Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Κοριτσια να ρωτησω κ εγω κατι? Για ηράκλειο κρητης τι γινεται γνωριζει κανεις? Εμενα καλεσαν μια γνωστη μου για συνέντευξη αλλα δεν τν ειδχοοιησαν,ακομα. Εμενα παλι δε με καλεσαν ουτε για συνεντευξη κ ρωταω αν ξερει καποια να μου πει γενικα πως επιλεγουν? Καλουν ολες τις ενδιαφερόμενες για ιντερβιου που πληρουν τα κριτηρια η οχι?

κοριτσια κανενα νεο;;;

...ειμαστε τοσες κοπελες εδω μεσα που περασαμε απο συνεντευξη το Φλεβαρη, ειναι δυνατον να μην πηραν τηλ με θετικη απαντηση ουτε καν μια απο εμας;;;

ποτε ειχες παει για συνεντευξη...εγω στισ 18/2 ...

καλησπερα! για τις υποψήφιες αεροσυνοδους της Κρήτης, με καλεσαν σημερα για συνέντευξη απο aegean για τις 12/3...

γεια σου vas28!

εγω μαζι με την georgia2688 ειχαμε παει στις 24/2 και δεν εχουμε νεα.
Επισης υπαρχουν και αλλα κοριτσια εδω που ειχαν συνεντευξη το Φλεβαρη, οπως: sofia_1, captainG, αργυρω_αλεξ, kekakoy, ppst1985, νικολ24, nntaki, annamariamagdalena, ...και καμια απο αυτες τις κοπελες δεν εγραψε τιποτα...οποτε μαλλον δεν δεχθηκαν ουτε αυτες τηλ :(

καλησπέρα κορίτσια..περασα κ εγω συνεντευξη στις 25/02 κ δεν εχω λαβει κανενα τηλεφώνημα μεχρι τωρα.

Κοριτσια ουτε εγω δεχθηκα τηλεφωνημα,αλλα ξερω κοπελα που ημασταν μαζι στην συνεντευξη και την πηραν.Εγω που πηρα και ρωτησα μου ειπαν οτι εχουν ενημερωθει οι κοπελες που περασαν.

γεια σου kekakoy
εσυ ποτε ειχες συνεντευξη?

Veronika 1 σ ευχαριστώ πολυ για την πληροφορία αν μαθεις κανενα νεο ξαναγραψε!!!!! Ευχαριστώ!!!