Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Εβγαλαν καινουργια προκηρυξη για ηρακλειο..

Ναι,και για Αθηνα εχουν βαλει αν καποια κοπελα ενημερωθει για συνεντευξη στην Αθηνα ας μας ενημερωσει παρακαλω αν κ μαλλον θα αργησουν.

Γεια σας κι απο μενα! Διαβαζω απο την αρχη οσα λετε. :cool:

Ειμαι απο Θεσσαλονικη και περασα απο συνεντευξη στις 18/2 στην Αθηνα. Για την Αθηνα, το γκρουπ μου το διαλεξαν. Εμενα οχι. Επειδη ειχα πει στην συνεντευξη ομως οτι ενδιαφερομαι για ολες τις πολεις, εχω καποιες ελπιδες μηπως με καλεσουν σε άλλη, αργοτερα.
Θελω να ρωτησω οσους γνωριζουν, αν υπαρχει θεμα για την aegean να εχει 2 αδερφια για αεροσυνοδους. Δλδ αν επιτρεπονται οι συγγενειες.
Επισης οσες περασατε 2η συνεντευξη, τι εγινε?
Και γιατι σας καλεσαν σε 2η συνεντευξη?

Γειά σου angelique!!Πότε ειδοποίησαν το γκρουπ σου ότι το επέλεξαν;;;

Δεν είναι παράγοντας απόρριψης το να υπάρχουν συγγενείς στην ίδια εταιρία, απλά να ξέρεις οτι δε πετάνε ποτέ μαζί στην ίδια πτήση κ ο λόγος είναι οτι αν συμβεί κάτι να μην ξεκληριστεί η οικογένεια.

Κλεοπάτρα, το συγκεκριμένο λόγο πρώτη φορά τον ακούω και ομολογώ πως μ'έκανε να τραβήξω τις κοτσίδες μου :p αν είναι κανόνας της Αιγαίου αυτό το πράγμα πραγματικά αρχίζω και τους προσκυνώ για τις ανεπανάληπτες στιγμές γέλιου που μας προσφέρουν. Δηλαδή αεροσυνοδοί να μην πετάνε μαζί που είναι συγγενείς αλλά οικογένειες επιβάτες βάζουμε στο αεροπλάνο, γιατί εκεί ως γνωστόν αν γίνει "κάτι" δεν ξεκληρίζεται οικογένεια. Πραγματικά πόσο πιο κουφό αυτό το πράγμα. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται στο μαγαζάκι της Αιγαίου αλλά σε άλλες εταιρίες μια χαρά μπορείς να πετάς και με τον άνδρα σου και τ'αδέρφια σου. Μάλιστα για να γίνει αυτό επειδή πρέπει να διαλέξετε το ιδιο ταξίδι λέγεστε και roster buddies :mrgreen:

ΚΑλησπερα σε όλους!!! Υπαρχει κάποια κοπέλα για συνέντευξη Αθήνα που θα παει τη τρίτη!εμενα με ειδοποίησαν την Παρασκευή και μ είπαν να παω Τρίτη!

Υπάρχει κοπέλα που εχει υπογράψει και ξέρει ποτε θα ξεκινησει να πετάει ;

flyaway_sky":3v0vfocc said:
Κλεοπάτρα, το συγκεκριμένο λόγο πρώτη φορά τον ακούω και ομολογώ πως μ'έκανε να τραβήξω τις κοτσίδες μου :p αν είναι κανόνας της Αιγαίου αυτό το πράγμα πραγματικά αρχίζω και τους προσκυνώ για τις ανεπανάληπτες στιγμές γέλιου που μας προσφέρουν. Δηλαδή αεροσυνοδοί να μην πετάνε μαζί που είναι συγγενείς αλλά οικογένειες επιβάτες βάζουμε στο αεροπλάνο, γιατί εκεί ως γνωστόν αν γίνει "κάτι" δεν ξεκληρίζεται οικογένεια. Πραγματικά πόσο πιο κουφό αυτό το πράγμα. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται στο μαγαζάκι της Αιγαίου αλλά σε άλλες εταιρίες μια χαρά μπορείς να πετάς και με τον άνδρα σου και τ'αδέρφια σου. Μάλιστα για να γίνει αυτό επειδή πρέπει να διαλέξετε το ιδιο ταξίδι λέγεστε και roster buddies :mrgreen:

Δεν ξέρω αν εργάζεσαι στον αεροπορικό χώρο, αλλά σε κάποιες εταιρίες (δε γνωρίζω αν γίνεται σε όλες, ούτε και στην Αιγαίου, μιάς και την ανέφερες) αυτό εφαρμόζεται και επίσης άλλο πετάμε επιβάτες μια στο τόσο και άλλο κάνουμε αυτό σαν επάγγελμα, υπογράφοντας σύμβαση και γνωρίζοντας και αποδέχοντας την ιδιαιτερότητά και επικινδυνότητα του συγκεκριμένου επαγγέλματος.

Kleopatra, εγω φανταζομαι αν υπαρχει λογος θα ειναι μονο για να μην γινονται 'κλικες'. Δεν ξερω αν υπαρχει κ τετοιος λογος που αναφερεις.

georgia2688, μας ειχαν πει για αρχες μαρτιου. Την μια κοπελα που ημασταν μαζι την καλεσαν 26-27/2.