Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Τελικά τα προνόμια της μπλε κάρτας πήγαν περίπατο κρίμα που δεν πρόλαβα να κάνω ένα print screen για να τα έχουμε ενθύμιο.

Τουλαχιστον, αν δεν κανω λαθος, τα μπλε μελη θεωρουνται ως Star Alliance Silver Member με καποια δικαιωματα στις αεροπορικες της Α*
Για παραδειγμα, καποιες αεροπορικες εδω στις ΗΠΑ προσφερουν δωρεαν την 1η βαλιτσα στους Α* silver members στα εσωτερικα δρομολογια..
Οπως και να 'χει, κριμα γι'αυτο το downgrade των blue members!

Το Downgrade είναι γενικό και έχει αρχίσει προ πολλού, απλά μας "έκατσε" πιο απότομα, ως πιο κακομαθημένοι επιβάτες. Σε ένα δίκτυο όπου το ζεστό γεύμα για τους ανταγωνιστές δεν είναι δεδομένο, εμείς είχαμε μέχρι πρόσφατα ζεστά ζυμαρικά ακόμα και στο δρομολόγιο της Κωνσταντινούπολης. Γιατί; Γιατί πολύ απλά, έτσι πίστευε η εταιρεία ότι θα κρατήσει τον πελάτη, για να μην της πάει στα κρύα σαλάμια της ΟΑ ή τα κρύα ψητά λαχανικά με τυρί φέτα της ΤΗΥ ή τα άνοστα σάντουιτς των Κυπριακών Αερογραμμών για τη Λάρνακα.

Η σκληρή πραγματικότητα δεν αφήνει περιθώρια για τέτοιες πολυτέλειες, ειδικά όταν μπορείς να τις μετατρέψεις σε κάτι προσοδοφόρο. Οι ποιοτικές και ποσοτικές εκπτώσεις (π.χ. γεύματα, δίκτυο, check-in) είναι γεγονός, μαζί με αυτές και τα fees κάθε είδους. Μην εκπλαγείτε, εάν στο επόμενο διάστημα, η Αιγαίου σας δώσει το δικαίωμα να προ-κρατήσετε -έναντι τιμήματος- τη θέση σας από τη στιγμή της κράτησης (και όχι να περιμένετε να ανοίξει το check-in) ή δείτε κάποια "Economy Comfort" πίσω από τη Business, με το ανάλογο τίμημα φυσικά. Την τεχνολογία την έχει (Amadeus e-merchandise solution), το μόνο που χρειάζεται είναι να σας το "πλασάρει" με τον ανάλογο τρόπο. Μην ξεχνάτε, πως όταν κατήργησαν το check-in από υπαλλήλους στα μεγάλα αεροδρόμια, μας το πλάσαραν με τον τίτλο "Το check-in εξελίσσεται". Παραδόξως, οι κάτοχοι Miles&Bonus Gold και οι επιβάτες Business έμειναν -μερικώς- εκτός εξέλιξης... μια και μπορούν ακόμα να κάνουν check-in από ανθρώπους και όχι μόνο από εξελιγμένα μηχανήματα.

Μάλιστα, και μετά θα κόψουν και το γεύμα στα δρομολόγια κάτω των 2 – 2:30 ωρών! Αναμένουμε……. :?

Και πως θα τις βγάλω εγώ τις 2,5 ώρες χωρίς να μασουλάει όλο το αεροπλάνο μετά; :D

+3,00€ για αγορά εισιτηρίου εσωτερικού (ή από/προς Κύπρο) με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής &
+7,00€ για αγορά εισιτηρίου εξωτερικού (ή 6£ από H.B.) με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής.
Εξαιρείται η Aegean Bonus Visa

Χρέωση Πιστωτικής Κάρτας

Η χρέωση πιστωτικής κάρτας που ισχύει για πτήσεις εσωτερικού και πτήσεις μεταξύ Ελλάδας- Κύπρου είναι €3 ανά επιβάτη (εξαιρούνται τα βρέφη).

Η χρέωση πιστωτικής κάρτας για πτήσεις εξωτερικού είναι €7 ανά επιβάτη (εξαιρούνται τα βρέφη). Για πτήσεις με αναχώρηση από Ηνωμένο Βασίλειο η αντίστοιχη χρέωση είναι £6.

Η χρέωση πιστωτικής κάρτας δεν πιστώνεται.

Η χρέωση πιστωτικής κάρτας ισχύει για όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, με εξαίρεση την Aegean Bonus Visa.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ΑΠΟ AEGEAN

Εχω βγαλει λοιπον τρια εισιτητηρια με την AEGEAN για τον Οκτωβριο και θελησα να τα αλλαξω για Νοεμβριο.Πηρα τηλ την Aegean και λιγο πολυ μου ειπαν οτι θα πρεπει να πληρωσω επιπλεον 560 ευρω.Δηλαδη 340 που ειχα πληρωσει και 560 συνολο 900 .Ακουστε τωρα το κουφο της υποθεσης.Αμα τα ακυρωσω τελειως και βγαλω καινουργια θα μου στοιχισουν συνολικα 840!!!!! Οταν το ειπα στην υπαλληλο μου απαντησε<τυχατε στην περιπτωση....>
Αμα κανενας το καταλαβαινει αυτο να μου το πει.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΡΙΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗ EASYJET ΓΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ 286
Ευχαριστω
ΓΙΩΡΓΟΣ

Re: ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ΑΠΟ AEGEAN

Καλά που μας ενημέρωσες γιατί εγώ τουλάχιστον είχα μεγάλη ανησυχία...
Αλήθεια γιατί ΦΩΝΑΖΕΙΣ?

boem45":fxd3usoi said:
Αμα κανενας το καταλαβαινει αυτο να μου το πει.

Όταν έκανες το κλικ ότι διάβασες και αποδέχθηκες τους όρους του κάθε ναύλου, σημαίνει ότι είχες λάβει γνώση των όρων του εισιτηρίου που αγόρασες. Προς τι όλη αυτή η φασαρία;

που να δεις και με την Easyjet τι θα πληρωσεις οταν θα πας να κανεις αλλαγη. κι αυτο μεχρι να καταλαβεις οτι προκειται για αεροπορικες εταιριες και οχι για τρολλευ και λοιπες αστικες συγκοινωνιες