Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ομως εχω δηλωσει οτι ειμαι σε επιπεδο περιπου Α1 που σημαινει τα στοιχειωδη της γλωσσας. δεν μπορουν να βαλουν κατι που ειναι σε επιπεδο β2 για παραδειγμα! τι πιστευεις;

γνωριζετε για ποσους μηνες ειναι η συμβαση;

δυσκολα να ξερει καποιος...

Καλησπέρα σε όλους/ολες!Έκανα αίτηση στην Aegean για αεροσυνοδός (Αθήνα)προς το τέλος της προθεσμίας.Ακόμα δε με έχουν πάρει κάποιο τηλέφωνο δυστυχώς.Απο ότι βλέπω εδώ κάποιες κοπέλες έχουν περάσει ήδη απο συνεντευξη.Να απογοητευτώ??Η καλούν βάση προτεραιότητας σειράς αίτησης?Επίσης είχα ξαναπεράσει απο συνεντευξη πριν 5 χρόνια περίπου αλλα δεν τα είχα καταφέρει.

κι εγω εστειλα βιογραφικο προσ το τελος προθεσμιας και δεν με εχουν καλεσει!οποια κοπελα πηγε για συνετευξξη ας μας βοηθησει με λεπτομερειες για το τι ρωτησαβ την ιδια ή τις αλλες κοπελες!ευχαριστουμε @anthi val

Καλησπερα σας, ξερει καποιος να μου πει τα χαρακτηριστικα που θελουν να εχει η αεροσυνοδος? Για Ηρακλειο εχουν καλεσει ή ακομα?

marsa":245hnj4t said:
ξερει καποιος να μου πει τα χαρακτηριστικα που θελουν να εχει η αεροσυνοδος?

Nα σου πω, κάτι τέτοιο αποκλείεται εκτός κι αν έχεις διαστάσεις 122-56-60 οπότε προσλαμβάνεσαι χωρίς συνέντευξη.

anthi-val":11d1bvgm said:
@jenny-pap σήμερα πέρασα από την συνέντευξη της aegean .
1. θα μπείτε όλα τα κορίτσια μαζί και θα κάνετε το ψυχομετρικό τεστ , θα έχει και μια πρόταση να μεταφράσετε στις γλώσσες που δηλώσατε ότι ξέρετε
2. θα σας μετρήσουν βάρος και ύψος
3. θα μπείτε για την προσωπική συνέντευξη 3-4 κορίτσια μαζί , θα σας κάνουν και από μια ερώτηση στις ξένες γλώσσες που δηλώσατε ότι ξέρετε .
και τέλος του μήνα θα έχετε απάντηση .
εσύ πότε θα περάσεις από συνέντευξη ???????
καλησπεραα ανθηη!! αυριο περναω και εγω απο συνεντευξη, θα μπορουσες να μου πεις κατι παραπανω για την συνεντευξη? μονο μια ερωτηση σου εκαναν στα αγγλικα? και επισης αν θυμασαι τι ερωτηση εκαναν στα αγγλικα και στις αλλες κοπελες που ησασταν μαζι!! ευχαριστωω πολυυ

mar23 καλησπερα! αν επιτρεπεται για ποια περιοχη εκανες αιτηση;

Καλησπέρα σ ολους!ΗΘελα να ρωτήσω παρακαλω τις κοπέλες που εχουν καλεσει ήδη για συνεντευξη στην aegean εαν κάποια ειναι ανω των 30 ετων, σας ευχαριστώ πολύ