Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Maria94":ait1qlxj said:
Καλημερα κοριτσια ! Εχουν καλέσει καποια κοπελα για συνέντευξη στο ηρακλειο Κρήτης ; ( γιατι εγω λειπω στο εξωτερικό και εχω απενεργοποιημενο το κινητο μου , οποτε δεν ξερω αν με εχουν καλέσει )
Γειά σου Μαρία! ειμαι απο Ηράκλειο και με καλεσαν για συνέντευξη στις 12/3.

Πάντως εγω δήλωσα και στην καινούρια αγγελία που έβαλαν.

αληθεια; σε παρακαλω ενημερωσε και εμας αν θα σε καλεσουν ξανα για συνεντευξη

Αν έχω νέα θα ενημερώσω αλλά μάλλον θα αργήσει γιατί η αγγελία λήγει 23/03 και δεν ξέρω αν καλούν πρίν λήξει.

Αφελής η ερώτησή μου, αλλά αφού σε έκοψαν πριν 2 βδομάδες, γιατί να σε περάσουν σ' αυτήν την προκύρηξη?

Καλησπεραα! Με καλεσαν και εμενα την παρασκευη για σηνεντευξη στο Ηρακλειο! Χαιρομαι γιατι ειχα αρχισει να απογοητευομαι! Καλη επιτυχια στις κοπελες που θα εχουν επισεις συνεντευξη.. Ελπιζω να πανε ολα καλα!!

Καλησπέρα!

Κάλεσαν κι εμένα για συνέντευξη στο Ηράκλειο την Τετάρτη 11/3! Ξέρετε τι ρωτούν περίπου στην συνέντευξη;

Εύχομαι καλη επιτυχια ! Εγω για να μην με κάλεσαν αυτην τη βδομαδα το βλεπω δυσκολο να με καλούν αργότερα !

Καλημέρα! Ξέρετε μήπως πότε θα ξεκινήσουν οι συνεντεύξεις της aegean στη Θεσσαλονίκη?

Εγω που ειχα ξαναπερασει περυσι μας ειχαν κανει ερωτησεις σχετικα με το βιογραφικο μας στα αγγλικα... τωρα δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και για φετος!