Συνετρίβη αεροσκάφος της Helios

• Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
"Η επιτροπή δεν μιλά με φαντάσματα..."

Από τη Ναυτεμπορική:

http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/10/11/1251083.htm

Τσολάκης: Η Helios δεν υπάρχει - «Η Επιτροπή δεν μιλά με φαντάσματα»

Αjet: «H Helios υπάρχει, αλλά μετονομάστηκε σε Ajet και θα αναλάβει όποιες ευθύνες της αποδοθούν»

Για όσους δεν το έχουν βρει ή το ψάχνουν ακόμα...

Για όσους κάνουν αυτό το επάγγελμα και θέλουν να μάθουν από τα λάθη συναδέλφων...

Για όσους απλά είναι λίγο περιέργοι...

Για όσους δεν θέλουν να ξεχάσουν εκείνη την μέρα...

Σας παραδίδω το πόρισμα Τσολάκη...

http://www.cna.org.cy/5bdbygr.zip

(Σας έφτιαξα πάλι χεεχεχεχ....)

Απορώ πως και δεν έχει ασχοληθεί κανένας με το πόρισμα. Όπως και με αυτό εδώ:

http://www.forthnet.gr/templates/newsPo ... x?p=175339

:evil: :evil: :evil: :evil:

εύχομαι ειλικρινά οι αλήτες της διοίκησης να σαπίσουν στη φυλακή που φάγαν τόσο κόσμο άδικα. ΔΕΝ έχω διαβάσει το πόρισμα ολόκληρο (τώρα κατεβαίνει) αλλά σόρυ, το όλο σκηνικό κάνει ΚΡΑ για εγκληματική αμέλεια από πλευρά της εταιρείας.

Προ εβδομάδας πάντως, υπάλληλος της ΟΑ μου έδωσε την περίληψη του πορίσματος και δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα που το διάβασα κιόλας... Και δυστυχώς ρίχνει τις ευθύνες και αλλού... Πάλι τα γνωστά μαγειρέματα γμτ. Σχολιασμός αφού το διαβάσω :arrow:

Αγαπητέ Avior,

πρίν να κάνεις τέτοιου είδους σκληρούς χαρακτηρισμούς, θα πρότεινα να διαβάσεις προσεκτικά το πόρισμα και επανερχόμαστε.

Είμαι στην σελίδα, 156 από 216 και συνεχίζω. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχω να πώ ότι για τα Ελληνικά δεδομένα, το πόρισμα είναι πάρα πολύ καλό (σαν πόρισμα) άσχετα αν κάποιος συμφωνεί με τα γραφώμενα ή όχι. Και γιά να το λέω εγώ που δεν έχω σούρει και λίγα στον Τσολάκη από αυτό το φόρουμ, κάτι σημαίνει!

Θα τα πούμε εκτενέστερα μόλις το τελειώσω.

Φίλε gonso

Από μια ματία που του έριξα εχθές παίρνω πίσω ό,τι είπα για το πόρισμα! :oops: :oops: :oops: Είναι όντως πολύ καλό σα δουλειά και σίγουρα στα ίδια επίπεδα -αν όχι πιο λεπτομερές- με άλλα που έχω διαβάσει. Φαίνεται αρκετά ζυγισμένο πάντως!

Τώρα, για τα ακριβή συμπεράσματά μου πάνω σε αυτό, δεν μπορώ να σου πω ακόμα γιατί είναι κάπως μεγάλο το άτιμο κ έχω κ εξεταστική! Οπότε, τα λέμε όταν το τελειώσω κ εγώ!

Επειδή χρειάστηκα πάνω από 1 ώρα για να κατεβάσω το πόρισμα από την παραπάνω διεύθυνση και για να μην το χάσουμε από τον ξένο server, το ανέβασα και στον δικό μας server.

Attachments

• 5B-DBY.pdf
    9,4 MB · Προβολές: 1.591
Πόρισμα επιτροπής για Helios

gonso":j3iko5nx said:
Είμαι στην σελίδα, 156 από 216 και συνεχίζω. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχω να πώ ότι για τα Ελληνικά δεδομένα, το πόρισμα είναι πάρα πολύ καλό (σαν πόρισμα)...

Μόλις χθές το κατέβασα και είμαι ακόμα στην αρχή (σελίδα 33). Επί της ουσίας δεν έχω το υπόβαθρο να σχολιάσω, μόνο ως προς τη μεθοδολογία μπορώ να έχω άποψη. Ήδη διακρίνω μια αρκετά συστηματική προσέγγιση.

Αντίθετα με βάζει σε σκέψεις η συνεχιζόμενη σιωπή σχετικά με το δυστύχημα τοy Chinook στο Αγιο Ορος.

Κώστας

Re: Πόρισμα επιτροπής για Helios

sv1xv":yvga7fh5 said:
Αντίθετα με βάζει σε σκέψεις η συνεχιζόμενη σιωπή σχετικά με το δυστύχημα τοy Chinook στο Αγιο Ορος.

Κώστας

Επ'αυτού είχε εχθές ο Χαρβαδέλας (!!!) μια εκπομπή στο άλτερ το βράδυ, όπου αναφέρθηκαν σοβαρά τεχνικά προβλήματα στο σινούκ (που όμως μπαλώθηκαν για να πάρει τα λεφτά ο διαπλεκόμενος επιχειρηματίας που είχε μεσολαβήσει μεταξύ στρατού και boeing) καθώς και θέμα με τα βυτιοφόρα καυσίμων και ένα υλικό σε αυτά (που προκαλούσε ρινίσματα σιδήρου στο καύσιμο) το οποίο αγοράστηκε από ανιψιό πρώην πρωθυπουργού λίγο πριν το ατύχημα, για οικονομικά συμφέροντα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας που έβαλαν όλη την κεφαλή του στο ίδιο ελικόπτερο και πολλά άλλα. Πάντως, το ελικόπτερο έπεσε από τεχνική βλάβη.

Τώρα, για το πόσο σοβαρός θεωρείται ο Χαρδαβέλας, αυτό είναι ένα ζήτημα... [/b]

Re: Πόρισμα επιτροπής για Helios

=EDIT=