Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα περασα προσφατα απο συνεντευξη για την θεση υπταμενη συνοδος στην aegean και θα ήθελα να ρωτησω για το υψος, θα πρεπει να είναι πάνω απο 1,65? Και οσον αφορα για το βαρος υπάρχει καποιο όριο?

anthi-val":18wz1cub said:
συνεντεύξεις έχουν γίνει , μας ειδοποίησαν πριν το νέο έτος , και σήμερα ξεκίνησαν τα τηλέφωνα για θετικές απαντήσεις .... για το αν θα γίνουν και άλλες δεν το γνωρίζω !

Γεια σου άνθη σε πήραν τηλέφωνο για να ξεκινήσεις την εκπαίδευση? Και ποτε πέρασες απο συνέντευξη αν επιτρέπεται?

νικολ24":1c6kum6n said:
κορίτσια καλησπέρα!μπορείτε οσες πήγατε για συνέντευξη να μας πείτε για το μέρος τησ συνεντευξησ στις γλώσσες που είχατε στο βιογραφικό;;στα αγγλικά πχ ή ρώσικα..μιλούν απο την επιτροπή ρώσικα;;

Απο οτι κατάλαβα δεν γνωριζουν ρωσικά γιατι εμένα δεν με ρώτησε κάτι στα ρωσικά :p

Καλησπέρα! Σταμάτησαν τα τηλέφωνα των συνεντευξεων για αθηνα?

sophie":djm02kmt said:
νικολ24":djm02kmt said:
κορίτσια καλησπέρα!μπορείτε οσες πήγατε για συνέντευξη να μας πείτε για το μέρος τησ συνεντευξησ στις γλώσσες που είχατε στο βιογραφικό;;στα αγγλικά πχ ή ρώσικα..μιλούν απο την επιτροπή ρώσικα;;

Απο οτι κατάλαβα δεν γνωριζουν ρωσικά γιατι εμένα δεν με ρώτησε κάτι στα ρωσικά :p

ευχαριστω!ειχες δηλωσει κι αλλεσ γλωσσες εκτος απο αγγλικα;;καλη επιτυχια!

νικολ24":674a5vlt said:
sophie":674a5vlt said:
νικολ24":674a5vlt said:

ευχαριστω!ειχες δηλωσει κι αλλεσ γλωσσες εκτος απο αγγλικα;;καλη επιτυχια!

Αγγλικά και ρωσικα . ευχαριστώ πολυ

Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε!
Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει αν θα γινουν συνεντευξεις θεσσαλονικη και αν εχει ειδοποιηθει καποια.
Με ειχαν παρει για συνέντευξη στην Αθηνα αλλα λογω ιωσης δε μπορεσα να παρευρεθω.

Καλησπέρα ! Αναφέρατε οτι πιθανόν οι συντευξεις στην Aegean να γίνονται με αλφαβητική σειρα , υπάρχει καποιος που το επίθετο του να ξεκινά απο "Τ" και να εχει ειδοποιηθεί ; Κατάλαβαινετε την αγωνία μου ! Ευχαριστω !

tenia pat":wrgnikpq said:
καλησπερα !χρονια πολλα με υγεια σε ολους!
εστειλα αιτηση για τη θεση της αεροσυνοδου στην aegean για Θεσσαλονικη.γνωριζετε σε ποσο καιρο θα μας καλεσουν για συνεντευξη;ολοι παμε αθηνα για εκπαιδευση;ποσο διαρκει και αν πρεπει να εχουμε καπου να μεινουμε.να υποθεσω οτι δεν υπαρχει μισθος για διαμονη η διατροφη στην εκπαιδευση ..και με συγχωρειτε για τις πολλες ισως και ανοητες αποριες αλλα θελω να ειμαι προετοιμασμενη..ευχαριστω!
Απο όσο ξερω κομμάτι της θεωρητικής εκπαίδευσης γινεται στην εκάστοτε πόλη , ενώ λιγότερες ωρες σε αθηνα κ κάποιες μερες εξωτερικό ! Εξωτερικό αναλαμβάνουν έξοδα μεταφοράς και διαμονής , για αθηνα δε μπορώ να πω με σιγουριά αλλα αν σε καλέσουν κάτι θα γίνει μην αγχωνεσαι γι αυτό !

Το επιθετο μου ξεκιναει απο Σ..και πηγα σε συνεντευξη. Δεν εχω παρει απαντηση ακομα. Μην ανησυχεις μεχρι τελος του μηνα θα βλεπουν ατομα λογικα.