Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Χαμηλές τιμές η Aegean δεν είχε και ποτέ, εκτός προσφορών φυσικά, άλλα οι τιμές που δίνεις με τις άλλες εταιρείες δεν αφορούν απευθείας πτήση. Τώρα βέβαια εφόσον πετάνε και μέσω Θεσσαλονίκης, δεν βλέπω και σοβαρό λόγω να τους προτιμήσει κανείς από Αθήνα.

Μια ερώτηση προς τους γνωρίζοντες. Οι κατηγορίες ναύλων business (C, D, Z, A) της Aegean απο το Λονδίνο τι περιορισμούς/χρεώσεις έχουν σε περίπτωση αλλαγής/ακύρωσης του εισιτηρίου ? Ευχαριστώ! :mrgreen:

Ευχαριστώ Georgi1964, την είδα και εγώ την σελίδα και πίστευα ότι όλα καλά, μέχρι που πέτυχα αυτή : http://el.aegeanair.com/amadeus-footer/ ... farerules/ και έγινε μπέρδεμα. Κάτι πιο ξεκάθαρο και πρόσφατο ψάχνω!

Η εταιρία αναπροσαρμόζει τους κανονισμούς μεταφοράς αποσκευών από 15/6. Αυτό πρακτικά έχει και τα συν και τα μείον του.

Αναλυτικά:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 15 Ιουνίου 2012, η Aegean αναπροσαρμόζει τους κανονισμούς μεταφοράς αποσκευών σε όλες τις πτήσεις της, υιοθετώντας την πολιτική που ήδη εφαρμόζεται και από άλλες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες. Οι επιβάτες μας θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να μεταφέρουν δωρεάν συγκεκριμένο αριθμό και βάρος αποσκευών ανάλογα με τη Θέση (Economy ή Business) που έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα σε όσους επιβάτες επιθυμούν να μεταφέρουν επιπλέον αποσκευές από αυτές που προβλέπονται με βάση τη Θέση που ταξιδεύουν, να τις προπληρώσουν κατά τη διαδικασία της online αγοράς εισιτηρίου μέσω της ιστοσελίδας http://www.aegeanair.com, το mobile site ( mobile.aegeanair.com ) ή το τηλεφωνικό μας κέντρο, απολαμβάνοντας χρεώσεις έως και 40% φθηνότερες από αυτές που ισχύουν σε περίπτωση που η πληρωμή πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο. Eνημερωθείτε λεπτομερώς σχετικά με τη NEA Πολιτική Μεταφοράς Αποσκευών.

Τα Χρυσά Μέλη του προγράμματος Miles&Bonus, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να μεταφέρουν δωρεάν 1 επιπλέον αποσκευή, είτε ταξιδεύουν σε Economy, είτε σε Business θέση. Πιο συγκεκριμένα, έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν συνολικά έως και 3 αποσκευές με μέγιστο επιτρεπτό όριο 32 κιλά η κάθε μία κάθε φορά που ταξιδεύουν Business Class, ενώ αντίστοιχα έως και 2 αποσκευές των 20 κιλών έκαστη στην Οικονομική Θέση.

Ναι αλλά άλλες διεθνείς εταιρίες όπως λέει και η Αιγαίου έχουν το όριο στα 23 κιλά για Οικονομική γιατί δεν το κάνει έτσι? Τι να την κάνω την χρυσή αν πρέπει να κουβαλάω 2 αποσκευές ενώ πριν είχα μια το πολύ 25 κιλά και τέλος. Μάλιστα, θα το κάνει και η Ολυμπιακή και θα ησυχάσουμε όλοι……
Απορία: ένα μέλος blue μπορεί να έχει 25 κιλά ή όχι?

Εκτός από τις νέες χρεώσεις αποσκευών, μου φαίνεται πως ξέχασαν να αναφέρουν και κάποιες άλλες νέες χρεώσεις, που θα ισχύσουν για αγορές εισιτηρίων από 15 Ιουνίου.

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι θα αφορούν αυτές οι νέες χρεώσεις... ;) ;)

Το service fee μέσω ιστοσελίδας θα μειωθεί, αλλά μη βιαστείτε να χαρείτε...

Δηλαδή εγω που εχω χρυση κάρτα αν κουβαλάω 4 βαλιτσες των 10κιλών η καθε μια συνολο 40 τι θα γίνει?

θα πληρώσεις επιπλέον χρήματα για τις δύο (πέραν των δύο που δικαιούσαι).
Οι επιβάτες που ταξιδεύουν economy class δικαιούνται να μεταφέρουν 1 αποσκευή (+1 αν είναι κάτοχοι της miles&bonus gold)
Οι επιβάτες που ταξιδεύουν business class δικαιούνται να μεταφέρουν 2 αποσκευές (+1 αν είναι κάτοχοι της mile&bonus gold)

Τα προνομια για τους κατοχους μπλε καρτα μας τελειωσαν?
Αν και προσωπικα με συμφερουν οι αλλαγες, καθως θα μπορω να μεταφερω πολυ φθηνα 2η βαλιτσα ερχομενως απο ΗΠΑ, θα ηθελα να εχω αλλα εξτρα 5 κιλα/βαλιτσα..