Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημέρα Μαρία. Ναι για έδρα τη Λάρνακα είχα δηλώσει εγώ και πήγα για συνέντευξη αλλά απότι είδα ανοίχτηκαν και άλλες θέσεις όσες ενδιαφέρονται. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αρχές του Φεβράρη μπορεί και παραπάνω για να πάρουμε απάντηση..

καλησπέρα σας, είμαι καινούρια εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Πήγα σε συνέντευξη στην Αθήνα στις 7 Ιανουαρίου και είπαν ότι μέχρι τέλος του μήνα θα μας ειδοποιήσουν. Θα περιμένω δηλαδή μέχρι 31 Ιανουαρίου να δω τι θα γίνει ή μπορεί να με ειδοποιήσουν και πιο νωρίς? Η αλήθεια είναι ότι έχω βρει μία άλλη δουλειά (για τρεις μήνες βέβαια αλλά από το τίποτα) και δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω να με ειδοποιήσουν από την αεροπορική ή να ξεκινήσω άμεσα την άλλη δουλειά που έχω βρει.
Απλά σκέφτομαι ότι είναι κρίμα αν τελικά με πάρουν και τους πω όχι γιατί βρήκα άλλη δουλεία για τρεις μήνες μόνο.
Αν μπορεί κάποιος να μου πει τη γνώμη του θα το εκτιμούσα, απλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ίσως δεν με ειδοποιήσουν και ποτέ και θα είναι κρίμα να χάσω κάποια άλλη δουλειά περιμένοντας αυτούς.
Σας ευχαριστώ.

angie89":2qfsccmn said:
καλησπέρα σας, είμαι καινούρια εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Πήγα σε συνέντευξη στην Αθήνα στις 7 Ιανουαρίου και είπαν ότι μέχρι τέλος του μήνα θα μας ειδοποιήσουν. Θα περιμένω δηλαδή μέχρι 31 Ιανουαρίου να δω τι θα γίνει ή μπορεί να με ειδοποιήσουν και πιο νωρίς? Η αλήθεια είναι ότι έχω βρει μία άλλη δουλειά (για τρεις μήνες βέβαια αλλά από το τίποτα) και δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω να με ειδοποιήσουν από την αεροπορική ή να ξεκινήσω άμεσα την άλλη δουλειά που έχω βρει.
Απλά σκέφτομαι ότι είναι κρίμα αν τελικά με πάρουν και τους πω όχι γιατί βρήκα άλλη δουλεία για τρεις μήνες μόνο.
Αν μπορεί κάποιος να μου πει τη γνώμη του θα το εκτιμούσα, απλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ίσως δεν με ειδοποιήσουν και ποτέ και θα είναι κρίμα να χάσω κάποια άλλη δουλειά περιμένοντας αυτούς.
Σας ευχαριστώ.

Καλημέρα angie η αλήθεια είναι οτι μπορεί να σε ειδοποιησουν μέχρι και τελευταια στιγμη, έχουν ακουστεί διαφορα τέτοια να λενε οτι θα σε ειδοποιησουμε μέχρι τις 26 του μηνός και να τις έχουν πάρει τηλ στις 1 του αλλου μήνα, δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα αν θα πάρουν αλλά σίγουρα μπορεί να πάρουν τηλ μέχρι και τελευταια στιγμη. Απο δω και πέρα διαλεγεις εσυ. Εγώ στη θέση σου αν δεν ειχα αναγκη θα περίμενα αλλιως θα ξεκινούσα τη δουλεια στην οποια με πήραν και αν με έπαιρνε τηλ η aegean και είχα την δυνατότητα να διακοψω την αλλη δουλεια για να πάω στην aegean θα το εκανα. Ελπίζω να μην σε μπερδεψα :ρ απλα μην το αποκλειεις για την aegean απο τώρα υπάρχει πιθανότητα να σε πάρουν στο τελος

Εγω προτεινω να πας στη δουλεια που βρηκες και αν σε παρουν τηλ. Απο aegean, λες την αληθεια στους αλλους απο την τριμηνη, οτι ειχες κανει τα χαρτια σου για μια δουλεια πριν καιρο και σε πηραν..δεν συγκρινεις την τριμηνη εργασια με μια μονιμη..εγω αυτο θα εκανα..δυστυχως εχω καταλαβει οτι δεν χρειαζονται συναισθηματισμοι.. πηγαινε τωρα για να μην χασεις αυτην την δουλεια, και αν σε παρουν αποχωρησε..

