Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
@Κλαίρη87
Κλαίρη, μην αναρωτιέσαι τι μπορεί να έχεις λάθος και τι όχι. Η Αιγαίου έχει μια συγκεκριμένη πολιτική για τις προσλήψεις που κάνει. Θεωρείς πως η διαδικασία προσλήψεων τους είναι σοβαρή ή αντικειμενική; Ας μη γελιόμαστε, τα χουμε πει εδώ δεκάδες φορές. Ούτε μεγάλη είσαι, ούτε κάτι στραβό έχεις, ούτε σημαίνει πως δεν είσαι αρκετά εμφανίσιμη για τη δουλειά. Είμαι παραπάνω απο σίγουρη πως πολλές κοπέλες απο δω μέσα, και τα προσόντα έχουν και θα ήταν και αρκετά καλές για το επάγγελμα, όμως στο περίμενε θα μείνουν. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι το μέρος γι'αυτή τη δουλειά. Σκέψου πόσο πολύ το θέλεις, τις προτεραιότητες σου, τι είσαι έτοιμη να θυσιάσεις και κοίταξε για αλλού. Μόνο εύκολη απόφαση δεν είναι, ωστόσο ζύγισε τα και αποφάσησε τι είναι το καλύτερο για σένα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σας. Θεωρώ τις απόψεις και τις συμβουλές σας πολύτιμες! :)

Πρόσληψη για την Α3

Καλησπέρα σας!
Είμαι καινούργια στο foroum και θα ήθελα να ρωτήσω: Ποιό είναι το όριο ύψους και ηλικίας για μια αεροσυνοδό στην Α3? Επειδή είχα πάει πρόσφατα σε μια συνέντευξη τους και το ύψος μου είναι 1.60 και βάρος 50kg όταν με μέτρησαν αλλά δεν μου είπαν αν είναι ok ή οχι. Και το όριο ηλικίας είναι μέχρι τα 30?? 'Επαιρνα τηλ. τα κεντρικά γραφεία τους στην Αθήνα αρκετές φορές αλλά δεν μου απάντησε κανένας,είχαν συνέχεια τηλεφωνητή! :?
Ευχαριστώ πολύ :)

Re: Πρόσληψη για την Α3

Καλησπέρα μου έχουν πει πως το όριο ύψους θα πρεπει να είναι 1,65 και ηλικία μέχρι 26, αυτό μου το ειπαν δυο κοπέλες που δουλεύουν ηδη εκεί, κατα ποσο ισχυει δεν ξέρω σιγουρα. Ποια μέρα πηγες στη συνεντευξη?

Είχα πάει στις 13 του μήνα. Στην αγγελία που έβαλαν δεν ανάφεραν ποιό είναι το όριο ηλικίας και ύψους. 'Οταν με πήραν τηλ για interview με ρώτησαν ηλικία και όταν τους την είπα δεν μου είπαν τίποτα.... Μας είπαν μόνο ότι θα μας απαντήσουν τέλος του μήνα... :?

Ναι όντως δεν ανέφεραν όριο ηλικιας αλλά υψος έλεγε πανω απο 1,60 εκεί που συμπληρωνες την φόρμα αίτησης. Τέλος πάντων βλεπουμε, και εμενα για τέλος του μήνα μου ειπαν.οποτε γίνονται ακόμα συνεντεύξεις ? Εγώ είχα παει στις 5 του μηνός

Ναι αλλα λογικα αυτή τη βδομάδα τελείωσαν οι συνεντεύξεις και απο εβδομάδας θα αρχίζουν να διαλέγουν. Παρεπιπτόντως από Κύπρο είμαι εγώ και οι συνεντεύξεις έγιναν στη Λάρνακα. Απότι κατάλαβα πάντως παίζει σημαντικό ρόλο και η εμφάνιση σου στη συνέντευξη επειδή μια κοπέλλα την έδιωξαν στα πρώτα 5 λεπτά. Και φυσικά μετράει πολύ και το ψυχομετρικό τεστ που μας υπέβαλαν. ;)

Ααα εγώ αθηνα ειχα περάσει απο συνέντευξη? Καλά πως την έδιωξαν την κοπελα? Τι της ειπαν?

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι τριάντα τεσσάρων ετών και "τόλμησα" να υποβάλλω βιογραφικό σημείωμα για τη θέση της ιπτάμενης συνοδού με βάση την Αθήνα. Δυστυχώς δεν έχω λάβει τηλεφώνημα ή άλλο τρόπο ειδοποίησης μέχρι τώρα. Το επώνυμό μου αρχίζει από "Κ" και γνωρίζω ότι έχουν αρχίσει οι συνεντεύξεις από τις δύο Ιανουαρίου. Υπάρχει κάποια ελπίδα ή θεωρείτε ότι μάλλον έχω απορριφθεί λόγω ηλικίας ; Επειδή πρώτη φορά (ελπίζω όχι τελευταία!) υποβάλλω για αυτή τη θέση, γνωρίζετε εάν υπάρχουν άλλες αεροπορικές εταιρείες, εσωτερικού και εξωτερικού, που θα μπορούσαν να με δεχθούν, όντας 34 ετών; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και τις πολύτιμες πληροφορίες!

34 δύσκολα αν κ ποτέ δε ξέρεις. Συγγνώμη αλλά η εταιρεία φημίζεται για τις νεαρές κοπέλες μόνο δυστυχώς και προσλαμβάνει με όσο λιγότερα προσόντα γίνεται. Όσοι ενδιαφέρονται για Θεσσαλονίκη να ξέρετε ότι πάντα καλούν αργά, μετά και από μήνες. Μην αγχώνεστε. Επίσης είναι θέμα η μυωπία από ότι φάνηκε και από άλλες κοπέλες που πήγαν και απορρίφθηκαν.Μάλλον για αυτό ή για το τεστ. Ρωτάνε για φάρμακα κ μυωπία.