Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καταρχάς, μην αγχώνεσαι..Θα συμπληρωσεις ενα ψυχολογικό τεστ γραπτό, με απαντησεις ναι/όχι και στη συνέντευξη λίγα πράγματα για τον εαυτό σου θα ρωτήσουν, στα ελληνικά αλλά και πάνω στις γλώσσες που έχεις δηλώσει οτι μιλάς..Να πεις δηλαδή δυο πράγματα για σενα ..Θα σε ζυγίσουν/υψομετρήσουν..αυτά πάνω κάτω..Δε θέλει άγχος..

Για Καλαμάτα,έχετε καμια πληροφορία; Θα γίνουν συνεντέυξεις ή έχουν γίνει ήδη;

Καλαματα έγινε σιγουρα μια φορά. Πήγε μια φίλη μου. Θυμάται κανείς στο περίπου το κειμενάκι που είναι για μετάφραση?

Δηλαδή τωρα που γίνονται συνενετευξεις ;!! Πάντως θεσσαλονικη ακομα κανενα νέο ..

Το θέμα είναι, ότι αλλού έχουν γίνει για δεύτερη φορά συνεντεύξεις (αυτό κατάλαβα), στη Θεσσαλονίκη τίποτα!!!! Και αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι και καλά η πρόσληψη θα είναι για 7 μήνες, Απρίλη-Οκτώβρη υποτίθεται...

Lydia04":1d8u0ly5 said:
Δεν ξερω την στρατηγική τους πραγματικα! Παντως εγω είχα παει σε συνέντευξη και Στ γκρουπ που μπήκα ήταν και μια κοπέλα μαζι μου η οποία ήξερε ρωσικά,αγγλικά και γερμανικά ! Τα πηγε πολυ καλα τς συνέντευξη και τελικα δεν την πήραν ουτε αυτήν ουτε εμενα που ξέραμε ρωσικά!απλα τ θεωρώ λιγο περίεργο να ζητάς για δεύτερη γλώσσα τα ρωσικά και μετα να μην επιλέγεις κοπέλες που τα μιλάνε!

Πραγματικά κατά τη γνώμη μου το interview της aegean σήμερα στο Ηράκλειο ήταν μια απογοήτευση! Οι 2 από τις 3 μίλαγαν στο κινητό κατά την ώρα της εξέτασης, το εκλαμβάνω ως ασέβεια προς εμάς που με άγχος είχαμε στηθεί στην πένα από το πρωί και τις περιμέναμε, καθότι άργησαν να προσέλθουν στο χώρο της συνέντευξης. Δεν είχε το κύρος και την αξιοπιστία που ήλπιζα να έχει το interview μιας εταιρίας σαν την aegean. Είχαν ξεχάσει και να με ενημερώσουν να κρατάω μαζί μία φωτογραφία και όταν το ανέφερα με σκοπό να πάω να βγάλω μία και να τους φέρω η απάντηση ήταν : Εντάξει μωρε..δε πειράζει... Τώρα εγώ δηλαδή να μην σκεφτώ ότι το βιογραφικό μου θα πάει απλά στα σκουπίδια...παρά τις 3 γλώσσες (γερμανικά, αγγλικά, ρώσικα) και την εργασιακή εμπειρία σε τουριστικά επαγγέλματα.... Μετάνιωσα που αγχωνόμουν και έκανα σαν την παλαβή για αυτή συνέντευξη.. Ακόμα και να με πάρουν τηλ σε δυο βδομάδες, ειλικρινά κλονίστηκε συθέμελα η άποψη μου για την συγκεκριμένη εταιρία. Μπορεί να γίνομαι πολύ επικριτική, απλά ήταν η πρώτη μου φορά σε συνέντευξη και το άγχος μου είχε γιγαντωθεί και μόνο στην ιδέα ότι έχω να κάνω με μία τόσο μεγάλη εταιρία, πήγα γεμάτη προσδοκίες και φιλοδοξίες και το αποτέλεσμα με γείωσε... Τα σχόλια δικά σας!

Εγώ θα προσπαθήσω να μη σχολιάσω γιατί αν σχολιάσω θα γίνω πάλι κακιά και αντι-aegeanική. :twisted: Αλλά ποιο κύρος;;; Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος να πιστεύει πως επαγγελματική υποτίθεται συνέντευξη γίνεται ανά τριάδες; Πως το τέστ που γράφεις για τα αγγλικά είναι επιπέδου νηπιαγωγείου;;; Πως σου λένε να μιλήσεις σε μια γλώσσα που ούτε καν ξέρουν έτσι απλά για να πουν πως μίλησες;; Από που ν' αρχίσεις και από που να τελειώσεις. Συνέντευξη για εθελοντισμό δίνεις και είναι πιο οργανωμένη. Δεν έχασες τίποτα αγαπητή ( εκτός από το χρόνο σου)

Κοριτσια εγω πηγα στης αθηνας την προηγουμενη τεταρτη κ οι εξεταστριες ηταν πολυ ευγενικες!προφανως δεν θα ηταν οι ιδιες!ομως βρε παιδια αυτο που θεωρω εντελως αντιεπαγγελματικο ειναι το γεγονος πως τεταρτη ηταν η συνεντευξη,παρασκευη θα μας ειδοποιουσαν κ δευτερα αρχιζαμε εκπαιδευση!προφανως κ αυτο δεν το γνωριζε καμια κοπελα!δεν ειμαι απο αθηνα κ ουτε καν το χρονο να μαζεψω τα πραγματα μου και να μετακομισω δεν θα ειχα!αγαπαω αυτη τη δουλεια αλλα συγγνωμη κιολας ολα τελευταια στιγμη δεν γινονται!τελικα τους ειπα πως θα ναι δυσκολο για μενα κ μου ειπαν αν θελω να εχω βαση την Θεσσαλονικη κ ν'αρχισω εκπαιδευση εκει η αργοτερα σε καποιο αλλο γκρουπ στην αθηνα!Δεχθηκα κ ειπαν πως αν ειναι θετικη η απαντηση θα μου τηλεφωνησουν!προς το παρον περιμενω!Λογικα για να μου ανεφεραν τη Θεσσαλονικη θα γινουν οι συνεντευξεις..το θεμα ειναι ποτε!

Στην Ελλάδα ζούμε, όλα τελευταία στιγμή γίνονται :p :p

Καλησπέρα σας! Απευθύνομαι σε όσους πέρασαν επιτυχώς στην συνέντευξη και κλήθηκαν για εκπαίδευση στην Aegean : Τελικά πόσο διαρκεί η εκπαίδευση; γίνεται στη βάση που έχει δηλώσει ο καθένας ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..:)

Καλησπέρα σε όλους!
Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιος ειναι περίπου ο μισθός που προσφέρει η Aegean?