Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλά αν οι 9 στις 10 είναι γνωστές γνωστών, η ''ειδική μεταχείριση'' συνεχίζεται και μετά την πρόσληψη. Για ελληνική εταιρία μιλάμε, μην ορκίζεσαι :banana: Έτσι εξηγείται και αυτό που ανέφερε και η Κλεοπάτρα πιο πάνω, ότι δεν ξέρουν που πάνε τα 4. Εγώ για τον απλό λαουτζίκο μίλησα :mrgreen:

Flyaway εσυ εισαι σε κάποια εταιρεία εχεις παει σε συνέντευξη της Aegean??

Ναι είχα πάει για συνέντευξη στην aegean πέρυσι νομίζω. Αλλά δεν ήμουν αρκετά καλή... Είχα μόλις 4 γλώσσες, πτυχίο πανεπιστημίου, σπουδές στο εξωτερικό και προυπηρεσία. Επίσης όταν πήγα ήμουν 23-24, όποτε ίσως το μόνο καλό που είχα ήταν ότι ήμουν μέσα στα όρια για την επιδότηση :twisted: Αλλά έφαγα πόρτα. Βέβαια τα ελάχιστα προσόντα μου τα εκτίμησαν οι Άγγλοι, οπότε πνίγω τώρα τον καημό μου στην εταιρία του μεγάλου νησιού :mrgreen: Όποτε τύχει να έρθω Ελλάδα με aegean, βλέπω τι έχασα, αλλά τι να κάνεις.. δεν είμαστε όλοι αρκετά καλοί για εκέι, έχουν high standards

Τι να πω πραγματικα για αλλη μια φορα απογοητεύομαι!! Απλα δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος ν φωνάζουν για συνέντευξη άτομα οταν ξέρουν πανω κάτω ποιους θα πάρουν εφόσον βάζουν μέσον κάποιο!

Re: Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδώνι

Δίκιο εχεις αλλα Επιβάλλεται απο τον νομό δν μπορούν να προσλάβουν μεγάλο αριθμό ατόμων χωρίς να το ανακοινώσουν όλα για τα ματιά του κόσμου γίνονται αφού ρωτάνε το ίδιο το πλήρωμα αν έχουν κάποια γνωστή που θέλει να γίνει αεροσυνοδος κ οι κοπέλες με τα λίγα προσόντα κ αυτές με τα πολλά γνωστό είχανε αλλιώς θα περνάνε πρώτα τις κοπέλες που έχουν τελείωσει σχολές αεροσυνοδων κ έχουνε δώσει ένα σκασμό λεφτά κ προφανώς θα έχουν τα προσόντα κ εννοείτε ότι δν θα ψάξουν για κατι καλητερο

Καλησπέρα σας!

Έχω υποβάλει αίτηση μέσα του Γενάρη για αεροσυνοδός στην Aegean για Αθήνα και Κέρκυρα. Βρήκα κλήσεις στο κινητό μου απο σταθερά της Ελλάδας μέχρι τέλος του Γενάρη περίπου αλλά δεν απαντούσα γιατι με ενοχλούσε κάποιος λίγες μέρες πρίν έτσι το άφησα να κτυπά. Πιθανό να ήταν και απο την Aegean.

Έχουν σταματήσει εντελών να καλούν για συνέντευξη? Παρακαλώ ενημερώστε με

Ευχαριστώ πολύ

Ναι έχουν σταματήσει για Κέρκυρα και Αθήνα!

Καλησπερα σε ολους!χθες με καλεσανε για συνεντευξη στην αθηνα για την τεταρτη στη μια το μεσημερι!εχουν ειδοποιησει καποιον αλλον?επισης θα θελα οποιος ξερει να μου πει για την εκπαιδευση..γινεται εδω ελλαδα και τι απαιτει?Επισης ποση ωρα θα παρει η διαδιακασια?

Καλησπέρα vili! Και εμένα χθες με κάλεσαν για τη συνέντευξη της Τετάρτης στη μια όπως είπες. Για τα υπόλοιπα που ρώτησες δεν ξέρω τι ισχύει.

Εγω νόμιζα οτι για Αθήνα είχαν τελειώσει οι συνεντεύξεις αλλα μάλλον οχι! Μηπως έκανα. Την πρώτη εκπαίδευση και αυτο ειναι για τ δεύτερη γτ κάτι τέτοιο εχω ακούσει οτι δεν εχει μονο μια εκπαίδευση Μάρτιο αλλα και Απρίλιο!