απωθημένα του. Χαίρομαι για την απάντηση της Aegean.

Δεν πειράζει, ας μην ξαναπετάξει με Aegean, ας μην πετάξει και με Ολυμπιακή γιατί μπορεί και εκεί να την πατήσει. Ας πηγαίνει με τα πόδια ή κολυμπώντας.

Σχετικά επίκαιρο και αυτό.

Σε πρόσφατη πτηση απο Λονδίνο είχαμε (αφηρημένα) ξεχάσει να κάνουμε e-check in οποτε η κυρια στο γκισε μας παρέπεμψε στα αυτόματα μηχανήματα πίσω της γιατι δεν μπορούσε να κάνει τιποτα. Εκει μας εκτυπώθηκε και το ασπροπράσινο αυτοκόλλητο για τις αποσκευές (πρωτη φορα το βλέπω αυτό) και μετα επρεπε να πάμε στην ίδια κυρια για baggage drop - οκ ψιλοξενέρωσα μέχρι εδω αλλα οκ.

Εν συνεχεία μας είπε να ζυγίσουμε τις χειραποσκευές (!*&#@!) και το όριο ήταν 8 κιλά. Η ερώτηση είναι γιατί να την προτιμήσω (απλη ειλικρινής απορία) οταν μου δίνει 20 και 8 28 κιλά, οταν στο ίδιο δρομολόγιο η BA μου δίνει 23 +10 33 κιλά? (8 κιλά ούτε η ραιαν/ευκολη).

Την απεργία του catering την πρωτομαγία την βάζω στους αστάθμητους παράγοντες.

Από ποτε εγινε το όριο των 8 κιλών?

off topic on. ποίος είχε τη φαινή ιδέα να αλλαξει το φόρουμ? οφ τοπικ οφ

Αυτο που θα πω ουτε εξυπναδα ειναι ουτε κατι το ιδιαιτερο,ουτε φυσικα ο κανονας.

Οσες φορες εχω πεταξει, οσες φορες μου εχουν ζητησει να μου ζυγισουν την χειραποσκευη ποτε δεν ειχα προβλημα και παντα την ειχα γυρω στα 10 κιλα, μην πω και παραπανω.
Για την παραδοτεα αποσκευη παντα πανω απο 20 κιλα αλλα παντα μεχρι 23.

Ποτε δεν ειπε τιποτα και δεν εχω κανενα παραπονο.

solro":25miouu8 said:
Γι αυτό πετάμε με CY που κάνει τα στραβά μάτια σε πολλά, άσχετα αν πάει για φουντο
Πάντως από 13 Μαΐου αλλάζει η πολιτική μεταφοράς αποσκευών και στις Κυπριακές Αερογραμμές και έρχεται πιο κοντά σ'αυτήν της Aegean και γενικότερα του ανταγωνισμού.

Νέα κόλπα από την Α3.
Το υπέρβαρο πλέον δεν χρεώνεται ανά κιλό.
Δηλαδή
Εως 20kg χωρίς χρεωση
21-30kg χρέωση 20ευρώ
Μετά τα 30kg δεν μπαίνει στο α/φος.

Πρέπει να κόψω την Α3 αλλά με ποιόν να πάω;;;
Η CY είναι υπό πτώχευση και πλέον φοβάμαι να κλείσω μαζί τους.
Κρίμα γιατί είχαν αφήσει καλές εντυπώσεις στην ελληνική αγορά.
Τα δρομολόγια που θέλω δεν τα έχει η ΟΑ.
Οπότε;;;
Έχει αρχίσει να μυρίζει μονοπώλιο...

Πολυ νεα. Απο τις 15 Ιουνίου του 2012. Το ιδιο κάνει και η ΟΑ σχεδόν απο την ίδια περίοδο. Και σιγά σιγά και η CY.

Μετά τις 15 Ιουνίου με είχαν χρεώσει με το κιλό. Τώρα πρώτη φορά πληρώνω 20 ευρώ ανεξαρτήτως κιλών.

Έπαιζε ρόλο το πότε έγινε η έκδοση του εισιτηρίου. Αν το είχες βγάλει πριν τις 15 Ιουνίου έπαιρνε τους παλιούς κανονισμούς.

solro":284jdreg said:
Μετά τις 15 Ιουνίου με είχαν χρεώσει με το κιλό. Τώρα πρώτη φορά πληρώνω 20 ευρώ ανεξαρτήτως κιλών.
Πόσο ήταν η χρέωηση ανά κιλό πριν;