anthi-val":18wz1cub said:συνεντεύξεις έχουν γίνει , μας ειδοποίησαν πριν το νέο έτος , και σήμερα ξεκίνησαν τα τηλέφωνα για θετικές απαντήσεις .... για το αν θα γίνουν και άλλες δεν το γνωρίζω !
νικολ24":1c6kum6n said:κορίτσια καλησπέρα!μπορείτε οσες πήγατε για συνέντευξη να μας πείτε για το μέρος τησ συνεντευξησ στις γλώσσες που είχατε στο βιογραφικό;;στα αγγλικά πχ ή ρώσικα..μιλούν απο την επιτροπή ρώσικα;;
sophie":djm02kmt said:νικολ24":djm02kmt said:κορίτσια καλησπέρα!μπορείτε οσες πήγατε για συνέντευξη να μας πείτε για το μέρος τησ συνεντευξησ στις γλώσσες που είχατε στο βιογραφικό;;στα αγγλικά πχ ή ρώσικα..μιλούν απο την επιτροπή ρώσικα;;
Απο οτι κατάλαβα δεν γνωριζουν ρωσικά γιατι εμένα δεν με ρώτησε κάτι στα ρωσικά
νικολ24":674a5vlt said:sophie":674a5vlt said:νικολ24":674a5vlt said:κορίτσια καλησπέρα!μπορείτε οσες πήγατε για συνέντευξη να μας πείτε για το μέρος τησ συνεντευξησ στις γλώσσες που είχατε στο βιογραφικό;;στα αγγλικά πχ ή ρώσικα..μιλούν απο την επιτροπή ρώσικα;;
Απο οτι κατάλαβα δεν γνωριζουν ρωσικά γιατι εμένα δεν με ρώτησε κάτι στα ρωσικά
ευχαριστω!ειχες δηλωσει κι αλλεσ γλωσσες εκτος απο αγγλικα;;καλη επιτυχια!
Απο όσο ξερω κομμάτι της θεωρητικής εκπαίδευσης γινεται στην εκάστοτε πόλη , ενώ λιγότερες ωρες σε αθηνα κ κάποιες μερες εξωτερικό ! Εξωτερικό αναλαμβάνουν έξοδα μεταφοράς και διαμονής , για αθηνα δε μπορώ να πω με σιγουριά αλλα αν σε καλέσουν κάτι θα γίνει μην αγχωνεσαι γι αυτό !tenia pat":wrgnikpq said:καλησπερα !χρονια πολλα με υγεια σε ολους!
εστειλα αιτηση για τη θεση της αεροσυνοδου στην aegean για Θεσσαλονικη.γνωριζετε σε ποσο καιρο θα μας καλεσουν για συνεντευξη;ολοι παμε αθηνα για εκπαιδευση;ποσο διαρκει και αν πρεπει να εχουμε καπου να μεινουμε.να υποθεσω οτι δεν υπαρχει μισθος για διαμονη η διατροφη στην εκπαιδευση ..και με συγχωρειτε για τις πολλες ισως και ανοητες αποριες αλλα θελω να ειμαι προετοιμασμενη..ευχαριστω!