Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μια Κοντσίτα τους χρειάζεται να σκάσει στη συνέντευξη, να στρώσουν χαρακτήρα. Όλα τα έχει η"κοπέλα": και φωνή (αποδεδειγμένα) και κορμοστασιά, και ντύσιμο στην τρίχα. ΚΑΙ σαν φροντιστής μπορεί να πάει ΚΑΙ σαν αεροσυνοδός.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/05 ... hotos.html

:laola: :laola: :laola:

Πέρασα κι εγώ από συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη και μας είπαν ότι η εκπαίδευση αρχίζει 1 Ιουνίου,διαρκεί ένα μήνα και ότι αφού ολοκληρωθεί η εκπαίδευση 3 μέρες πρακτικά στη Γερμανία!!!

Flying Doc με κάνατε και γέλασα... Λέτε αξίζει να πάω σε συνέντευξη αν με καλέσουν; Άρχισα να αλλάζω γνώμη.

Άμα είσαι σαν την Κοντσίτα, βουρ στον πατσά....

Το καλύτερο κατ εμε είναι αν κάποιος η κάποια έχει την γνώση των γερμανικών ( αν δεν έχει τότε να την μάθει) να δοκιμάσει την τύχη του/της στην Γερμανία, σε εταιρείες του τύπου eurowings, germanwings, lufthansa,germania, air berlin, condor, επισης εδρεύουν εκεί και άλλες εταιρίες από διαφορετικά κράτη όπως η ryanair ( η οποία έχει τον μοναδικό της τρόπο για να σε προσλάβει) επίσης easyjet κλπ. Ο σίγουρος μισθός, η ασφάλιση, οι συνθήκες διαβίωσης, η αντιμετώπιση του εργαζομένου από την εταιρεία και από πολλές ακόμη απόψεις σίγουρα κάνει την Γερμανία μοναδική στον αεροπορικό χώρο, εκεί είναι ο τόπος που δεν γίνονται ιεροτελεστιες και προσευχές για να πετάξει επιτέλους μια skygreece, είναι ο τόπος που στην τουαλέτα του αεροδρομίου γράφει σας ευχαριστούμε, που δεν υπάρχουν ελλείψεις στους εεκ, που δεν είναι χαλασμένα τα συστήματα ils κλπ. Αν είστε νέοι/νέες προσπαθήστε σε χώρες και αεροπορικές εταιρείες όπου έχετε μέλλον και προοπτικές, μην χαλάτε άδικα τους εαυτούς σας

Έχει ειδοποιηθεί καμία κοπέλα για εκπαίδευση απο τις συνεντεύξεις της Aegean στη Θεσσαλονίκη;;;

Από οτι φαίνεται προς το παρόν οχι...εχει κανεις καμία άλλη πληροφορία;

Είπαν τέλη του μηνός, για να είπαν τέλη σημαίνει την άλλη εβδομάδα κορίτσια. Μην αγχώνεστε. Η κάθε εταιρεία έχει το δικό της χρόνο να αξιολογεί και όταν λένε συγκεκριμένα πράγματα ισχύουν αυτά.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία επιλογής των αεροσυνοδών της aegean με βάση την Αθήνα. Πέρασα από συνέντευξη πριν 3 βδομάδες περίπου και είπαν ότι θα μας ενημερώσουν μέσα Μαίου, αλλά με όσες κοπέλες έχω μιλήσει, καμία δεν ενημερώθηκε. Οπότε θέλω να μάθω αν η επιλογή έχει γίνει ήδη, ή εάν βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη η διαδικασία.Έχει ενημερωθεί κάποια κοπέλα που πέρασε από συνέντευξη για Αθήνα;
Thank you :)

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία επιλογής των αεροσυνοδών της aegean με βάση την Αθήνα. Πέρασα από συνέντευξη πριν 3 βδομάδες περίπου και είπαν ότι θα μας ενημερώσουν μέσα Μαίου, αλλά με όσες κοπέλες έχω μιλήσει, καμία δεν ενημερώθηκε. Οπότε θέλω να μάθω αν η επιλογή έχει γίνει ήδη, ή εάν βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη η διαδικασία.Έχει ενημερωθεί κάποια κοπέλα που πέρασε από συνέντευξη για Αθήνα;
Thank you :)

Καλησπέρα,
Και εγώ πριν 3 εβδομάδες περίπου πέρασα από συνέντευξη στην Αθήνα και ακόμα περιμένω να με ειδοποιήσουν. Ζητάνε κ άλλα άτομα όμως.. Ίσως μας ειδοποιήσουν όλους μαζί όταν τελειώσει η διαδικασία .. Θα δείξει..