Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη με Malev.

• Thread starter Thread starter Jimis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είναι από κινητό οπότε να τις ξεχάσω :( . Αλλά που θα πάει θα βρω την λύση. :mrgreen: Και εγώ τώρα είπα να πάρω φωτογραφική :evil:

Και αυτές που είναι μέσα από το αεροπλάνο είναι από κινητό;;;

Τις λίγες που έχω ναι. Αλλά τραβούσα βίντεο άλλη την πτήση μου. Οπότε ζήτημα να έχω 30 φωτογραφίες από μέσα(που όπως είπα δεν γίνεται να τις βάλω).

Video και φωτογραφίες εν πτήσει με το κινητό; Δεν μας τα λες καλά σύντροφε...

Έχεις ακουστά το Flight Mode (λειτουργία εν πτήση)?? Εξάλλου ξέρω πολύ καλά τους κανόνες ασφαλείας οπότε όταν έχω κινητό που δεν έχει flight mode πάντα το κλείνω.

Πάτησα στο google έτσι από περιέργεια τον τίτλο του topic και μου έβγαλε το παρών :shock: :shock: :shock: ενώ βρήκα και ένα trip report του χρήστη thanashs_U2 . Όλα αυτά μπαίνουν και στο google;;;

φυσικά και μπαίνουν, και μπορείς και πολύ εύκολα να ψάξεις οτιδήποτε προσθέτωντας την παράμετρο site:airliners.gr να σου βγάλει αποτελέσματα μόνο από το site. αλήθεια το site πως το βρήκες εσύ? από στόμα σε στόμα, η τυχαία; κάτι μου λέει οτι μέσω google το βρήκες και εσύ

Τώρα τί να σου λέω;;; Άκουσα στο fb για ένα αεροπορικό side και μετά το έψαχνα για κανα 2 μήνες στο google ώσπου το βρήκα :banana: :great: :wink: :thx: :P 8) :D :) :o :1: :party: :laola: Όμως να συνεχίσουμε σε ένα άλλο θέμα

Αυτά είναι τα κακά του ίντερνετ. Μας διαβάζουν και στο εξωτερικό...

Λοιπών τώρα που ξαναδιάβασα το trip report παρατήρησα πως στο σκέλος SKG-BUD έχω βάλει ημερομινία 26/06/10 ενώ το σωστό είναι 27/06/10.