Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Βλέπω όσο πάει γίνεται κ πιο πρόχειρη η διαδικασία της συνέντευξης... Από τρεις τώρα μπαίνουν 4 μέσα.. Εκεί που μετέφραζαν μια παράγραφο, τώρα μεταφράζουν μια πρόταση κ επίσης απαντούν σε μια μόνο ερώτηση... Κ έτσι είναι σε θέση οι συνεντευξιαστές να κρίνουν τους υποψηφίους αν είναι κατάλληλοι;; Ελλάς το μεγαλείο σου!!! Όσες είστε άνω των 25 μη περιμένετε.. Τα βιογραφικά αυτά ούτε που τα κοιτάνε.. Πιτσιρίκες να ναι κι ότι να ναι!!

Ειρήνη":3g557yl3 said:
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση για τη διαδικασία της συνέντευξης. Ήθελα να ρωτήσω αν το ντύσιμο κ βάψιμο μας είναι καλύτερο να παρομοιάζει με αυτό των αεροσυνοδών. Ευχαριστούμε!!

καλησπέρα!!!!!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!! μαλλια πανω.να φαινεται προσωπο,(θα φαινοταν ωραιο να κανεις τον ωραιο αυτό κοτσο που βλέπουμε συχνα στις αεροσυνοδούς :cool: ) επισης φοραμε ταγιερακι,καλσον στο χρωμα του δερματος,ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ αρωμα,το βαψιμο τωρα....ΦΥΣΙΚΟ,ΚΛΑΣΣΙΚΟΟ.!! μεικ απ,πουδρα,λιγο ρουζ,ενα μαυρο μολυβι,κοκκινο κραγιον,μασκαρα,αντε και καμια μπεζ σκια να φωτισει το ματι!!!!! υπερβολες είναι ανουσιες.καλη τυχηηη :great:

κορίτσια καλησπέρα!μπορείτε οσες πήγατε για συνέντευξη να μας πείτε για το μέρος τησ συνεντευξησ στις γλώσσες που είχατε στο βιογραφικό;;στα αγγλικά πχ ή ρώσικα..μιλούν απο την επιτροπή ρώσικα;;

Καλημέρα. υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει ειδοποιηθεί για συνέντευξη της aegean στο Ηράκλειο Κρήτης;

Cabin Crew Aegean αιτήσεις εως 31/12/2014

Καλημέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που έχει στείλει αίτηση για να εργαστεί σε κάποια βάση της Aegean έχει ειδοποιηθεί,
γιατί εγώ όχι (ακόμη ελπίζω.) :? :? :? :? :?

Re: Cabin Crew Aegean αιτήσεις εως 31/12/2014

Έχουν ειδοποιηθεί κάποιες κοπέλες. Δες περισσότερα στα θέματα "συζητήσεις ιπτάμενων συνοδών" και "απορίες για την εκπαίδευση στην Aegean"

Απ'ότι βλέπω μόνο για Αθήνα έχουν καλέσει σε συνεντεύξεις..οι υπόλοιπες πως μπορούμε να μάθουμε αν έχουν καλέσει και για άλλες βάσεις?

Καλησπέρα!! Εχω στείλει και εγω το βιογραφικο μου και για βάση εχω δηλώσει Αθηνα! Ξέρετε αν θα συνεχίσουν να κάνουν συνεντεύξεις για την Αθηνα ή εάν εχουν τελειωσει;

συνεντεύξεις έχουν γίνει , μας ειδοποίησαν πριν το νέο έτος , και σήμερα ξεκίνησαν τα τηλέφωνα για θετικές απαντήσεις .... για το αν θα γίνουν και άλλες δεν το γνωρίζω !

Re: Απορίες για την εκπαίδευση της Aegean

Καλησπέρα σας. Εγώ θα ήθελα να ρωτησω σχετικα για το υψος πρεπει να είσαι πανω απο 1,65? Επίσης υπάρχει όριο και για το βαρος? Οσον αφορα για τις συνεντεύξεις γίνονται με αλφαβητικη σειρα γιαυτό ίσως δεν κάλεσαν καποιες κοπελες ακόμα.