Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη με Malev.

• Thread starter Thread starter Jimis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλό το trip report αλλα έχω να κάνω μία παρατήρηση:
Για ποιο λόγο παίρνεις-κλέβεις τα safety cards..??? Σόρρυ κιόλας,δεν μου πέφτει λόγος,αλλα δεν θα είναι εξευτελιστικό να σε δει ή να σε πιάσει κάποιο μέλος του πληρώματος την ώρα που αποψιλώνεις τα αντικείμενα αυτά..??Αν εσύ είσαι εντάξει με αυτό εγώ πάω πασο...

Jimis":1ug7uhse said:
εγώ καθόμουν σε μία από τις λίγες σειρές που καθόταν 2 άτομα :rant: . Από το παράθυρό μου είδα και ένα ποντίκι. Πάλι safety cards και τα σχετικά δεν χρειάζεται να πω που κατέληξαν. Σε λίγο δεν θα γίνομαι δεκτός στα αεροπλάνα για αυτόν τον λόγο. Απογείωση πολύ ήσυχη. Ερώτηση μόλις κατέβηκα από το αεροπλάνο είδα ένα αεροπλάνο να απογειώνετε και δεν το άκουσα σχεδόν καθόλου :shock: . Γιατί τα αεροπλάνα δεν ακούγονται πάντα τα βράδια;;;

:arrow: Tα 30 λεπτά ΔΕΝ είναι καθυστέρηση, είναι περισσότερος χρόνος στο αεροδρόμιο για να το χαρείς....

:arrow: Κι άλλοι συλλέγουν Safety Cards, αλλά ΔΕΝ το κάνουν βούκινο. Έτσι ξυπνάν οι εταιρείες και στο τέλος θα είναι όλες κολημμένες στα καθίσματα. Ερασιτεχνισμός.... τς, τς...

:arrow: Το να κάθεσαι σε σειρά 2-2 είναι προνόμιο , δεν θέλει :rant: αλλά :D

:arrow: Είδηση είναι το ποντίκι να βρίσκεται ΜΕΣΑ στο αεροπλάνο ή ανάμεσα στα "κρύσταλλα" του παραθύρου και όχι στο tarmac, αλλιως η βρωμούσα καρδίζει με διαφορά.

:arrow: Όσο για την τελευταία ερώτηση......... :thx:

flying Doc":z1yw27w7 said:
:arrow: Είδηση είναι το ποντίκι να βρίσκεται ΜΕΣΑ στο αεροπλάνο ή ανάμεσα στα "κρύσταλλα" του παραθύρου και όχι στο tarmac, αλλιως η βρωμούσα καρδίζει με διαφορά.

Μήπως μια νεκρή αράχνη ανάμεσα στα κρύσταλλα κερδίζει την βρωμούσα...??? :D :D
Υ.Γ.: Τώρα σε ποια εταιρία ήταν..??χμμμ.... SkyEurope 733 OM-ASE...

:arrow: Το να κάθεσαι σε σειρά 2-2 είναι προνόμιο , δεν θέλει :rant: αλλά :D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δεν κατάλαβες η διάταξη των θέσεων ήταν 3-3 αλλά σε εμένα καθόταν και ένας άλλος από δίπλα μου.

Jimis":nq6js6bu said:
Σε αυτή την πτήση μου έκλεψαν το κινιτό :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: .

Είδες τι παθαίνει όποιος κλέβει τις κάρτες ασφαλείας και τις εμετοσακούλες;

Jimis":nq6js6bu said:
Γιατί τα αεροπλάνα δεν ακούγονται πάντα τα βράδια;;;

Τους υποχρεώνουν να δουλεύουν στις χαμηλές στροφές (θα πρόσεξες μάλλον ότι του πήρε και περισσότερο διάδρομο για να απογειωθεί). Είναι όπως συμβαίνει με τα πλοία που όταν πλησιάζουν στις ακτές μειώνουν ταχύτητα για να μην δημιουργούν κυματισμό ή τα αεροπλάνα που σβήνουν τα φώτα στην απογείωση για να μην ενοχλούνται οι περίοικοι και τα ανάβουν όταν το αεροπλάνο είναι πια ψηλά και δε φαίνονται.

ΑΑΑΑΑΑΑΑ για τους περίοικους χαμηλώνουν τα φώτα....
κι εγω τόσο καιρό νόμιζα ότι το έκαναν για να κοιμηθούν οι βιαστικοί :lol: :lol: :lol:

Πείτε την αλήθεια στο λαό και αφήστε ειρωνίες και εικασίες.
Η αλήθεια είναι οτι τα χαμηλώνουν για να κοιμηθούν τα άτομα προβληματικών ηλικιών τα οποία χωρίζονται σε 2 ομάδες.
:arrow: Οι άνω των 75 ετών
:arrow: Οι κάτω των 10 ετών

Και οι δύο έχουν ένα κοινό στοιχείο. Αν το ανοίξουν...ξεχνάνε να το κλείσουν :twisted:

ilias1978":2fy8ccz1 said:
ΑΑΑΑΑΑΑΑ για τους περίοικους χαμηλώνουν τα φώτα....
κι εγω τόσο καιρό νόμιζα ότι το έκαναν για να κοιμηθούν οι βιαστικοί :lol: :lol: :lol:
Δεν εννοεί τα φώτα καμπίνας.
Εννοεί τα φώτα πορείας (και συγκεκριμένα τη μεσαία και τη μεγάλη σκάλα).

Θα ήθελα να σας ζητήσω ειλικρινά συγνώμη που δεν έβαλα φωτογραφίες αλλά εδώ λέει πως οι διαστάσεις είναι πολύ μικρές.

Εξαρτάται τι φωτογραφίες τράβηξες. Αν ήταν με κινητό τότε ξέχνα τις. Αν είναι με φωτογραφική μηχανή τότε θέλουν λίγο "πείραγμα" στο Photoshop, να μικρείνεις το image size. Αν δεν έχεις Photoshop τότε τις ανεβάζεις στο flikr ή το Photobucket και ποστάρεις το link...

Για όλα έχει λύσεις, φτάνει να ρωτήσεις....