Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
άλλη μια....για Θεσσαλονίκη τι γίνεται;;;

Primrose θα χαρω να τα πουμε κ απο κοντα!προσωπικα κ γω δεν ξερω καθολου την διαδικασια αλλα εχοντας περασει απο τελικη συνεντευξη στην emirates δεν αγχωνομαι..απλα εχω μια περιεργια!επισης δεν ειμαι απο αθηνα κ τα εξοδα θα ναι πολλα αλλα θα προσπαθησω!ακουσα επισης πως υπαρχει περιπτωση να μην τα καταφερεις στην εκπαιδευση και να σε διωξουν????

Παρομοίως vili. Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα όταν με καλέσαν μιας και πέρασε καιρός από τότε που υπέβαλα αίτηση. Το θέμα είναι ότι ενώ ενθουσιάστηκα, λόγω του ατυχήματος που έγινε αυτές τις μέρες με τη Malaysian, η μητέρα μου έχει τρομοκρατηθεί και δεν θέλει με τίποτα ούτε καν να περάσω από τη συνέντευξη, αλλά ελπίζω να έρθω έστω και για την εμπειρία. Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Πότε στείλατε τα βιογραφικά σας;

Αρχες ιανουαριου πρεπει να ταν!κ γω αιφνιδιαστηκα..το ειχα ξεχασει κιολας!θα σου προτεινα παντως να ερθεις κ μετα βλεπεις!μην επηρεαζεσαι οσο μπορεις απο αυτα..αν ηταν ετσι ποτε και σε τιποτα δεν θα εξελισομασταν!παιδια παντως αν μπορει να γραψει καποιος για την εκπαιδευση θα το εκτιμουσα πολυ!επισης μια συμβουλη..επειδη ειμαι απο επαρχια συμφερει να ερθω με το αμαξι μου η υπαρχει συγκοινωνια προς παιανια..τι να πω..ιδεα δεν εχω απο αθηνα!!

Κλεοπάτρα έστειλα την μέρα που έληγε η προθεσμία.

Vili, και γω το είχα ξεχάσει τελείως όμως. Όσον αφορά εμένα δεν επηρεάζομαι τόσο έως καθόλου και συμφωνώ σε αυτό που λες ότι δεν πρέπει να αποτρέπουν την εξέλιξή μας ατυχή συμβάντα.
Εγώ ρώτησα την κυρία που μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι θα πάρω τον προαστιακό από Νερατζιώτισσα ( είναι ο σταθμός του ηλεκτρικού στο Mall σε περίπτωση που δεν ξέρεις καθόλου) και από εκεί που κατεβαίνεις είναι 5 λεπτά με ταξί.

Vili αυτό για την εκπαίδευση το έχω ξανακούσει... Η αλήθεια είναι ότι για εμάς που είμαστε από επαρχια τα έξοδα θα είναι αρκετά αν επιλεχθουμε και αν ισχύουν αυτά που ακούγονται για το μέσο που επικρατεί το σκέφτεσαι αρκετά αν αξίζει η ταλαιπωρία... Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια κοπέλα αν όλα τελικά πάνε καλά και προσληφθείς ο μισθός είναι αρκετός στην περίπτωση που δεν εισαι από την πόλη στην οποία είναι η βαση για να καλύπτεις μόνη σου τα έξοδα σου; Γιατι ακούγεται ότι τα χρήματα έχουν μειωθεί αρκετά..

Εγώ άκουσα-διάβασα κάπου στα 580 ευρώ + ώρες πτήσης..τώρα κατά πόσο αληθεύει, δεν ξέρω!

Cloud προσωπικα αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι το γεγονος πως εστω αν επιτυχουμε στην συνεντευξη θα μας καλεσουν αμεσα για εκπαιδευση..δλδ θα πρεπει να ψαξεις να βρεις σπιτι οσο το δυνατον συντομοτερα..αυτο ειναι ενα προβλημα..απλα επειδη δεν μενω αθηνα κ γενικα καμια σχεση δν εχω πιστευω πως θα δυσκολευτω..γενικα ειναι πολλα τα εξοδα αλλα θελω να προσπαθησω!

louisa έχεις κάνει αίτηση για Θεσσαλονίκη; Εγω εχω κάνει και κανένα νεό προς το παρόν δεν υπάρχει. Τηλεφώνησα τρεις φορές στα γραφεία στη Θεσ/νίκη αλλά δεν μου απάντησαν στις κλήσεις.