Συμφωνώ απόλυτα με Δήμητρα

τους το έχω πει, αλλά το θέμα είναι αν δεχτώ να πάω στην τρίμηνη, επειδή υπάρχει 2 μήνες εκπαίδευση και θέλουν άμεσα μια κοπέλα επειδή αυτή που είχαν φεύγει προσωρινά, αν πάω από αύριο π.χ. και την άλλη βδομάδα με ειδοποιήσουν από την αεροπορική δεν μπορώ να τους πω ότι φεύγω εν μέσω της εκπαίδευσης, γιατί και αυτοί θα μου την πούνε και θα τρέχουν μετά να βρουν τελευταία στιγμή άλλη κοπέλα ενώ υποτίθεται ότι εγώ τους είχα πει το οκ. Θα τους πουλήσω ουσιαστικά και δεν θεωρώ ότι είναι σωστό.
Απλά το μόνο που μένει είναι να αποφασίσω αν θα πάω στην τρίμηνη ή να περιμένω (ίσως και άδικα) να με ειδοποιήσουν από Aegean και να ψάχνω ξανά από την αρχή για άλλη δουλειά αφού θα έχω χάσει και τις δύο.
Αν και αρχίζω να πιστεύω ότι ίσως αξίζει να περιμένω λιγάκι να δω τι θα γίνει και αν δεν γίνει τίποτα απλά θα συνεχίσω ξανά να ψάχνω για άλλα.

Συγνώμη αλλά ποιός σας είπε για μόνιμη δουλειά στην Αιγαίου; Με σύμβαση θα σας πάρουν εκεί, και το πιθανότερο να μης σας την ανανεώσουν γιατί όταν θα λήγει θα ξεκινάει η χειμερινή περίοδος και τότε οι ανάγκες τις εταιρίας για προσωπικό θα έχουν μειωθεί..οπότε ή δε σας ανανεώνουν καθόλου ή σας υπόσχονται ότι θα σας πάρουν ξανά από άνοιξη...το πολύ πολύ να σας κάνουν δυο τρεις συμβάσεις, αλλά μόνιμες δε θα γίνετε.

αυτό εγώ το γνωρίζω καλά ότι είναι με σύμβαση για τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά το θέμα είναι ότι μου είπαν στην άλλη δουλειά ότι με 250 ευρώ θα με πάρουν για 3 μήνες οπότε θα δουλέψω 5 μήνες μαζί με την εκπαίδευση ουσιαστικά και θα πληρωθώ τους 3. Δεν νομίζω στην Aegean να μου δίνουν 250 ευρώ, οπότε αυτό ρωτάω, αν αξίζει να πάω στην αεροπορική αν τελικά με ειδοποιήσουν έστω και για 6 μήνες ή να πάω αλλού με 250 ευρώ για 3 μήνες.

angie89":3d65tubt said:
αυτό εγώ το γνωρίζω καλά ότι είναι με σύμβαση για τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά το θέμα είναι ότι μου είπαν στην άλλη δουλειά ότι με 250 ευρώ θα με πάρουν για 3 μήνες οπότε θα δουλέψω 5 μήνες μαζί με την εκπαίδευση ουσιαστικά και θα πληρωθώ τους 3. Δεν νομίζω στην Aegean να μου δίνουν 250 ευρώ, οπότε αυτό ρωτάω, αν αξίζει να πάω στην αεροπορική αν τελικά με ειδοποιήσουν έστω και για 6 μήνες ή να πάω αλλού με 250 ευρώ για 3 μήνες.

Με την aegean θα δουλέψεις παραπανω μηνες και με πολύ καλυτερα λευτα τα οποία θα τα παιρνεις στην ωρα τους. Επίσης μπορεί να μην ειναι μονιμη δουλεια αλλά θα σου ανανεώνουν την σύμβαση και θα δουλεύει κατα καιρους εκει.

το ίδιο πιστεύω και εγώ sophie οπότε λέω να κάνω λίγο υπομονή να δω τι θα γίνει και βλέπουμε.
Άλλωστε ακόμα και αν δεν με πάρουν στην Aegean μπορεί να βρω μετά κάποια άλλη ευκαιρία σε κάποια άλλη δουλειά που να είναι και αυτή εξίσου καλή.
Πιστεύω ότι θα δώσω μία ευκαιρία.