Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

aakunz μα εγω δεν εχω καμια αντιρρηση για τις τιμες,ομως ATH-LED-ATH και LED-ATH-LED η τιμη ειναι 270 €.
ATH-IEV-ATH εχει 170 € και για IEV-ATH-IEV εχει 290 € .Για αυτο και εγραψα οτι καποιο λαθος θα εχουν κανει .

Εχω διαλεξει τους χαμηλοτερους ναυλους.

Γιωρικα και υπόλοιποι. Οι αποκλίσεις στις τιμές αφορούν τους ναύλους saver & semiflex (Aegean Site). Οι flex & business είναι ίδιοι από/προς Κιεβο. Ισως ο Υπερπράκτορας μας διαφωτίσει.

Απο οτι ειδα απλως απο Κιεβο δεν εχουν βαλει ακομα τα εισιτηρια με ναυλο Saver .
Οταν τα βαλουν θα τους το γραψω.

Αν εσύ διάλεξες ημερομηνία, που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στους χαμηλότερους ναύλους
aakunz εδω μου εδωσες την απαντηση.
Να νε καλα και ο γιατρος.Και οι δυο με φωτισατε . :great:

Ανέβηκαν επιτέλους και οι πραγματικές τιμές για τα δρομολόγια AXD-LED-AXD και AXD-HER-AXD ( αρχική δηλωμένη τιμή 625e, τώρα 225e και 251e, τώρα 112e αντίστοιχα ). Ομολογώ ότι δεν το περίμενα να τις ρίξει τόσο πολύ τις τιμές...τις σκοτώνει με λίγα λόγια, μιας και από την Θεσσαλονίκη τα δρομολόγια για LED κυμαίνονται στο 500αρι με επιστροφή και για Ηράκλειο στο 160αρι...Γιατί το κάνει αυτό δεν το γνωρίζω,αλλά σίγουρα είναι πολύ καλή κίνηση και θα το προτιμήσει πολύς κόσμος.. Υπάρχει περίπτωση να κατέβασε τόσο πολύ τις τιμές για LED για να ανταγωνιστεί τις τιμές της Κωνσταντινούπολης ? Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο ? Γιατί ξέρω αρκετές περιπτώσεις από το προηγούμενο καλοκαίρι που πήγαιναν IST να να πάρουν πτήσεις για LED, και ακόμα περισσότεροι για όλους τους υπόλοιπους προορισμούς..

Επειδή θα είμαι για σκι, γράψτε αν μπορείτε μόλις διορθωθούν οι τιμές για GVA.
Δε μπορώ να τσεκάρω εύκολα τιμές από το κινητό αλλά στο forum μπαίνω πιο άνετα χάρη στην εξαιρετική mobile έκδοση! :D

Γιατί ξέρω αρκετές περιπτώσεις από το προηγούμενο καλοκαίρι που πήγαιναν IST να να πάρουν πτήσεις για LED, και ακόμα περισσότεροι για όλους τους υπόλοιπους προορισμούς..
σωστος και εγω καπου το ειχα γραψει!
Κιεβο-Λαρνακα με 220 €.Πολυ καλη τιμη!

ermis177":1ggd1lqd said:
εντάξει aakunz. μας έπεισες. άλλωστε η αιγαίου φημίζεται για τους οικονομίκους νάυλους της. Στο skytrax έχουν φτάσει να κάνουν παράπονα μέχρι και οι άγγλοι για τους πανάκριβους νάυλους.

Aν δεν τους αρέσουν οι ναύλοι της Aegean Star Alliance, ας ψάξουν αλλού για φθηνότερα...

μα αυτό κάνουν. όταν σου δίνει το Λόνδινο-Θεσσαλονίκη 360 λίρες και το Λόνδινο-Νέα Υόρκη 380 λίρες με air canada (για της ίδιες ημερομηνίες)...

Αγαπητέ ermis177,

Προσπαθούμε να σου δώσουμε να καταλάβεις, πως καμία αεροπορική εταιρεία δεν μπορεί να διατηρηθεί εν ζωή και να προσφέρει ένα αξιοπρεπές επίπεδο υπηρεσιών, διαθέτοντας αποκλειστικά χαμηλούς ναύλους. Εσύ πιάνεις και μας παραθέτεις δύο αντίθετα παραδείγματα: έναν semi flex από Λονδίνο για Θεσσαλονίκη και μία προσφορά από Λονδίνο προς ΗΠΑ. Θα ήθελα να αντιληφθείς ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο πράγματα τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Ακόμη κι αν τα πάρεις με μέτρο σύγκρισης την απόσταση, που αναλογικά η πτήση από Ηνωμένο Βασίλειο προς ΗΠΑ διανύει περισσότερα μίλια από την αντίστοιχη Ελλάδα-Ηνωμένο Βασίλειο, και πάλι, συγκρίνεις δύο διαφορετικές κατηγορίες, δύο διαφορετικές εταιρείες με διαφορετικές εποχικότητες.

Και κάτι ακόμα, έχεις προσπαθήσει να κλείσεις last minute με BA ή με U2 από Ελλάδα για Λονδίνο και να μην έχεις εναλλακτική να πας άλλη μέρα; Πίστεψέ με, ίσως αναθεωρήσεις την άποψή σου για την Αιγαίου.

Επίσης, σηκώνει πάρα πολλή συζήτηση για το κατά πόσο το SkyTrax αποτελεί αξιόπιστο τεκμήριο και κριτήριο. Τι σημαίνει αυτό που λες:

ermis177":3o9qq5ld said:
εντάξει aakunz. μας έπεισες. άλλωστε η αιγαίου φημίζεται για τους οικονομίκους νάυλους της. Στο skytrax έχουν φτάσει να κάνουν παράπονα μέχρι και οι άγγλοι για τους πανάκριβους νάυλους.

Δηλαδή, επειδή βγήκαν και το είπαν δύο - τρεις -πενήντα άγγλοι, σημαίνει ότι έχουν δίκιο; Γιατί να μην έχουν δίκιο οι σουηδοί ή οι γάλλοι, που δεν εκφέρουν γνώμη για τους ναύλους της Α3; Γιατί δεν επικαλείσαι αναρτήσεις που έχουν κάνει έλληνες στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα;

κοίταξε. έγραψα για την air canada γιατί είναι μέλος της σταρ. αλλα το παράδειγμα ήταν εντελός τυχαίο. μπορώ να σου δώσω πάρα πολλα παραδεiγματα για το σκέλος λονδίνο-αθήνα. Επίσης ναί εχω πετάξει last minute αρκετές φορές με swiss για θεσσαλονίκη (προτού σταματήσουν τα δρομολόγια). Οπως είχε γράψει ενα αλλο μέλος πληρώναμε 240 ευρω business rest. και η αιγαιόυ μας το έδεινε 300 ευρω semi flex!! !! !! η προσωπική μου άποψη, σαν κάτοικος Λονδίνου είναι οτι η Αιγαίου είναι αρκετά ακριβή.