Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
mary σε ποιο γκρουπ συνεντευξεων ήσουν; ;

Πέρασα από συνέντευξη πριν δύο εβδομάδες..εσυ πέρασες από συνέντευξη και περιμένεις?

ναι συγκεκριμένα στις 12/3 την Πέμπτη. ..αλλά για να μην έχουν πάρει μέχρι τώρα το βλέπω χλωμο..

Κοριτσια καλησπέρα σας! Ειμαι νεο μέλος στην ομαδα, πριν μια βδομαδα εςτειλα βιογραφικό στην Aegean με έδρα την αθηνα, εχει κάποια ειδοποιείθει γ συνέντευξη; Καποτε μ είχαν καλέσει μετα απο ενα χρονο αλλα λόγω σπουδών αρνήθηκα :/

Με ειδοποίησαν τη Τρίτη , οτι ξεκινάω εκπαίδευση τη Δευτέρα 30/03/15 στο Ηράκλειο. :banana: :D

Έστειλα κι εγώ βιογραφικό την περασμένη Παρασκευή με βάση Αθήνα και με ειδοποίησαν σήμερα για συνέντευξη την επόμενη Τετάρτη!

Καλησπέρα σας,
Ενδιαφέρομαι για τη θέση της ιπτάμενης συνοδού της Αegean με έδρα τη Ρόδο ή το Ηράκλειο. Δεν έχω καμία σχέση με το χώρο, ελληνική φιλολογία έχω τελειώσει, αλλά θέλω να κάνω μια προσπάθεια λόγω της δύσκολης αυτής περιόδου και λόγω του ότι μιλώ άριστα αγγλικά και γαλλικά. Διάβασα τα σχόλια των μελών και είδα ότι γράφουν ότι η Αegean προτιμά κοπέλες μέχρι 25 ετών. Εγώ είμαι 31, αλλά χωρίς υποχρεώσεις (οικογένεια).Δεν έχω καμία ελπίδα λέτε; Στην περιγραφή της θέσης δεν είχε ηλικιακό όριο!

Κορίτσια καμία δε γνωρίζει να μου απαντήσει; :( :cry:

Νομίζω ότι δε καλούν για μετά τα 28. Υπάρχουν όμως στο χώρο και κοπέλες άνω των 30 αλλά είναι από παλιά εκεί. Όμως ο χρόνος θα δείξει επειδή ποτέ δε ξέρεις. Αν πληρείς τα προσόντα μπορεί να σε καλέσουν. Η προτίμηση είναι για κοπέλες μέχρι 25 αλλά δεν είναι και κανόνας αυτό, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Επίσης για Αθήνα τι γίνεται; Nωρίς άρχισαν να καλούν με τη δεύτερη προκύρηξη. Καλούν με αλφαβητική σειρά; Eγώ έστειλα το βιογραφικό μου το Σάββατο και δε ξέρω αν έχω ελπίδα. Έχω ακούσει πολλά για μέσον κ απογοητεύομαι για το αν και να με καλέσουν θα με πάρουν στο τέλος. :?

Σ'ευχαριστώ πολύ Anastasia5 για την απάντηση!!! Εγώ που θα δηλώσω Ηράκλειο, αν με πάρουν στη συνέντευξη, στο Ηράκλειο θα είναι;Μένω Αθήνα, αλλά έχασα την προθεσμία για εκεί...