Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Και εγώ αυτό πιστεύω οι συνεντεύξεις μάλλον κρατάνε μέχρι το τέλος του μήνα έτσι γινόταν και περισι . Δημητρα ποια μέρα είχες συνέντευξη?

dimitrapao13":3kclkrhk said:
Το επιθετο μου ξεκιναει απο Σ..και πηγα σε συνεντευξη. Δεν εχω παρει απαντηση ακομα. Μην ανησυχεις μεχρι τελος του μηνα θα βλεπουν ατομα λογικα.
Ευχαριστώ παρά πολυ ! Καλη επιτυχία !

Καλησπέρα, έχουν καλέσει κάποια κοπέλα για συνέντευξη με βάση τη Θεσσαλονίκη?

κοριτσια οποια παρει θετικη απαντηση απο την aegean ας μας ενημερωσει!!!

Γιατί να σας ενημερώσει;

Έχει κανει κάποιος αίτηση για την βάση της Αιγαίου στην Λάρνακα? Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα σας! Είμαι από την Θεσσαλονίκη και είναι η δεύτερη φορά που κάνω αίτηση για τη θεση της ιπτάμενης συνοδού στην aegean. Πέρσι δε με κάλεσαν, αν και πίστευα πως η τρίχρονη εμπειρία μου σαν call agent σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών αλλά και η 9χρονη εμπειρία σε καφέ και χώρους εστίασης σαν σερβιτόρα θα βοηθούσαν. Παρ΄όλα αυτά με κάλεσαν από την aegean τον ιούνιο του 2014 και πέταξα από τη χαρά μου. Προετοιμάστηκα για τη συνέντευξη όσο καλύτερα μπορούσα και μου φάνηκε πολύ παράξενο που με κάλεσαν 6μήνες μετά την αποστολή του βιογραφικού μου. Η κυρία με την οποία μίλησα ήταν ευγενέστατη, αλλά τελικά δε με κάλεσαν για τη θέση της αεροσυνοδού που είχα αιτηθέι αλλά για μια θέση .....εδάφους, στο lounge σαλόνι της Business class στο SKG. Τελοσπαντων, με ξάφνιασε πολύ και όταν με ρώτησε αν με ενδιαφέρει αυτή η θέση, απάντησα καταφατικά, αν και μου είπαν από την αρχή πως πρόκειται για εξάμηνη σύμβαση και ημιασπασχόλησης εργασια. Δεν μπορούσα να αρνηθώ και να πετάξω αυτή την ευκαιριά . Με κάλεσαν μέσα σε λίγες μέρες και για δεύτερη συνέντευξη με υπεύθυνο από την Αθήνα . Μπήκαμε δύο άτομα. Συμπληρώσαμε ενα ψυχολογικό τεστ μέσα σε 15λεπτά και μεταφράσαμε γραπτώς στα αγγλικά τρεις προτάσεις. Μετά βγήκε η μία έξω έτσι ώστε να εχουμε την προσωπικη συνέντευξη με τον υπέυθυνο. Πήγε αρκετά καλα, ο υπέυθυνος ήταν τρομερά ευγενικός και ζήτησε φυσικα να μιλήσω στα αγγλικά για το οτιδήποτε μου έρθει στο μυαλό. Για τα γερμανικά που δήλωσα σαν δεύτερη γλώσσα δε ζητήθηκε τίποτα. Δεν επιλέχτηκα παρ ΄όλα αυτά, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν που κράτησαν το βιογραφικό μου για κάποια άλλη θέση που δεν έιχα αιτηθεί, ούτε καν δει ότι υπάρχει ανοιχτή. παραξενο?? Και στην τελική, ποια είναι τα κριτήρια για να σε καλέσουν σε μια συνέντευξη για ιπτάμενη συνοδο? Η ηλικία μήπως? Είμαι ήδη 27, μήπως θα πρέπει να σταματήσω να ελπίζω? :wall:

Πάντως όχι η προϋπηρεσία ως τηλεφωνήτρια και τραπεζοκόμα.

Προς alex96....ανέφερα δύο από τις δουλειές που είχα τα λίγα χρόνια που εργάζομαι. Που έχουν σχέση με την εξυπηρέτηση πελατών κυρίως και γενικότερα με την πελατοκεντρική προσέγγιση. Έχω σπουδάσει marketing και επικοινωνίες και συνεζίζω για το μεταπτυχιακό μου και οι παραπάνω δουλειές δεν έχουν να κάνουν ΜΟΝΟ με αυτό που νομίζεις. Αν θέλεις, θα μπορούσες να μας αναφέρεις τα σχετικά προσόντα που κατα τη γνώμη σου κρίνεται καποιος αποδεκτά για τη συγκεκριμένη θέση.

Ας προσπαθήσουμε να απαντήσουμε με διαφορετικό τρόπο: 27 ετών ίσως είσαι μεγάλη για τα δεδομένα της Αιγαίου και για να ξεκινήσεις τώρα την καριέρα σου εκεί, υπάρχουν όμως αρκετές εταιρείες του εξωτερικού, για τις οποίες είσαι στην καταλληλότερη ηλικία και αναγνωρίζουν την αξία και την προσπάθειά σου. Το φόρουμ είναι γεμάτο από σχετικές συζητήσεις. Το θέμα είναι κατά πόσον εσύ είσαι έτοιμη να φύγεις από Ελλάδα και να πας σε μία βάση μίας ευρωπαϊκής εταιρείας στο Λονδίνο ή τη Γερμανία.

Αν πετάξεις με την Αιγαίου, θα δεις ακριβώς τα πρότυπα και τις απαιτήσεις τους. Αυτό που τους νοιάζει είναι πώς θα μάθεις να κάνεις σωστά αυτά που θα σου δείξουν στην εκπαίδευση, να είσαι συνεργάσιμη και εμφανίσιμη. Επίσης, σε αυτές τις θέσεις, συνήθως όλοι ξεκινούν με εξάμηνη σύμβαση.