Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα! Θέλω (και εγώ) να γίνω αεροσυνοδός. Είμαι 22 χρονών ,έχω πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαιδεύσης, proficiency στα αγγλικα. Δεν έχω δεύτερη ξένη γλώσσα. Αποτελεί προβλημα αυτο? Παρ ολο που δεν ειναι παντα απαραιτητη παιρνουν οντως και με μια ξενη γλωσσα? Μενω στη Μακεδονια και θα ηθελα να με ενημερωσετε ποιες εταιριες εχουν εδρα τη θεσσαλονικη. H aegean στην οποια τρεχει τωρα μια προκυρηξη ειναι εδρα η Αθηνα.Εμενα εκ των πραγματων δλδ δεν με προσλαμβανουν τωρα?Επειδη ειμαι απο τη Βορεια Ελλαδα ,θα πρεπει να νοικιασω στην Αθηνα?\δεν μπορω στα ρεπο μου να επιστερεφω σπιτι μου? Και υπαρχει περιπτωση να μεινεις σε ξενοδοχειο στα ταξιδια σου? ποιος το πληρωνει? με την aegean μονο εσωτερικου κανουν οι νεες αεροσυνοδοι? ευχαριστω πολυ.

Αναστασια ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες!

Τίποτα. Δεν είμαι στην εταιρεία για να ξέρω τι συμβαίνει τώρα αλλά τα παιδιά αυτό λένε. Γιατί όμως βγάλαν και άλλη προκήρυξη χωρίς να έχουν τελειώσει με τα άτομα τη δεύτερης;

Ποιό είναι το link της νέας προκήρυξης; Yπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ιστοσελίδα της Aegean; Όσες φορές έχω προσπαθήσει να μπω μού εμφανίζεται μόνο το επάνω μέρος (το μπλε πλαίσιο με το όνομα της εταιρίας και το λογότυπο). Η νέα προκήρυξη αφορά θέσεις με βάση την Αθήνα; Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή βιογραφικών;

Πριν από λίγο έμαθα ότι η υποβολή βιογραφικών για την νέα προκήρυξη λήγει στις 3 Μαϊου.

Παιδιά καλησπέρα,

Ήθελα να ρωτήσω δύο πραγματάκια σχετικά με την προκήρυξη για Cabin Crew της Aegean με έδρα την Αθήνα. Πρώτον, cv και cover letter πρέπει να είναι στα ελληνικά ή στα αγγλικά; Λογικά είναι στα ελληνικά. Δεύτερον, δεν διευκρινίζει κάτι σχετικά με τη φωτογραφία που πρέπει να επισυνάψουμε. Υποθέτω ότι είναι τύπου διαβατηρίου. Σωστά; Ελπίζω να μη φαίνονται πολύ αστείες οι ερωτήσεις μου. Απλά ρωτάω για να μαι σίγουρη.

Όταν η προκήρυξη είναι γραμμένη στα ελληνικά στέλνουμε βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή στα ελληνικά. Η φωτογραφία λογικά πρέπει να είναι τύπου διαβατηρίου. Αν ζητούσαν π.χ. ολόσωμη θα το διευκρίνιζαν.

Ναι αυτό είναι το λογικό. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Καλό βράδυ!

Στείλε προσώπου. Επίσης γιατί ζητούν και άλλα άτομα; Πριν ένα μήνα πάλι είχε προκήρυξη. Δε τους καταλαβαίνω...

Και όποιος γνωρίζει σίγουρα. Είναι θέμα τύχης η πρόσληψη; Η υπολογίζουν τι έχεις πρώτα; Από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι δεν έχουν βασικά κριτήρια και είναι άκυρα με αυτά που ζητάνε. Ακόμα ποιά άλλη εταιρεία ζητά βιογραφικά και παίρνει τηλ όποτε να ναι; Είναι δυνατόν να σε αφήνουν τόσο πολύ στην αναμονή; Όποιος ξέρει κάτι σίγουρα ας ενημερώσει.