Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη με Malev.

• Thread starter Thread starter Jimis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ξέχασα να αναφέρω πως στην διαμονή μου στο ZAMOSCH έκανα και μία πτήση 45 λεπτών με αυτά τα τετραθέσια αεροπλάνα. 8) 8) 8) 8) 8)

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση!!!

Πρόκειται να ταξιδέψω με την Malev ATH-BUD τον επόμενο μήνα και θα ήθελα να σας ρωτήσω για το seatpitch εάν είναι ικανοποιητικό και πως ειναι το servise της συγκεκριμένης πτήσης.

Αγαπητέ/ή jmkOA, ποντάρω όλα μου τα λεφτά στο ότι θα μαγευτείς χωρίς επιστροφή. :mrgreen: Να κάνεις ηλεκτρονικό τσεκ ιν και να κάτσεις στη σειρά 4, όποιος κι αν είναι ο τύπος. Κατά προτίμηση στην μεριά της Α. Ένα δροσερό σαντουιτσάκι θα σου καλύψει τα γαστρικά κενά και θα εξέλθεις ευτυχισμένος/η στον παγωμένο βοριά του Φεριχέγκι.

δικός σου

Στο εγγυώμαι και εγώ εγώ μιας και είμαι μικρός δεν μπορώ να μιλήσω αλλά βλέπω κάτι άλλους ψηλούς οπότε θα ευχαριστηθείς πολύ.

@Jimis:
Μη βάλεις όμως και το χέρι σου στη φωτιά για την άνεση του seat pitch.
Άσε καλύτερα να μιλήσει κανένας ψηλός επ' αυτού.
@jmkOA:
Όπως άφησε να εννοηθεί ο payneful_tales, καλό είναι να μην πας νηστικός.

Τι θα ήθελε ένας άνθρωπος σε πτήση μιάμισης ώρας;;; Γουρουνόπουλα;;; Ένα σάντουιτς, ένα πακετάκι φιστικιά και ένα τσάι/καφέ μια χαρά είναι. :roll:

Μια χαρά είναι και το σέρβις και το seat-pitch της ΜΑ σε όλα τα 737..Δλδ όταν ταξιδεύουμε με τα 180άρια Α320 κάποιων φούξια εταιριών ή με τα 156άρια Α319 της μις Εύκολης δεν παραπονιόμαστε, στα 737 της ΜΑ κολλήσαμε..; Εγώ είχα κάνει το SKG-BUD με 738 σε βερσιόν 180 pax και ήταν άνετο..