Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλσπερα και καλως σας βρηκα!
Εγω μολις εχθες, την ημερα της ληξης της προθεσμιας, δηλωσα το βιογραφικο και τα λοιπα στοιχεια, με εδρα την Αθήνα για αεροσυνοδος.
Θεωρώ πως δεν υπάρχει θέμα λόγω του ότι το έστειλα την τελευταια ημέρα.. σωστά?
Ευχαριστώ για όποιον απαντήσει!
Δεύτερον, μιας και δεν υπήρχαν συγκεκριμένα όρια στο ύψος, είμαι 1.60 και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το εάν αυτό σταθεί εμπόδιο.
Ευχαριστώ εκ των προτερων. :D

kleopatra Δηλαδη ο μισθος μπορει να φτασει μεχρι 650 ευρω maximum?Γιατι εμενα μου εχουν πει οτι φτανει γυρω στα 1000!!Εχουμε κανενα νεο απο Θεσσαλονικη??

κανένα νέο για Ηράκλειο; ;;

Καλησπερα,παρακαλω πολυ οποια κοπελα πηγε σημερα για συνεντευξη ας μας στειλει να μας ενβμερωσει τι παιζει.

Στα ταξιδια με την αιγαιου και βεβαια μπορεις να παρεις ανθρωπο μαζι σου δεν μπορεις να πεταξεις με δικο σου πληρωμα α συγγενειας!!οπως και στην ba!!εκτος αν δεν ξερεις τους περιορισμους της ιδιας της εταιρειας που λες οτι δουλευεις...σημερα δυστυχως χαθηκε ενα αεροπλανο της germanwings..μπορει για σενα η germanwings να ειναι μαγαζακι οπως και η αιγαιου αλλα μαλλον καταλαβες με πολυ ασχημο τροπο δυστυχως γιατι απαγορευεται να πετανε ζευγαρια μαζι ως active duty...κι οταν βεβαια αναφερω ζευγαρια εννοω παντρεμενους που εχουν παιδι εκει μονο υπαρχει περιοριςμος πουθενα αλλου...αναφορικα με τους μισθους των αεροσυνοδων της αιγαιου ειναι απο 900 καθαρα ενα πολυ κακο μηνα μεχρι 1200 περιπου για τις νεες οι παλιες μονιμες ανεβαινουν αρκετα..

καλησπερα σε ολους... ειμαι απο κυπρο εχω κανει την εκπαιδευση με την Aegean για cabin crew και πηγα την δευτερα να υπογραψο την συμβαση με εταιρεια αλλα ο γιατρος με αφισε σε αναμονη γιατι μου ειπε οτι εχω αχρωματοψια και δεν με εκοψε γιατι ηθελε να του στειλο χαρτια απο την γιατρο μου οτι βλεπω τα βασικα χρωματα.. μπορει να με κοψει γιαυτο το λογο? ποσο μεγαλο ρολο παιζει η αχροματοψια?

ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Γεια σας, για Ηρακλειο γνωριζετε τιποτα? Εχει ειδοποιηθει καμια?

Απ' όσο ξέρω καμία δεν ειδοποιήθηκε για Ηράκλειο, αλλά είδα ότι έχουν βγάλει νέα προκήρυξη μέχρι τις 5 Απριλίου.

christy88":3a2a6fuc said:
Γεια σας, για Ηρακλειο γνωριζετε τιποτα? Εχει ειδοποιηθει καμια?

Με ειδοποίησαν τη Δευτέρα, οτι ξεκινάω εκπαίδευση τη Δευτέρα στο Ηράκλειο. :)